طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بچه ها یه چیزیو گفتم بگم بد نیست البته همه احتمالاَ دیدید من اینو در اصل برای یه سری از دوستان می گم .
دوباره دارن مسابقه تیکن میندازن بچه ها خواستین بیاین بد نیست دور همیم .:love:
آیرون جان تو باید بیای :biggrin1:
یه چیزیو یادم رفت بگم آیرون جان میدونی چرا می گم اونا که با آرکید بازی می کنن خوب نمی جنگن یکیش اینه که اونا باید با اون دسته های آرکید بازی کنن ولی ماها با کنترلر ps برای همین ماها سریعتر از اونا عکس العمل نشون میدیم خودت امتحان کن ببین شصتت رو سریعتر تکون میدی یا دستت رو .

آخرین ویرایش:
بچه ها یه چیزیو گفتم بگم بد نیست البته همه احتمالاَ دیدید من اینو در اصل برای یه سری از دوستان می گم .
دوباره دارن مسابقه تیکن میندازن بچه ها خواستین بیاین بد نیست دور همیم .:love:
آیرون جان تو باید بیای :biggrin1:
یه چیزیو یادم رفت بگم آیرون جان میدونی چرا می گم اونا که با آرکید بازی می کنن خوب نمی جنگن یکیش اینه که اونا باید با اون دسته های آرکید بازی کنن ولی ماها با کنترلر ps برای همین ماها سریعتر از اونا عکس العمل نشون میدیم خودت امتحان کن ببین شصتت رو سریعتر تکون میدی یا دستت رو .

من به احتمال زياد ميام, يكشنبه بود ديگه نه؟ من ميام اونجا جدا خودمون بازي كنيم با King Multi Throw ميزنم تو بايد تك تك Throw هاشو بپيچوني (كه اطمينان دارم نميتوني:p:cheesygri:p)

اون ها با دسته هاي Arcade سريع تر ميتونن بازي كنن حرفه اياشون را ببيني اين حرف نميزني همونايي كه ميگن Tekken باز كسي هست كه با Arcade بازي ميكنه نه كنسول:biggrin1: من فيلم دارم ازشون...البته اين بستگي به سليقه و عادت داره مثلا همه ميگن FPS را با Mouse و Keyboard راحت و بهتر از كنترل و دسته ميشه بازي كرد اما من برعكس هستم.

راستي داريم ميريم صفحه ي 100ام اي ول

چه بحث جالبي هستش سره سيبيله Marshal Law ,تو Tekken بعدي مدل ميزنه ابروهاشم تميز ميكنه...راستي منم بهش ميگم ماشاالله اما زياد هم بچه نيستم:p Just Kidding

پس قضیه داره جالب میشه فقط بهت بگم تو این تورنمنت مثل قبلی بازی نمی کنم :biggrin1: این دفعه از اول دویل می کنم (آدم به این جوگیری دیدی تو عمرت؟:biggrin1:)
جای تو رم برات پر می کنم کنجی :love:
یه سوال ؟ اینهمه همه بازیکناشونو گذاشتن هیچکس گیر نداد چرا همه به بازیکن من گیر دادین ؟:((

هيچ شانسی ندارم

چرا فکر میکنید که شانس ندارید؟؟؟

چه بحث جالبي هستش سره سيبيله Marshal Law ,تو Tekken بعدي مدل ميزنه ابروهاشم تميز ميكنه... Just Kidding

خیلی جالبه جدا... :دی

یه سوال ؟ اینهمه همه بازیکناشونو گذاشتن هیچکس گیر نداد چرا همه به بازیکن من گیر دادین ؟

آخه من یه لحظه وقتی عکس رو دیدم به حافظم شک کردم و گفتم مارشال که سیبیل داشت.... ولی به خدا گیر ندادیم.... مارشال یکی از قوی ترین بازی کنای تیکنه تازه سبیلش رو هم زده خیلی بهتر شده :cool:

این که میگن monteroبرايه تازه کاراست درسته چون انسافا خيلی قويهفقت خواهشا تو مسابقات اگر گند زدم کسی بهم نخنده

نگران نباش قبل از اینکه بخوای سوتی بدی خودم انقدر خراب می کنم که جا برای کس دیگه ای نباشه

حالا دوستان چرا اینقدر ناامیدن؟ یا دارن شکست نفسی می کنن؟؟؟ :دی

حالا دوستان چرا اینقدر ناامیدن؟ یا دارن شکست نفسی می کنن؟؟؟ :دی
فعلاَ همه داریم قبل از مبارزه این حرفا رو میزنیم چون هیچکس نمیدونه کی میبره برای همین سیاست حکم میکنه اینطوری بگیم که اگه خراب شد ضایع نشیم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or