طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
الان یه چیزی توی tekkenpedia دیدم خدایا چرا آزکا این ریختی شده: :((

6f67r06.jpg

انگار پروفایلش هم اومده.... خلاصه ی پروفایل هم اینه که آزکا می فهمه تمام این نا امنی های جهان زیر سر جین هست و میره به جنگش!!!!!!! اصل پروفایل همه همینه ....:mad: نامکو تیکن رو واقعا خراب کرده.....

آخرین ویرایش:
تو اون پست بالای عکس یه پسر مگه نیست ؟ :confused: نمی دونم چرا قاطی کرده ولی به جای عکس اسکا عکس یه پسره تو پستتون هست
پایینشم نوشته
"instead of stealing my bandwidth listen to my song"
جدا؟؟؟ :confused: این tekkenpedia هم قاطی داره.... میشه اون عکسه رو آپلود کنید؟

من منظورم اینه:
6f67r06.jpg

خوب Profile Asuka را هم من مينويسم:

15_aska.jpg

نام: Kazama Asuka
مليت: Japani
استيل مبارزه: هنرهاي رزمي باستاني به سبك Kazama
قد: 160 cm
وزن: 49 kg
گروه خوني: AB
شغل: بچه دبيرستاني
ظهور در Tekken5 and Tekken5 DR and Tekken6

Profile Tekken6:
كازاما ازكا براي انتقام گرفتن از Feng Wei كسي كه پدرش را مجروح كرده بود وارده تورنومنت 5نجم شد, اما در طول تورنومنت او نتوانست Feng Wei را پيدا كند و انتقام خود را از او بگيرد و بعد از پايان تورنومنت و به زندگي معمولي خود بازگشت و ارام شد.
اگرچه زندگي او در صلح و ارامش باقي نماند وقتي كه Asuka پي برد Jin Kazama مسول جنگ وحشتناكي بود كه در تمام دنيا به وقوع پيوسته بود, او وارده تورنومنت 6شم شد تا جلوي Jin Kazama را بگيرد.

16_feng.jpg

نام: Feng Wei (اون g اخر Feng تلفظ نميشه)
مليت:چيني
استيل مبارزه: Kenpo چيني
قد: 185 cm
وزن: 77 kg
گروه خوني:AB
ظهور در Tekken5 and Tekken5 DR and Tekken6

Profile Tekken6:
او موفق شد در طول تورنومنت 5نجم كتيبه ي "مشت خدا" را از Mishima Zaibatsu باز پس بگيرد.
در كتيبه فقط گفته شده بود "نابود كننده ي تمام استيل هاي ديگر, ان استيلي كه در اخر باقي ميماند بالاتر از قدرت خداي ازدها (من zh ندارم) قرار ميگيرد كه از تمام تواناييهاي انسانها تجاوز ميكند".
Feng Wei به شدت متحير شد و اطلاعاتي درباره ي تورنومنت ششم بدست اورد و به دنبال كشف اطلاعات بيشتر او دوباره به Japan رفت.

چي گفتيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:evil::evil::evil::evil::evil:

اشكال نداره از اين حرفا زياد بم زدن:-"

بچه ها ميگم بياييد يه مجله ي الكتريكي در مورد تيكن بزنيم اگر اونايي كه موافقن به 10 رسيد شايد اقدام كنيم.چطوره؟؟؟

چي گفتيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:evil::evil::evil::evil::evil:

اشكال نداره از اين حرفا زياد بم زدن:-"

بچه ها ميگم بياييد يه مجله ي الكتريكي در مورد تيكن بزنيم اگر اونايي كه موافقن به 10 رسيد شايد اقدام كنيم.چطوره؟؟؟

خوبه من موافقم. فقط نمی دونم که عضو هستم اینجا یا نه. ضمنا من Tekken5 DR رو پیدا نکردم کی میتونه کمکم کنه؟

آخرین ویرایش:
عالیه . منم موافقم . ببینم من تو سایت خودش میرم ژاپنی نوشته کجا برم مطلب پیدا کنم براتون بزارم .
یعنی خودتون مطالب و از تیکن از کجا پیدا میکنید .:biggrin1:

خوبه من موافقم. فقط نمی دونم که عضو هستم اینجا یا نه. ضمنا من Tekken5 DR رو پیدا نکردم کی میتونه کمکم کنه؟
Tekken Dark Resurection به طور اختصاصی برای PSP و PS3 هست اگه شما PSP دارید می تونید از مغازه ها بخرید اگر PS3 دارید که باید از PSN دانلود کنید اگر هم اصلا این دوتا رو ندارید که بیخیالش بشید

Tekken Dark Resurection به طور اختصاصی برای PSP و PS3 هست اگه شما PSP دارید می تونید از مغازه ها بخرید اگر PS3 دارید که باید از PSN دانلود کنید اگر هم اصلا این دوتا رو ندارید که بیخیالش بشید
Kenji جان ممنون از راهنماییت. از قرار معلوم باید بیخیالش بشم فعلا. حوصلم سر رفت از بی تکن دی آری :mad:

کنجی تو هرجای این psn گشتم پیدا نکردم پس کجاشه بعد باید پول بدم یا مجانیه .
:mad::mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or