طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
باید خدارو شکر کنیم که موکوجین نشدیم!یعنی ترکیبی از همه!چه شود....
اونطوری که خوبه . البته شبیه این آدمهای چند شخصیته میشید اونوقت .
فقط بپایید رو خودتون تاثیر نذاره این قضیه ;)
راستی کنجی میگم شانس آوردی نینا نشدی:biggrin1:

من من :
You are Jin Kazama. You were betrayed by your grandfather and hate your father. You are constantly fighting away the devil within you. You are good at heart but are afraid to get close to anyone because you think that you will hurt them. If you get some help you will be cool.
من جین کازاما هستم :biggrin1: Jin Kazama:biggrin1:

این نامردیه این بی انصافیه منم شدم lee کنجی می کشمت :biggrin1:.
صدای منو میشنوی نگهبان من حق دارم سکوت اختیار کنم چون هر حرفی بزنم بعداَ در دادگاه بر علیهم استفاده میشه .
من حاضرم موکوجین باشم ولی lee نباشم .:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::gunner::gunner:

صدای منو میشنوی نگهبان من حق دارم سکوت اختیار کنم چون هر حرفی بزنم بعداَ در دادگاه بر علیهم استفاده میشه .
من حاضرم موکوجین باشم ولی lee نباشم .:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::gunner::gunner:

وا چرا همه از این LEE بدشون میاد من که دوستش دارم . من جین کازاما هستم دشمن میشیما :cool::cool:

بچه ها چارتش اومد دستم یه چیزیو بهتون می گم امتحان کنید حالش رو ببرید .
همه سوالات رو گزینه وسط انتخاب کنید . بعد next بزنید . بعد یه سری سوال رو تکراری میپرسه که باید جواب بدین . البته اینبار یکیشون رو .(در حقیقت سوالات مهم اینا هستن)
چند تاش رو پیدا کردم بقیه به عهده خودتون .
اگه انتخاب کنید از بچه ها خوشتون میاد میشید کینگ . علتش هم مربوط میشه به دموها .
اگه انتخاب کنید از غذاهای چینی خوشتون میاد میشید مارشال لا اینم معلومه .
بقیه رو باید تست بگیرید تا بفهمید . شک نکنید همش یه جور در میاد .
من عاشق این جور چارتها هستم خیلی با در آوردن طرز کارشون حال می کنم . البته راههای دیگه ایم هست این یکیش بود .
دست کاربر آسوکاهم درد نکنه لطفاَ بازم از این چیزا بزارید خیلی خوشم اومد . با این تیکه آخرش کلی حال کردم .(کشف رمز):biggrin1:

:biggrin1: خوش اومدی به جمع اسمیت ها :biggrin1: تو هم اسمتو بذار زاخاریاس اسمیت
من میرم یه بار دیگه تست بدم شاید یه فرجی شد هوارانگ شدم :cool:

:d:punk: کنجی با افتخار تقدیم می کند :دی
6yl54t3.jpg

به کوری چشم Lee :thumbsup::clap:

:d:punk: کنجی با افتخار تقدیم می کند :دی
6yl54t3.jpg

به کوری چشم Lee :thumbsup::clap:
می گم کنجی یه چیزی می گم نخندیا :blushing: من الان یه چیزیو فهمیدم برای تو نزدیک ترین آدم بهت مشخص شده هاورانگ بقیه هم بترتیب بعد از هاورانگ هستن . ولی برای من که تعیین کرد لی تو جدول نفر اول جون کازاما بود :confused:برای کس دیگه ایم اینطوری شده ؟

آخرین ویرایش:
برای کس دیگه ایم اینطوری شده ؟

شما به احتمال زیاد بیشتر از همه شبیه جون و لی بودید ( درصدشدن بکی بودن) برای من هم زده بود جون ولی توی جدول هم جون هم جین 81 درصد بود....

کنجی با افتخار تقدیم می کند

خواستن توانستن است.....

چرا همه از این LEE بدشون میاد

این سوال من هم هست که البته دوستان دلیل هم اوردن... ولی واقعا چرا؟ :confused:

این سوال من هم هست که البته دوستان دلیل هم اوردن... ولی واقعا چرا؟
اصلا یه چیزی بگم خیالتونو راحت کنم من از قیافه ی این آدم خوشم نمیاد :دی چون حسودم :دی
نه جدی همون طور که سروش هم گفت این جناب جلف تشریف دارن آخه یه پسر یا یه مرد که اینجوری جلف نمیشه :horse::baby:

:eek:
این چیه؟چه جالب!یعنی چه باحال!
-----
لی....من از لباس پوشیدنش بدم میاد...بعد از اون دموش!
-----
لیلی خیلی دوست میدارم...هوارانگ هم خیلی خیلی دوست میدارم.
-----
چون حسودم
آدم به چیه لی حسودی کنه!
:sick::sick:
باز هوارانگ و جین یک چیزی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or