BIGBOSS LV99
کاربر سایت
دستت درد نکنه خیلی جالب بود فقط بازی کردنشون خیلی میره رو اعصاب آدم البته با دسته های آرکد بیچاره ها نبایدم بتونن بازی کنن :biggrin1:
راستی من سوال آخرت رو نفهمیدم چیو گفتی میفهمیم ؟ اگه منظورت فنون هستش که به نظرم نگی بهتره چون هیچکس تیکن 6 نداره تست بگیره دونستن خالیشم فایده ای نداره چون تو بازی همشون نوشته شدن.
ولی در کل دستت درد نکنه فیلما خوب بودن .![]()
درمورد بازیشون فقط میتونم بگم به نظر من خیلی بچه گونه بازی میکنن اگر هم طرز فکرشون اینه بزار برای PS3 بیاد تو آنلاین میبینمشون بهشون می گم کنسول باز به چی می گناتفاقا خوراكه اون ها با دسته هاي Arcade هستش و اون ها ميگن Tekken باز كسيه كه با Arcade بازي ميكنه نه با كنسول!!! :cheesygri و خيلي بهتر هم بازي ميكنن نديدي Juggle ميزنن خيلي خفن...طرف با Bruce نميزاره Paul بياد رو زمين اين را ببين http://youtube.com/watch?v=SY5GOzxq0Io
اون ور مثل اب خوردن اون Airthrow براي King كه جلو جلو جلو مثلث+دايره هستش را ميزنن اسمش ISW هست...تو الان خودت با King ميتوني اين Air را راحت بزني؟
من تو Practice Mode هر 10 باري كه امتحان كنم 2 بار اجرا ميشه اما طرف مثل اب خوردن وسط بازي ميزنه.
درباره ي فنون هم اخه اين ها جديد هستن هنوز جايي ننوشته و كسي نميدونه فعلا Arcade فقط تو japan هستش و اين نسخه ي ازمايشيه بازي هست گفتم بگم شايد خوشحال بشيد اما باشه ديگه نميگم:biggrin1:

درمورد بازیشون فقط میتونم بگم به نظر من خیلی بچه گونه بازی میکنن اگر هم طرز فکرشون اینه بزار برای PS3 بیاد تو آنلاین میبینمشون بهشون می گم کنسول باز به چی می گن
میدونی با همین سرعت افتضاح الان تیکن5 دارک رو باهاشون بازی می کنم 90 درصدشون رو میزنم .اون 10 درصدم نیاز به سرعت خط دارم .
من بازیشونم دیدم تو این فیلما فقط میتونم بگم چندتا کمبو یاد گرفتن و اصلاَ مبارزه بلد نیستن
مگه دستم بهشون نرسه :angry::boxing:
درمورد فنها هم نمیدونم منظورت چیه چون هیچ فنی توی تیکن سراغ ندارم که نتونم بزنم در حقیقت یه تیکن باز باید بتونه راحت فنون رو بزنه بدون فکر کردن لااقل تو هر 2 یا 3 بار باید بتونه سخت ترین فنون رو بزنه :biggrin1:
اونی که سیبیل نداشت فارست لا بود ولی مارشال لا داشت منم یکم شک کردم ولی بعدش گفتم خوب میتونه بزنه :biggrin1: ولی الان خیلی شبیه بروس لی شده نه؟مارشال توی تکن 5 سیبیل نداشت؟؟؟ :confused:

الان کیه؟من قاطی کردم!این همونیه که تو شماره 5 بود؟:biggrin1:اون پسرش نبود که سیبیل نداشت البته مهم نیست...ولی کنجکاو شده بودم ^_^
نه بابا!تعریف کردم مثلا....جدی میگم!:biggrin1:این الان تعریف بود یا کنایه از اینکه................
ولی الان خیلی شبیه بروس لی شده نه؟
الان کیه؟من قاطی کردم!این همونیه که تو شماره 5 بود؟
نه بابا!تعریف کردم مثلا....جدی میگم