طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام به همه راستش یه اتفاقی دیشب برام افتاد که گفتم بهتون بگم شاید سبک بشم .
تا حالا سر بازی انقدر نسوخته بودم . دیروز بعد از مدتها رفتم تو ps store بعد دیدم patch tekken5 onlino گذاشتن از خوشحالی بال در آوردم دیدم 9.99 $ قیمت داره بعد دیدم من 10.61 $ پول برام مونده گفتم ایول حله رفتم بخرمش دیدم 66 سنت tax داره (همون مالیات خودمون) که جمعاَ میشه 10.65 $ . این جا بود که می خواستم با سر برم تو tv :wallbash:. بعد گفتم شاید بده بزار ببینم .ولی نمیداد بعد کارم به التماس کردن رسید :praying: ولی فایدهی نداشت البته برام تازگی نداشت تازگیا التمس کردن فایده نداره اولو آخر بی مایه فطیره . خلاصه اینکه آخرش با یه قیافه شکست خورده مثل ببوها پاشدم از پای tv . با خودم گفتم انقدر بد شانسم که پای چشمه برم خشک می شه همیشه بودم این دفه هم روش .:surrender:((
امیدوارم سر شما ها هیچ وقت نیاد .

من يك سوال از همتون دارم كه Tekken بازي ميكنيد...ميخوام بدونم دسته هاتون را چه جوري ميچينيد؟ مثلا مربع+مثلث را چي قرار ميديد R2 يا L1 يا هر چيزه ديگه اي ممنون ميشم بگيد:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
امیر حدودا 10-12 صفحه قبل چنین بحثی بود... قبل از اومدن تو...یه نیگا بنداز پیداش می کنی:biggrin1:؟
راستی حتما devil within رو تموم کنید...همونطور که امیر گفت fs1 .2.cs و..رو از اینجا آزاد باید کرد....
راستي Ling Xiaoyu را با L1 انتخاب كنيد كه لباسه مدرسشو تنش ميكنه بعد وقتي ميبريد مربع+مثلث را نگه داريد (وقتي داره Replay را نشون ميده) يك فيگور ديگه مياد اخرش نميدونم ميدونستيد يا نه حالا گفتم.
درسته...اینو فک کنم سال پیش تو زایباتسو خوندم...کلا سایت باحالیه:biggrin1:
اینجا هم می تونید یه سری چیزای مخفیه تکن 5 رو ببینید .. من که خوندم زیادم مخفی نبود ولی:
http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken5/_secrets.php
--------------------------------------------------

آخرین ویرایش:
Devil Within چیه دیگه یه توضیح بدین :confused:
Ironfist جان من به صورت متن میخوام (داستان بازی )البته از بابت اونم متشکر خیلی با حال بود دوستان دیگه اگه دارن بزارن ماهم حال کنیم. مثالا چرا یوشیماتسو با برایان دعوا داره دعواشون سر چیه ؟؟

داستان كل بازي كه خيلي زياده بايد يك وقت خفن براش گزاشت چون هر نسخه هم يك داستان جداگانه داره فكر كنم قبلا بعضي از اعضا نوشته باشن مثلا براي Tekken6 را كه Asuka-200X نوشته...اما حالا من برات الان جريان Yoshi & Bryan را ميگم:

خوب ببين Bryan از Tekken3 تازه وارده تورنومنت شد خودش قبلا يك افسره ماهر پليس بوده كه در يك جريان تعقيب و گريز توي Hong Kong تير ميخوره و كشته ميشه بعد از اين جريان Dr. Abel جنازه ي اون را مياره به ازمايشگاه و چون Abel هميشه با Boskonovitch اسم اصليش هم "Doctor Geppetto Boskonovitch" هست كل كل داشته و ازش كم مياورده Bryan را ميده به اون و Dr. Boskonovitch دوباره Bryan را زنده ميكنه دقيقا همين اقاي دكتر Yoshimitsu هم نجات داده بوده و همين طور توي Tekken1 دسته Yoshi قطع ميشه كه باز هم Bosko براش درست ميكنه كه البته Yoshimitsu هم بعدا اون را از دسته Mishima نجات ميده كه تلافي كرده باشه , Bryan وارده تورنومنت سوم ميشه و Yoshimitsu را هدف قرار ميده چون ميدونسته رابطه ي خيلي نزديكي با Dr. Boskonovitch داره و قصدش كشتن هم Bosko بوده و هم Yoshi البته تمام اين اتيش ها زيره سره Abel هست..كلا Yoshi هم هدفش توي Tekken3 اين بود كه به Boskonovitch كمك كنه چون يك بيماري عجيب داشت كه فقط بايد خودش را به وسيله ي خون Ogre درمان ميكرد براي همين Yoshi ميخواست كمكش كنه و حالا ديگه جنگ و دعواهاشون شروع ميشه...

توي Tekken4 اصلا Yoshimitsu و Bryan ديگه با هم كاري ندارن كلا ميرن توي يك جريانات ديگه كه فقط به خودشون ربط داره...اما توي دموي Bryan دكتر Bosko مياد پيش Bryan و بهش يك چيزي تزريق ميكنه كه اون را خشمگين تر و وحشي تر ميكنه توي اخر تورنومنت 4رم وقتي Yoshimitsu مياد توي Mishima Zaibatsu و ميبينه كه Bryan افتاده زمين و اون را بر ميداره ميبره پيش Boskonovitch. يك ماه بعد از اين قضيه دستگاه ردياب Bosko كه دست Yoshi بوده به كار ميفته و Yoshi از روي دستگاه جاي Bosko را ميابه و به اونجا ميره و ميبينه كه بسياري از افراده manji Clan كشته شدن و Bosko هم توي اخرين و پايين ترين بخش ازمايشگاه مجروح بر روي زمين افتاده و Yoshi ميفهمه كه اين كارها زيره سره Bryan بوده و وقتي خبر از Tournament5 ميشه Yoshi تصميم ميگيره واردش بشه و انتقام اعضاي Manji Clan را از Bryan بگيره...بايد منتظره Tekken6 باشيم ديگه البته Profile Tekken6 براي Yoshi اومده اما باز اصلا به Bryan ربط نداره فقط درباره ي شمشيرش هستش.

من يك توضيح براي رابطه ي bryan و lei Wulong هم بدم: قبل از مردن Bryan اون يك افسره خيلي خوب بوده اما هميشه به اون تهمت ميزدن كه توي كاره موادمخدر هستش و ديگه همه جا شايعه شده بودش...Lei Wulong هم كه يك افسر بوده كشف كرد كه بله Bryan با فروشنده هاي مواد مخدر ارتباط داره براي همين ميفته دنبالش.
فكر كنم Dr.Abel هم Bryan كشته دقيقا يادم نمياد اما يك جا اين را خونده بودم.
اقا من تازه خيلي مختصر و مفيد گفتم انقدر شدش وگرنه خيلي بيشتر از اينها ميشد البته دوستاتون
مثل hamed-ddd قبلا Profile ها را براتون نوشتن...ببخشيد يكم هم خودموني تعريف كردم:p
حسين بايد بيشتر از 10 12 صفحه باشه من از اين 72 صفحه 50 60 صفحشو خوندم ببين چه شانسي دارم كه توشون نبوده حالا الان باز ميبينم.

آخرین ویرایش:
امیر حدودا 10-12 صفحه قبل چنین بحثی بود... قبل از اومدن تو...یه نیگا بنداز پیداش می کنی:biggrin1:؟
راستی حتما devil within رو تموم کنید...همونطور که امیر گفت fs1 .2.cs و..رو از اینجا آزاد باید کرد....

درسته...اینو فک کنم سال پیش تو زایباتسو خوندم...کلا سایت باحالیه:biggrin1:
اینجا هم می تونید یه سری چیزای مخفیه تکن 5 رو ببینید .. من که خوندم زیادم مخفی نبود ولی:
http://www.tekkenzaibatsu.com/tekken5/_secrets.php

حسين يافتمش اما ميدوني فقط تو نوشتي و اون كسي كه پيشنهادش را كرده بود مثل اينكه بقيه دوست نداشتن بنويسن حالا بيخيالش اصلا.

بله زيادم مخفي نيستن توي Tekken2 و TTT خيلي رمز و راز زياده...واي يادش بخير من ميمردم براي TTT باهاش زندگي كرديم اون فن هاي Tagi كه ميزديم:love: براي Paul با Forest Law از همه يادمه باحالتر بودش خيلي رديف ميزدن, خدايي يكي از بهترين نسخه ها TTT بودش مخصوصا توي زمانه خودش يك شاهكار بوده:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

بله زيادم مخفي نيستن توي Tekken2 و TTT خيلي رمز و راز زياده...واي يادش بخير من ميمردم براي TTT باهاش زندگي كرديم اون فن هاي Tagi كه ميزديم:love: براي Paul با Forest Law از همه يادمه باحالتر بودش خيلي رديف ميزدن, خدايي يكي از بهترين نسخه ها TTT بودش مخصوصا توي زمانه خودش يك شاهكار بوده:love::love::love::love::love::love::love: :love:
آره.. من تو سری تکن tekken 3 رو بهترین می دونم و بعدش همین TTT... کلا تو زمان خودش خیلی جالب بود که تکن رو با همه ی کاراکتر هایی که واسش طراحی شده ببینی....از نظر رمز و راز هم درسته.. TTT کلا خیلی چیزای جدید داشتا مد های جدیدی که داشت. مثل گالری ... گلد شدن تتسو جین هم خیلی جالب بود
-----------
ولی تکن 3 یه چیز دیگه بود... جهش خیلی خفنی نسبت به تکن 2 داشت... مد های جدیدی هم اضافه شده بود.. TEKKEN FORCE..tekken ball و.....Theater mode _ش هم خیلی جالب بود.... وقتی کل کاراکتر ها رو آزاد می کردی دو تا دکمه جدید تو خود theater ایجاد می شد.. sound و disc.....فک کنم ایده ی اینکه بعضی از کاراکتر ها چند لباسه باشن هم از همینجا شروع شد.. مثل آنا و جین و لینگ(به تلفظ درست رین:biggrin1:) و جک و... البته تو تکن 2 هم کازویا یه همچین وضعی داشت! تایگر هم که تو بازی اومده بود و اندینگش هم از ادی جدا بود...واسه تموم شدن theater باید arcade رو با تایگر هم تموم می کردی...کلا tekken 3 یه جوری برنامه ریزی شده بود که از همه ی مد ها استفاده شه تا مد بعدی کامل شه.. ..از لحاظ فنون هم که خیلی خیلی نسبت به tekken 2 پیشرفت کرده بود.....امتیازاشم در زمان خودش خیلی بالا بود.. فک کنم از Gamerankings بالای 96 گرفت...

سلام

من Devil Within رو تموم نکردم...ولی هر دو فاینال استیج رو دارم :confused:
---------------------------------------------------
راستش مدل دسته رو هم اصلا عوض نمی کنم....
به نظر من تیکن 5 از همه بهتر بود.... من تیکن تگ رو هم یه چند وقتیه که پیدا کردم... خیلی جالبه.....
میدونم خوندن 70 صفحه یه کم حوصله لازم داره ولی دوستان در مورد همه ی کاراکترا مطلب نوشتن :cheesygri
من لباس مدرسه ی شاویو رو خیلی دوست دارم.... اگه لباس مدرسه ی آسکا رو هم می خواید باید بخریدش!!!!! (خیلی نامردیه :mad:)
مرسی از اینکه در مورد Devil Within توضیح دادید :دی
Tekken Lord عزیز می دونم خیلی دردناکه :(( امیدوارم این آخرین باری باشه که همچین اتفاقی برات میفته ^_^
-----------------------------------------------
امیدوارم چیزی از قلم جا ننداخته باشم!!!!! :cool:

سلام

به نظر من تیکن 5 از همه بهتر بود.... من تیکن تگ رو هم یه چند وقتیه که پیدا کردم... خیلی جالبه.....
میدونم خوندن 70 صفحه یه کم حوصله لازم داره ولی دوستان در مورد همه ی کاراکترا مطلب نوشتن :cheesygri
من لباس مدرسه ی شاویو رو خیلی دوست دارم.... اگه لباس مدرسه ی آسکا رو هم می خواید باید بخریدش!!!!! (خیلی نامردیه :mad:)
Tekken Lord عزیز می دونم خیلی دردناکه :(( امیدوارم این آخرین باری باشه که همچین اتفاقی برات میفته ^_^
-----------------------------------------------
1- سلام:biggrin1:
2- معمولا نامکو یه سری راه های دیگه واسه این جور چیزا میذاره.. مثل تعداد مبارزه ی زیاد و.. ولی راه اصلی آزاد کردن fs ها تا اونجا که من می دونم همون devil withine:biggrin1:
3-چرا؟خوبه که:biggrin1:
4-خداییش تکن 3 یه چیز دیگه بود!اگه به من بگن به ترتیب قدرت این سری رو مرتب کن این جوری می کنtekken 3---->tekken tag tournament----->tekken 5---->tekken 2---->tekken----->tekken 4
5-درسته.. کلا تو این تاپیک خیلی زحمت کشیده شده:biggrin1:
6-آره.. لباس جالبیه... ولی لباس مدرسه ی جین اصلا جالب نیست...
7-به من مربوط نمیشه:d
8-واقعا سخته:biggrin1:راستی پچ چیه؟! من فعلا فک کنم یه 15 تایییداشته باشم بتونم بگیرم...
9-گیر:biggrin1::این جمله از لحاظ نگارشی مشکل داشت:biggrin1:یعنی یا باید ازقلم انداخته شه یا جا انداخته شه نه از قلم جا انداخته شه:biggrin1:یکی از بیخود ترین گیر هایی بود که در این مدت دادم ولی شما ببخشید

من لباس مدرسه ی شاویو رو خیلی دوست دارم.... اگه لباس مدرسه ی آسکا رو هم می خواید باید بخریدش!!!!! (خیلی نامردیه )
تو تكن مالpsp همه لباسا مجانين و فقط رنگ عوض كردنشون پوليه :دي

سلام

پس تو بوسيله ي Arcade Mode ازادشون كردي ببينم همرو TekkenLord كردي ديگه؟
ولي من الان دارم ميبينم كه فقط Final Stage 2 رو ميشه توي Arcade ازاد كرد نه يكشو...در ضمن Cathederal هم داري؟

يعني چي مدل دسته رو اصلا عوض نميكني؟

TTT همون موقعي هم كه اومد نسخه ي درست حسابيش به سختي گير ميومد و من حتي روي CD هم ديده بودم كه بودش...يك نسخه ي ديگه هم بود وقتي Ending Wang Jinrei رو ازاد ميكردي دستگاه گير ميكرد...نسخه هاي Japani و انگليسيه مختلفي هم توي بازار بود كه همشون داغون بودن خلاصه مارو كه صاف كردن سره اين TTT.

توي 70 صفحه بيشتر Profile ها گفته شده اما كامل نيستن اما كفايت ميكنه:)

خواهش...

تو تكن مالpsp همه لباسا مجانين و فقط رنگ عوض كردنشون پوليه :دي

منم می خوام :baby:

پس تو بوسيله ي Arcade Mode ازادشون كردي ببينم همرو TekkenLord كردي ديگه؟
ولي من الان دارم ميبينم كه فقط Final Stage 2 رو ميشه توي Arcade ازاد كرد نه يكشو...در ضمن Cathederal هم داري؟

میشه گفت که من فقط همین Arcade رو بازی میکنم.... همه رو هم تیکن لرد نکردم :blushing: در مورد اون استیجه من اسمای اکثرشون رو بلد نیستم میشه یه کم توصیفش کنید ببینم دارم یا نه؟ :دی

9-گیر:biggrin1::این جمله از لحاظ نگارشی مشکل داشت:biggrin1:یعنی یا باید ازقلم انداخته شه یا جا انداخته شه نه از قلم جا انداخته شه:biggrin1:یکی از بیخود ترین گیر هایی بود که در این مدت دادم ولی شما ببخشید

هه هه هه هه .... :laughing:

این جا چه خبره یکی هم به من توضیح بده

سلام.
من خودم هم مورتال کامبت ها رو دوست دارم و هم تکن رو ولی به نظر من هیچ بازی سبک فایتریی به اندازه ی تکن حال نمیده.چون هم داستان پردازی خوبی داره و هم شخصیت پردازی عالی.(هر چند داستان بعضی هاشونو نفهمیدم....)
این تاپیک رو زدم تا در مورد این بازی پر طرفدار(امیدوارم)صحبت کنیم....
(اگه تاپیک تکراری یا مسخره است ببخشید.من تازه عضو شدم نمیدونم....)

كجايي برادر كسري كه يادت بخير!

سلام

نمیدونم شاید این کار به نظرتون بیخود باشه ولی می خوام اسم همه ی کاراکترا رو به ترتیب سن بنویسم... :laughing: اول نسل جوان تیکن:

Kuma:10
Panda:11
Lili :16
Asuka Kazama:17
Ling Xiaoyu :18
Leo :19
Christie Monteiro : 19
Julia Chang :20
Jin Kazama :21
Hwoarang : 21
Steve Fox :21
Anna Williams :22