طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام به همه .
بچه ها این چیزی که می گم فقط یه پیشنهاد. راستش این مدت من هر چی نگاه کردم راجب داستان تکن صحبت کردید و هیچ کس راجب خود بازی و گیم پلی اون حرفی نزده . گفتم شاید بد نباشه یکم راجب خود بازی هم حرف بزنیم مثلاَ راجب فنون بازی هر کس چیزی بلد که فک می کنه جالبه به بقیه هم بگه یه جورایی تبادل اطلاعات کنید . البته اگه دوست داشتین .
ممنون از همه.

تنها چيزي كه ميتونيم به هم ياد بديم فنون Juggle هستش يا همون كه حريف را ميندازي هوا و 6 7 تا بهش ضربه ميزني چون اين ضربه هارو ادم بايد خودش بشينه خلق بكنه وگرنه همه ي فنون كاراكترها توي Move list هستش البته به غير از بعضي ها مثلا گرفتن مايل بالا جلو مربع+مثلث Kazama Jin كه ميتونيد بدش معكوس همين عمل را اجرا كنيد مايل بالا عقب ايكس+دايره كه Damage اين ضربه از 40 ميشه 42 اين توي Move liste جين نيست يك صدايي هم Jin از خودش در مياره :biggrin1: King هم 2 تا داره دسترو در ميزني از عقب به جلو بعد مربع+مثلث...توي نسخه هاي قبلي بيشتر اين طوري بود Tekken3 به قبل را حساب نكني TTT از همه بيشتر داشت.
راستي شما توي بازي Guard damage را off ميزاريد يا on?
چند rounde ميزاريد؟
Time هر Round را چه قدر ميزاريد؟

سلام به شما . نه معلوم تکن باز خوبم داریم اینجا . خیلی خوب
در مورد سوال شما باید بگم معمولاَ اکثر جاها بازی 3 راند هست و گارد دمج هم off تایم هم اکثراَ بیهایت اما تو آنلاین 99 که بیشترین باشه .
خوب منم یه فن از جین بگم بهتون دسته عقب r2 بعد به ترتیب اول پایین بعد بالا بعد عقب بعد جلو را بزنید بعدش اگه یه جلو میل جلو مثلث یا دایره رو بزنید دست جین آبی میشه .
بازم هست بعداَ اگه کسی نگفت می گم . کمبو هوایی هم هست کسی خواست بگه .

اين لباسش بامزس!ولي من از لباس مدرسش بيشتر خوشم مياد:cool:

لادن جان باهات موافقم....منم لباس مدرسشو بیشتر دوست دارم :love:

مهرنوش جان اين آواتارت جريانش چيه?!!!!!!!!!

خیلی خوشگله..... ( مگر نه؟ :-") من این جور عکسا رو خیلی دوست دارم!!!!

کدوم ادم *بیــــــــــب بیـــــــــــــــــــب * این لباس مزخرف رو طراحی کرده:mad:.

فریدون جان حالا اونقدر هم بد نیست.... :cheesygri

بابابزرگ Jinpachi چند سالشه:biggrin1:.

هه هه هه.... :laughing:

پ.ن. اگه موردک 28 سالشه پس من هم فضا نورد هستم:biggrin1:. یا اشتباه گفتن یا جوک:-".

منم چشام چهارتا شد وقتی سنش رو دیدم.... بهش بالای 40 میاد... زندگی سختی داشته...

اين دخترك ۱۸ سالشه?با اون حركات بچه گانه?آسكا يكم حركاتش بچگانس ولي اين دخترك خيلي بچه ميباشد!كلا سن ها تو تكن ۱م مشكل دارن انگار!
آره خیلی بچست.... دیر پیر میشه (برخلاف مرداک:))

مگه بابا بزركش هم تو تكن هست?!!!!!:eek:

کاشکی بود... اون وقت اسمش می بود فسیل میشیما :biggrin1:

بچه ها این چیزی که می گم فقط یه پیشنهاد. راستش این مدت من هر چی نگاه کردم راجب داستان تکن صحبت کردید و هیچ کس راجب خود بازی و گیم پلی اون حرفی نزده . گفتم شاید بد نباشه یکم راجب خود بازی هم حرف بزنیم

موافقم

چند rounde ميزاريد؟

3 Round
هر round چهل ثانیه

خوبه اینجا مثل اینکه اکثراَ سه رانده بازی می کنند .
من می گم با admin های سایت یه صحبتی کنید که شکلایی مثل مربع و مثلث و ... رو بزارن تا راحت تر بشه فنونو نوشت . اینطوری سخت .:((

خوبه اینجا مثل اینکه اکثراَ سه رانده بازی می کنند .
من می گم با admin های سایت یه صحبتی کنید که شکلایی مثل مربع و مثلث و ... رو بزارن تا راحت تر بشه فنونو نوشت . اینطوری سخت .:((
آره... این جوری اصلا مفهوم نیست.....البته اگه واقعا بخوایم همچین پیشنهادی بدیم باید دکمه های Xbox هم باشه(اون جوری هر کس با توجه به کنسولی که داره توی هر بازی ای می تونه استفاده کنه :دی البته اگه قضیه جدی باشه

بحث جالب شد:biggrin1:
tekken_lord جون اگه فنی میخوای بگی از r ,l استفاده نکن و به جاش از همون ترکیبای اصلی مثل x+مثلث و... استفاده کن چون تنظیمات دسته واسه هرکی با بقیه فرق می کنه!
در مورد round ها هم منم اولا 3 رانده میزدم ولی الان خیلی اعصاب خورد کنه سه رانده.. چون تکن از اون بازیاست که وقتی با pc بازی می کنی ور هاردشم خیلی آسونه واسه همین معمولا تو یه راند بازی می کنم... وقتشم که بینهایته....
------------------------
در مورد اینکه راجع به فنون هم صحبت کنیم هم کاملا موافقم!البته امیر این فن جین که زیاد خفن نبود:biggrin1:خیلیا بلدن:biggrin1:به نظر من هم در مورد یه نوع فن صحبت کنیم بهتره... مثلا همون فنون juggle یا کمبو های قشنگ یا فنون دفاعی که چند تا از کاراکترا مثل جین و یوشیمیتسو و... دارن یا فنون قوی:biggrin1: که توشون جک از همه خوف تره:biggrin1:مخصوصا مشت قدرتیش که آروم میزنه ولی امکان نداره کل جون طرف تموم نشه... سایر کاراکتر ها وقتی می تونن کامل جونو تموم کنن که طرف مقابل در حال زدن یه فن باشه.. کلا وقتی طرف مقابل داره یه فن رو اجرا می کنه و شما بهش ضربه بزنید خیلی بیشتر از حالت معمول ازش جون کم میشه..
----------
خب.. یه نوع فن رو انتخاب کنید تا راجع بش در مورد کاراکتر های مختلف حرف بزنیم
موافقم.. غیر از تکن تو سایر بازی ها هم به درد می خوره

آخرین ویرایش:
سلام اينجا كسي ميدونه چه شكلي تو تيكن 5 ميشه غول اخر رو انتخاب كرد؟
سلام

غول آخر (jinpachi) رو توی نسخه ی PS2 نمیشه انتخاب کرد.... ولی توی نسخه ی جدیدش که متاسفانه مال PS3 هست میشه.... مال PSP رو هم دقیقا نمی دونم ولی فکر نکنم :(

حسین جان حرفت کاملاَ درست راستش میدونیکه این دکمه پشتیا یه استانداردی داره منم برای همین اینطوری گفتم اگه اجازه بدین براتون می نویسم مطمئنم برای خیلیاتون اینه.
مربع + مثلث = R2
مثلث + دایره =r1
ضربدر +دایره =l2
ضربدر + مربع = L1
فک کنم اکثراَ اینجوری بچینین چون اصولیش تقریباَ اینه اگه اینو بزارین تو بازی متوجه هماهنگی فنون با دکمه ها می شید .

tekken_lord جون(اگه میشه اسمتم بگو) کاملا درسته... چیدن اینا استاندارد داره ولی بهتره بازم از همون ترکیب ها استفاده شه... خود من اینا رو بر حسب بازی با جین درست کردم... خیلی وقتا هم اگه بخوام با lei بازی کنم از یه نوع ترکیب دیگه استفاده می کنم در حالیس که استانداردش همینه که گفتی.... واسه همین به نظرم بهتره از همون ترکیب ها استفاده شه
من تو بازی با جین از این استفاده می کنم
L1=LK+RK
L2=LP+RP
R1=LP+RK
R2=LP+LK
اگه خواستید دلیلیشم بگم

------------------------------------
سلام اينجا كسي ميدونه چه شكلي تو تيكن 5 ميشه غول اخر رو انتخاب كرد؟
متن تکن زایباتسو:
Jinpachi is not a playable character so you can't unlock him through normal game operations, however with the help of a cheat device such as Game Shark or Action Replay you can play him.
همونطور که آسوکا جان گفت امکان آزاد کردنش در نسخه ی ps2 نیست ولی با ar ها میشه...

آخرین ویرایش:
من هم 3 راند ميزارم اما وقت هايي كه زياد هستيم مثلا 7 8 نفر يك راند ميزاريم چون واقعا منطقيش هم همينه...و Guard Damage هم من On ميزارم چون خيلي حرفه اي تر و سخت تر ميشه اگه off باشه خيلي راحت ميشه طرف را Perfect كرد اما اگه on باشه:biggrin1: و واقعا به نظره من Perfect واقعي در حالت Guard damage on هستش...
Time بازي هم 99 ميزارم اخه مگه ميخوام توي يك راند چي كار كنم كه وقت را Infinite بزارم من فكر ميكنم 99 خيلي خوبه.

در مورده ابي شدن دسته Jin هم توي Tekken4 ابي ميشد من توي Tekken5 نديدم بشه البته توي TTT هم يادمه Jin يك كار ميكرد دست هاش برقي ميشد.
حسين اون فن Jin كه گفتم اخه توي Move Listش نيست براي همين بهش اشاره كردم...كدوم ضربه ي Jack را ميگي اون كه ميشماره يا اون يكي كه دسته جلو دايره+مربع هستش كه ميخنده؟ اون كه دستش را ميچرخونه كه با يك ضربه ميكشه جونتم كامل باشه اما خيلي طول داره.
وقتي تو در حال ضربه باشي حريف تورو بزنه Counter ميشه ديگه انگار Rage mode هستي.
در مورده شكل هاي مربع و مثلث هم نظري ندارم.

كدوم ضربه ي Jack را ميگي اون كه ميشماره يا اون يكي كه دسته جلو دايره+مربع هستش كه ميخنده؟ اون كه دستش را ميچرخونه كه با يك ضربه ميكشه جونتم كامل باشه اما خيلي طول داره.
امیر همین که میخنده رو می گم... ------>دایره +مربع.. همین که یه صدای زنگ با فرکانس بالا هم می ده و می خنده.. من تقریبا هربار زدم جونو کامل برده.... در مورد اون یکی هم که دستشو می چزخونه و one two three و... میشماره اونم کامل می بره ولی زدنش تو بازی خیلی کم کاربرد داره... چون خیلی طول می کشه و فقط وقتی میشه زد که طرفو خیلی پرت کنی عقب(مثل دسته عقب مربع + مثلث (2)) بعد شروع کنی به زدن که یارو خودش میاد می خوره بهش:biggrin1:یکی از ضعف های تکنه که تو دور هارد هم اینطوری میشه ولی وقتی 2 نفره بازی می کنی هیچ کاربردی نداره...در مورد یوشیمیتسو هم تقریبا همینه و باید با یه x طرف پرت شه بعد اون 2 تا عقب مربع+مثلث رو بزنی که البته چون شمشیرش یه کم درازه قضیه فرق می کنه:biggrin1:ولی خدایی یوشیمیتسو خیلی کاراکتر باحالیه.. تنوع فنونش فوق العادست...

چند rounde ميزاريد؟
۱ راند و چهل ثانيه!بيشتر دوست دارم با آدماي مختلف بجنگم تا اينكه دو يا سه بار با يكي كل كل كنم!:):cool:
PSP رو هم دقیقا نمی دونم ولی فکر نکنم
نه متاسفانه نميشه!
خیلی خوشگله..... ( مگر نه؟ ) من این جور عکسا رو خیلی دوست دارم!!!!
زيباست!:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or