طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
خوب...شکل دخترا در شماره قبل و شماره جدید===>مقایسه:
6p5154m.jpg

سلام بچه ها:

Leo,لیو:

استيل مبارزه:Hakkyoku-Ken
(هنوز قد,وزن و...معلوم نیست:confused: ولی توی یکی از متن های ویکیپدیا خوندم که آلمانیه!) (درست خونده بودي) :cheesygri

پدر لیو یه کار آگاه خصوصی معروف در حد جهانی بود و لیو از همون اولشم دوست داشت مثل باباش بشه . متاسفانه پدر محبوب لیو قبل از مسابقات هیهاچی و همه ی این هاگیر واگیرا ناپدید میشه (شاید هم خوشبختانه!)

مامان لیو هم توی G-Corporation کار میکرد دقیقا توی همون بخشی که کازویا رو لو داده بودن.لیو سال های زیادی رو به خوبی و خوشی با مامانش زندگی میکنه و هیچ غمی تو دنیا نداشته تا وقتی که بدست یه نامردی کشته میشه!!!:crying1:
رسیدگی به مسائل قتل مامان لیو خیلی ناگهانی(و سرسری)انجام میشه و بعد از مراسم سوگواری لیو(بعد از اینکه یه کم از شوک و ماتم زدگی اومد بیرون )این حقیقت تلخ رو پذیرفت و تصمیم گرفت که این مشکلات رو خودش حل کنه و به کسی متکی نباشه!
بالاخره لیو بعد از یه عمری و کلی تحقیقات و بازجویی قاتل مامانش رو شناسایی میکنه و برای پیدا کردن و انتقام گرفتن از اون سنگدل در تورنمت ششم شرکت می کنه .

حالا:این قاتل کسی نیست جز خود کازویا!!!:mad::ranting::cursing:

عکس های لیو:
524724179_c63eced1aa.jpg

524724375_7f1b8798cd.jpg

اين Profile Tekken 6 Leo هستش كه Asuka-200X قبلا زحمت كشيده بوده و نوشته...تو اين لينكم ميتوني فنونش را ببيني http://www.sunlightyellow.com/tekken6/character/leo.html
البته هنوز خيلي زوده براي اينكه فنونش را بفهمي اين تنها سايتي هست كه من ديدم فنون را گزاشته تازه درصد Damage هارو نزاشته ديگه.در ضمن Leo ربطي به Hwoarang نداره.
راستي چرا ديگه كسي Profile نمينويسه؟:confused: قبلا خيلي ها مثل Hamed-ddd و Asuka-200X و Hardwriter و حسين78 خدا بيمرز كه فكر كنم داره كتابا و جزوه هاشو قورت ميده مينوشتن؟

آرمی که توی تیکن3 روی بازوی جین میوفته نشون چیه؟:confused:

2003044445105842606_rs.jpg

اول از همه خوش اومدي دوست من...اين Tattoo كه روي بازوي دسته چپ Jin هستش فكر ميكنم به خاطره اون نيروي اهريمني باشه كه از پدر خودش به ارث برده و Jin را تبديل به Devil Jin ميكنه حتي وقتي تبديل به Devil Jin ميشه ديديد كه يك سري Tattoo هاي ديگه اي هم روي سينه ها , شكم و پيشاني اضافه ميشن , توي Tekken 6 ديگه نيروهاي اهريمني كاملا بر Jin غلبه كردن براي اينكه Jin قلبن ادم بدي نيست و اصلا معني Jin به japani ميشه سخاوتمند و خيرخواه البته من Search كردم ديدم به زبان مالزي ميشه يك طايفه و نسل از شيطان خلاصه ديگه خيلي خبيس شده.

چيزي كه خيلي نامشخص هستش اينه كه چرا Unknown هم روي بازوي دست راست خودش همچين Tattooيي داره و اصلا اون كي هستش?!? خيلي ها ميگن مرده ي Kazama Jun هستش اما اصلا نظريه ي درستي نيست فقط به خاطره اين ميگن كه وقتي انتخابش ميكني استيل مبارزش Default روي Jun هستش , خوده كاراكترشم كه تمام مشخصاتش نا معلوم هست( به غير از قدش كه 165 cm هستش و اون هم فرضيه) خلاصه Namco تكليف اين كاراكتر را روشن نكردش اخر... من كه خوشم مياد ازش خيلي استيل داره:cheesygri و اون لباس پاره پورش خيلي رديفه.
اگه كمكي نكردم ديگه شرمنده من چيزه بيشتري در اين زمينه نميدونم:blushing:

ببخشید من خیلی سوال میپرسم:blushing:
ولی وقتی داشتم عکس های hwoarang نگاه می کردم beak doo sanعکس یدونه بچه به گردنبندش بود (که زیاد معلوم نبود)اون بچه هورانگه؟:love:

امان از دست این درس و مشق.... آدم به کارای دیگش نمیرسه
آخ گفتی!اصلا آدمو از گیمر بودن میندازه!:(:biggrin1:
ولی وقتی داشتم عکس های hwoarang نگاه می کردم beak doo sanعکس یدونه بچه به گردنبندش بود (که زیاد معلوم نبود)اون بچه هورانگه؟
میشه عکس رو بزارید ما هم ببینیم؟:biggrin1:
اگر مویه سر طرف نارنجی بود هوارنگه دیگه:cool:

مو های hwoarang که نارنجی نیست قهوه ایه :exclaim:
(حالا همه ی اینا به کنار قشنگتر از هورانگ بشر نداریم)
عکس رو توی google دیده بودم ولی الان زدمhwoarang and beak doo san ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or