يعنی چيشو بگيم فن هاشو چيشو:confused:من تازه اومدم اگه کسی راجب لیو میدونه لطفا بگه:baby:

هم فناشو هم قدرتش به پای هورانگ میرسه (به نظر من که نمی رسه)يعنی چيشو بگيم فن هاشو چيشو:confused:![]()
:cheesygriسلام بچه ها:
Leo,لیو:
استيل مبارزه:Hakkyoku-Ken
(هنوز قد,وزن و...معلوم نیست:confused: ولی توی یکی از متن های ویکیپدیا خوندم که آلمانیه!) (درست خونده بودي) :cheesygri
پدر لیو یه کار آگاه خصوصی معروف در حد جهانی بود و لیو از همون اولشم دوست داشت مثل باباش بشه . متاسفانه پدر محبوب لیو قبل از مسابقات هیهاچی و همه ی این هاگیر واگیرا ناپدید میشه (شاید هم خوشبختانه!)
مامان لیو هم توی G-Corporation کار میکرد دقیقا توی همون بخشی که کازویا رو لو داده بودن.لیو سال های زیادی رو به خوبی و خوشی با مامانش زندگی میکنه و هیچ غمی تو دنیا نداشته تا وقتی که بدست یه نامردی کشته میشه!!!:crying1:
رسیدگی به مسائل قتل مامان لیو خیلی ناگهانی(و سرسری)انجام میشه و بعد از مراسم سوگواری لیو(بعد از اینکه یه کم از شوک و ماتم زدگی اومد بیرون )این حقیقت تلخ رو پذیرفت و تصمیم گرفت که این مشکلات رو خودش حل کنه و به کسی متکی نباشه!
بالاخره لیو بعد از یه عمری و کلی تحقیقات و بازجویی قاتل مامانش رو شناسایی میکنه و برای پیدا کردن و انتقام گرفتن از اون سنگدل در تورنمت ششم شرکت می کنه .
حالا:این قاتل کسی نیست جز خود کازویا!!!:ranting::cursing:
عکس های لیو:
![]()
![]()
آرمی که توی تیکن3 روی بازوی جین میوفته نشون چیه؟:confused:
آخ گفتی!اصلا آدمو از گیمر بودن میندازه!امان از دست این درس و مشق.... آدم به کارای دیگش نمیرسه
:biggrin1:میشه عکس رو بزارید ما هم ببینیم؟:biggrin1:ولی وقتی داشتم عکس های hwoarang نگاه می کردم beak doo sanعکس یدونه بچه به گردنبندش بود (که زیاد معلوم نبود)اون بچه هورانگه؟