طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
دوستان یه سری فایل Gif از کاراکترای تیکن 4 پیدا کردم:

bryan.gif
bryan-alt.gif
bryankill.gif
combot.gif
hei.gif
hwoa.gif
hwoa-alt.gif
kaz-alt.gif
kaz-coat.gif
king.gif
lee.gif
lee-alt.gif
lee-wave.gif
law-alt.gif
lei-alt.gif
ling-alt.gif
nina-alt.gif
paul.gif
steve.gif
steve-alt.gif
voilet.gif
bryanani.gif
paulani.gif
combotani.gif
craighei.gif
heiani1.gif
heiani1.gif
hwoaani2.gif
jinani.gif
jinani2.gif
yoshiani2.gif
jinling.gif
kazani1.gif
kazani3.gif
kazani2.gif
lawani.gif
lawani2.gif
ninaani2.gif
steveani.gif
steveani2.gif

ممنون Asuka جان...ميتوني براي Tekken 6 را بزاري من خيلي وقته كه ميرم توي Zaibatsu اصلا عكسي برام نمياد شما برو كه براي كاراكترهاي جديد هم گزاشته, ميخوام ببينم Bob چه ريختي شده با اون شيكمش:cheesygri
اخه ه ه ه ه ه ه ه ي ي ي ي ي ي اين Nina را خيلي لوس گذاشتن:cheesygri از همه باهالتر Ninaس اخه شخصيت جدي و خشن و قاتل Nina چه به گريه كردن :hug:

hjl جان هر سوالي ميخواي بپرس ما خوشحالم ميشيم, بايد بگم Jun هيچ ربطي به Lei نداره اصلا Jun مرده توي Tekken 2 كه از Kazuya حامله ميشه و يك گل پسر به نام Jin :sick:را به دنيا مياره, 15 سال بعد هم به دست Ogre كشته ميشه:(... حالا خودمونيم اين سوال چه جوري به ذهنت رسيده:cheesygri?
انگار بگي Gon رابطش با Miharu چيه:-"

ويرايش: يك ربطي من كشف كردم اما اصلا ربطي به داستان نداره:

Jun Kazama appears as a mid-boss in the arcade version of Tekken 2 if the "New Character" setting in Test Mode is set to "Baek & Lei", which can only be beaten using Marshal Law. This can be switched around so that she is one of the ten characters the player begins with. :p

آخرین ویرایش:
ممنون Asuka جان...ميتوني براي Tekken 6 را بزاري من خيلي وقته كه ميرم توي Zaibatsu اصلا عكسي برام نمياد شما برو كه براي كاراكترهاي جديد هم گزاشته, ميخوام ببينم Bob چه ريختي شده با اون شيكمش

خواهش میکنم...منم در مورد باب خیلی کنجکاوم :دی البته الان اسمایلی از تیکن 6 ندارم..میرم میگردم در اولین فرصت تقدیم میکنم

چطوری باید ادرس عکسمو وارد کنم؟

شما اول روی (
insertimage.gif
) کلیک کنید و بعد آدرس عکس روpaste کنید ( آدرس عکستون باید اینترنتی باشه و اگه میخواید از خود کامپیوتر عکس بزارید باید اول عکس رو آپلود کنید! :biggrin1:)

راستی چرا رابطه ای بین hwoarang وjinمشخص نشده؟

جین و هوارانگ رقیب هم دیگه هستن و یه جورایی چشم دیدن همدیگه رو هم ندارن!!!

الان يك خبر ديدم مبني بر اينكه Item هاي كاراكترها هم افشا شدن:)

همه جا گفته شده كه اين Item ها لطمه اي به بازي وارد نكردن و فقط جنبه ي Fun دارن و خيلي هم ضعيف هستن و Damage كمي دارن و حتي ميشه دفاع هم كردشون, همه خوششون اومده شما هم حتما خوشتون مياد اين هم اولين مبارزه با Item ها كه بين Asuka و Paul هستش كه Asuka از يك وسيله بادبزن مانند استفاده ميكنه و Paul هم موهاشو بلند ميكنه:eek::eek::eek: انقدر بلند ميكنه كه از صفحه ميزنه بيرون :eek: بايد بشينيد همين طوري ديديد كه نشستن Paul فرق داره با بقيه هي ميشينه بعد پا ميشه بعد ميره تو حالت Rage حتما ببينيد كه كف بر بشيد
http://youtube.com/watch?v=67cs_pMj4aA
كاراكترهاي ديگه مثل Leo از يك هفت تير و Bruce جوجه ظاهر ميكنه اين لينك را ببينيد خودتون ديگه:cheesygri
http://youtube.com/user/StridaJin

Asuka توي Tekkenzaibatsu ميزاره همه ي Avatare كاراكترهارو الان براي Tekken 6 هم هستش.

سلام....من دوباره برگشتم:biggrin1:
فک کنم یه یه ماهی که بیکارم اینجا زیاد فعالیت کنم....
امیر لینک غیر youtubeشو نداری؟ من نمی دونم جاوام قاطه یا flash player با اینyoutube مشکل داره.و.

سلام....من دوباره برگشتم:biggrin1:
فک کنم یه یه ماهی که بیکارم اینجا زیاد فعالیت کنم....
امیر لینک غیر youtubeشو نداری؟ من نمی دونم جاوام قاطه یا flash player با اینyoutube مشکل داره.و.

سلاممممممممممممممممممم حسين :hug: كجايي بابا تو پسر :p نيستي تو كتابارو قورت دادي ديگه,
نه حسين همين لينك فكر كنم فعلا تنها لينك هستش حالا فردا يا روزهاي بعد خيلي از لينك ها مياد. بابا بيا Tekken بازي كنيم من الان اصلا كنسول ندارم Ps2 هم ندارم ديگه :( دلم تنگ شده براش.:(:(:(

جین و هوارانگ رقیب هم دیگه هستن و یه جورایی چشم دیدن همدیگه رو هم ندارن!!![/quote]

با اینکه با هم دشمنن ولی hwoarang انقدر بچه ی مهربونو خوش اخلاقه که عینش رو زمین کم چون توی تیکن جون jinرو نجات میده(شاید برای اینکه خودش باهاش بجنگه ) ولی بازم بشر خشگل و مهربون تر از hwoarang نداریم:blushing::x:love:

بچه ها میدونستین که انیمیشن tekken هم هست این لینکش است
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=645

اینم از عکسش
1166719513_tekken.jpg

داستان و اطلاعات کافی برای این انیمیشن به همراه اسکرین شات.

http://www.animecritic.com/tekken/anr-tekken.html

لینک دانلودشو پیدا کردم هر کی میخواد دانلود کنه زبان انگلیسی است. من هنوز دان نکردم.
http://www.megaupload.com/?d=6OJKYLED

آخرین ویرایش:
ببخشید دوباره می پرسم:blushing:
توی TEKKEN3وقتی هیهاچی Jinرو با تیر میزنه devil jinنمی میره :laughing:
حالا اگه یکنفر مثلا hwoarang بتونه devil jin بکشه :-"jinمیمیره
(بعد این با اجازه یک سوال دیگه ام دارم ):cheesygri

37_ganryu.jpg

نام:Ganryu
زادگاه:Japan
استیل مبارزه: Sumo (میدونید که یک ورزش یا کشتی به سبک Japani هستش که در یک دایره کوچک برگزار میشه و هرکی اون یکی را زودتر از محوطه ی دایره خارج کنه میبره یا اینکه هرکی بخوره زمین باخته, بحث Sumo مفصله اما توی Japan میگن Sumo فقط یک ورزش نیست بلکه یک نوعه خاص از زندگی کردن هستش :eek:)
قد:189 cm
وزن:123 kg
گروه خونی: B
شغل: بادی گارده Kazuya بودش و الان یک جا برای تمرین Sumo درست کرده
سرگرمی:قمار و شرط بندی کردن
علاقه مندی: ترب سفید
متنفر از: باشگاه Sumo ی کثیف
ظهور در Tekken 1 و Tekken 2 و TTT و Tekken 5 و Tekken DR و Tekken 6

Profile Tekken 6:
در طی تورنومنت 5نجم Ganryu راه خودش را گم کرد و به طور اتفاقی به ازمایشگاه تحقیق گروه مالی میشیما MFG برخورد کرد و درون ازمایشگاه یک CD محتوی اطلاعاتی درباره ی احیای جنگل پیدا کرد.
دیگه باور کرده بود که بالاخره اون چیزی را که احتیاج داشت تا بوسیله ی ان Julia پیشنهاد ازدواج اون را قبول کند, او دیسک را هدیه داد اما این فقط دیسک بود که Julia قبول کرد.
سپس, Ganryu به هاوایی برگشت و در انجا رستورانی را تاسیس نمود که غذاهای مخصوص که خوراک Sumo کارها بود به نام "Chanko Paradise" , اگرچه رستوران او انطور که انتظار داشت پیش نرفت.
در همان زمان یکباره دیگر ناقوس اغاز شدن تورنومنت 6ششم به صدا درامد و اون این را یک فرصت به شمار اورد تا Chanko Paradise را به همگان معرفی کند.
Ganryu تصمیم گرفت فقط برای این مقصود در تورنومنت شرکت کند.
ganryu_profile.jpg

13_julia.jpg

نام: Julia Chang
زادگاه: UAS
22px-Flag_of_the_United_States.svg.png

استیل مبارزه: Xing Yi مبنی بر هنرهای رزمی
قد:165 cm
وزن: 54 kg
گروه خونی: B
شغل: تحصیل در رشته ی باستان شناسی
سرگرمی:شکار
علاقه مندی: بوفالو
متنفر از: Mishima Zaibatsu
ظهور در Tekken3 و TTT و Tekken 4 و Tekken 5 و Tekken DR و Tekken 6

Profile Tekken 6:
او اطلاعات از دست رفته ی خود درباره احیای جنگل را بدست اورد, Julia Chang تحقیقاتی را که برای احیای جنگل بود را تمام کرد و به زادگاه خود Arizona برگشت و با ریش سفید قبیله خود و یک زن پیر که توانایی شنیدن صدای روح ها را داشت و منتظر Julia بود ملاقات کرد.
او به Julia پیشنهاد کرد که به او کمک میکند تا رویای احیای جنگل او به واقعیت تبدیل شود. زن پیر به Julia اخطار کرد "اگر Kazama Jin و Mishima Kazuya با هم متحد شوند شیطان را از جهنم زنده میکنند و او را بازمیگردانند, به این 2 نباید اجازه مبارزه داده شود".
Julia به پیشگویی زن پیر شک داشت اما در زمان پرواز به سوی خانه خود شنید که ناقوس تورنومنت 6ششم به صدا درامده, حرف های پیرزن به واقعیت تبدیل شده بود پس Julia تصمیم گرفت وارده تورنومنت شود.

منبع www.Tekkenzaibatsu.com
راستی شایعه هایی شنیده میشه که قراره Tekken 6 در تاریخ 21st March بر روی کنسول ps3 منتشر بشه اما هنوز تایید نشده, من خودم چند تا سایت دیدم بازی را preorder کرده بودن.

این هم کل کاراکترهای Tekken 6 البته Mokujin مونده که با اون میشن 40 تا
select_t6.jpg

ببخشید دوستان میشه یکی لطف کنه و وسیله های همه کاراکترهارو بزاره ببینیم .
من آخرش نفهمیدم این سری تیکنه یا سول کالیبر :biggrin1:

هنوز همه ی وسیله ها مشخص نشدن چی هستن و من عکسی هنوز ندیدم هر موقع پیدا کنم برات میزارم من خودم چندتایی را دیدم که این ها بودن
Bryan یک Shotgun داره...Armorking چوب Baseball میکشه...Asuka یک بادبزن کاغذی مانند داره...Leo تپانچه داره...Craig Marduk گرز داره...Bruce جوجه کوچولو از خودش میندازه...Paul موهاش را بلند میکنه که به Long Paul معروف شده...Anna کفششو پرت میکنه و ....etc

ببخشید دوباره می پرسم:blushing:
توی TEKKEN3وقتی هیهاچی Jinرو با تیر میزنه devil jinنمی میره :laughing:
حالا اگه یکنفر مثلا hwoarang بتونه devil jin بکشه :-"jinمیمیره
(بعد این با اجازه یک سوال دیگه ام دارم ):cheesygri

تو Tekken 3 هیهاچی میاد با افرادش Jin را تیربارون میکنن اخرشم خوده Heihachi میاد یک تیر خلاص میزنه تو سره Jin و میره بعد به یکباره Jin به Devil Jin تبدیل میشه و Heihachi را میزنه و فرار میکنه این کله داستان بود...در مورده اون هم که چرا Jin نموردش دیگه همه میدونن این خانواده ی Mishima همه 7 تا جون دارن...Jin را که ترور کردن نمرد...Kazuya که از سخره پرت شد پایین و بعده 20 سال دوباره زنده شد...Heihachi هم که بعده اون انفجار مفوخ جان سالم به در بردش پس میبینی که اینها سگ جون هستن:cheesygri
Hwoarang هم نمیتونه Jin بکشه فعلا کتکشو توی Tekken 5 خرده:p

سوال دیگرتو بپرس؟!؟

کسایی که سرعت بالایی دارن برن توی این سایت یک نفر برای فرار از گرفتن های Tekken اونجا یک برنامه درست کرده که شما میتونید تمرین کنید و بهتون توی فرار کردن کمک میکنه خیلی هم جالبه و میتونید رکورد هم بزنید...حجمش 10mb هستش و یادتون باشه حتما Num Lock را فعال کنید
http://tekken.reepal.com/index.php/tbt/

کسایی که سرعت بالایی دارن برن توی این سایت یک نفر برای فرار از گرفتن های Tekken اونجا یک برنامه درست کرده که شما میتونید تمرین کنید و بهتون توی فرار کردن کمک میکنه خیلی هم جالبه و میتونید رکورد هم بزنید...حجمش 10mb هستش و یادتون باشه حتما Num Lock را فعال کنید
http://tekken.reepal.com/index.php/tbt/

من رفتم اما با num lock لپ تاپ من که کار نمیداد و همش قرمز میشد. باشه یه دونه کیبورد جور کنم بعدا میرم بازم ممنون جالب بود.

پ.ن:کسی انیمشن تکن رو دانلود کردش. واسه ما هم یه جا آپلود کنید بگیریم.

دوستان فرارسیدن عید سعید اضحی (قربان) را به شما و تمام بچه های بازی تبریک عرض مینمایم.
امروز اینجا عید هستش:love:

انیمیشن تکن هم دانلود کردم از یوتوب اینم لینکش هر کی خواست بره دانلود کنه
http://www.youtube.com/profile?user=CrimsonTigers

تا 3-4 روز دیگه خدانگهدار و بعد از عید هم کریسمس داریم....هوررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or