طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
استفاده از يك وسيله در هنگام بازي هم يكي ديگه از امكانات جديد هستش مثلا Bryan از شاتگان استفاده ميكنه و Leo يك تپانجه قديمي داره و Anna كه از كفشه خودش استفاده ميكنه اين هم نمونش
what the.......:confused:
اینجا چه خبره :eek:. حتما Jack-6 میخواد لیز افکن دربیاره و Kuma & Panda با استخوان فقرات یه نهنگ میان وسط و... ( خدا رحم کنه :biggrin1: ببین Jinpachi میخواد چی در بیاره:-" ). اون از گرافیکش، این از ابتکارات عجیب و غریب سازندگان.
Jinpachi :confused: میبینم که یه جانور به لیست بلند بالای جانورهای تکن اضافه شده. باب کم بود این غول بیشاخ و دم رو هم اضافه کردن :biggrin1:.
با تشکر از Ironfist عزیز :love:

پ.ن. خدایا اخر عاقبت این تکن 6 رو ختم به خیر بگردان :praying:.

آخرین ویرایش:
what the.......:confused:
اینجا چه خبره :eek:. حتما Jack-6 میخواد لیز افکن دربیاره و Kuma & Panda با استخوان فقرات یه نهنگ میان وسط و... ( خدا رحم کنه :biggrin1: ببین Jinpachi میخواد چی در بیاره:-" ). اون از گرافیکش، این از ابتکارات عجیب و غریب سازندگان.
Jinpachi :confused: میبینم که یه جانور به لیست بلند بالای جانورهای تکن اضافه شده. باب کم بود این غول بیشاخ و دم رو هم اضافه کردن :biggrin1:.
پ.ن. خدایا اخر عاقبت این تکن 6 رو ختم به خیر بگردان :praying:.

عيبي نداره خوب ميتوني اون كاراكترها را انتخاب نكني وقتي خوشت نمياد ازشون, در ضمن در مورده گرافيكش هم هنوز زوده نبايد قضاوت كرد اين بازي تو نيمه دوم سال 2008 مياد حالا خيلي مونده.
Asuka جان خواهش هنوز كاري نكردم.

يك شايعه خيلي خفن هم شده بود كه Bob قراره مثل Mokujin و يا Combat باشه و سبك مبارزش Mimic باشه كه اين شايعه رد شدش.
سلام امیر خوبی؟!
البته اکثرا می گفتن مثل شخصیت هایی مثل moku یا gon و.. یه شخصیت واسه fun هست ولی وقتی پرو فایلش اومد اینا دیگه رد شد....
راستی در مورد combat منظور combot بود دیگه؟:biggrin1:(آیکون گیر الکی)
این استفاده از یه سری وسایل تو بازی خیلی اعصاب منو خورد کرد.. چیزی که من همیشه واسه همین از Mk ایراد میگرفتم..یعنی Mk خیلی تخیلی بود و یکی از اون طرف تیر میزد اینم از این طرف تیر میزد... ولی اگه قرار باشه تو تکن هم چنین چیزی پیش بیاد یعنی برایان از شاتگان استفاده کنه خیلی گیم پلی افت می کنه... اصلا با این تریپ حال نکردم.. البته قبلا هم تو نسخه های قبلی یه چنین چیزایی بود مثل tru ogre یا devil ,angle ولی دیگه به این شکل خیلی خز میشه
دست هاي اون اتشين ميشه مثل نسخه هاي قبلي Tekken وقتي تمام دكمه ها رو با هم فشار ميداديد اين اتفاق ميفتاد
این خیلی جالبه.. البته نمیشه گفت آتشین مثلا lei یه رنگ آّبی میشد یا jin جریان برق....یاanna یه چیزی تو مایه های نارنجی....اگه tekken ball یادتون باشه تو این مد دقیقا مشخص می شد...

آخرین ویرایش:
به نظر من نامکو کار اشتباهی میکنه.... بهتره کاراکترایی رو وارد بازی کنه که نقش مهمی داشته باشن... مثلا ریون.... آسوکا ... فنگ... لی لی ...دراگانو...میگوئل...لیو و خیلی های دیگه بنظر من کاراکترای خوبی بودن که توی داستان هم نقش داشتن ولی یه عده مثل پاندا... باب...گان... اینا (البته به نظر من ) بازی رو یه جوری کردن!!!!!

خوب حسين اين كه مثل MK نيست كه طرف يخ بزنه و اون يكي اتيش بزنه و غيب بشي و از اين حرفا اين ها سلاح هاشونم طبيعي هست فقط هر كي يك سلاح داره و سازنده ها گفتن سلاح ها همه باهم برابر هستن و براي كسي لهتر از اون يكي نيست حالا اين ها هم يك تنوع خواستن بدن.
يك Screen Shot هم هست كه Bruce با Lei Wulong با هم هستن و جوجه ريخته جلوشون فكر كنم همتون ديده باشيد اون هم نمايش بردن Bruce هستش كه همه سوال كرده بودن اون جوجه ها چي هستن اونجا.
من يك دمو هم توي Youtube ديده بودم اما الان نيست كه يك كاراكتر جديد هم باز هست كه مثل غول ميموند ميگفتن اين Boss اين دفعه هستش شايد خودشون درست كرده بودن براي اينكه ديگه نيستش اونجا الان داشتم دنبالش ميگشتم 100% Fake بوده.
Steve هم واقعا پيشرفت كرده و Juggle هم فوق العاده ميزنه قبلا خوب نميشد باهاش Juggle زد.

با اين پيشرفت چشمگير امكان اينكه هوارانگ موتور پرت كنه تو مبارزات و جك ۵ كله پرت كنه بالا ميره!البته از نظر من اين پيشرفت اگر وجود نداشت بهتر بود.
298.gif

به نظر من نامکو کار اشتباهی میکنه.... بهتره کاراکترایی رو وارد بازی کنه که نقش مهمی داشته باشن... مثلا ریون.... آسوکا ... فنگ... لی لی ...دراگانو...میگوئل...لیو و خیلی های دیگه بنظر من کاراکترای خوبی بودن که توی داستان هم نقش داشتن ولی یه عده مثل پاندا... باب...گان... اینا (البته به نظر من ) بازی رو یه جوری کردن!!!!!

من خودم از اين كاراكترهاي جونور نما فقط از Roger يا Alex بدم مياد اصلا اين بشر اضافه هستش اما Tekken تاحالا بدون Kuma و پاندا نيومده من هم بدم نمياد ازشون اما در مورده Gon اون شخصيت Comic بودش كه توي Japan خيلي معروف بودش سازندش هم Masashi Tanaka هست و كلا حرف هم نميزده و افتخاري اومده بودش توي Tekken3 و فكر نكنم ديگه ببينيمش پس اصلا اون را وارده بحث نكنيد...ميخوان از خشكي در بيارن بازي را مثلا با اين ها ديدين كه همشونم خيلي با مزن.
راستي ميدوني Asuka معنيش يعني چي؟!?

من خودم از اين كاراكترهاي جونور نما فقط از Roger يا Alex بدم مياد اصلا اين بشر اضافه هستش اما Tekken تاحالا بدون Kuma و پاندا نيومده من هم بدم نمياد ازشون اما در مورده Gon اون شخصيت Comic بودش كه توي Japan خيلي معروف بودش سازندش هم Masashi Tanaka هست و كلا حرف هم نميزده و افتخاري اومده بودش توي Tekken3 و فكر نكنم ديگه ببينيمش پس اصلا اون را وارده بحث نكنيد...ميخوان از خشكي در بيارن بازي را مثلا با اين ها ديدين كه همشونم خيلي با مزن.
راستي ميدوني Asuka معنيش يعني چي؟!?

بله خیلی بامزن!!!!!! :biggrin1:

Asuka هم اگه اشتباه نکنم به پرنده ای که داره پرواز میکنه میگن (زیاد هم مطمئن نیستم....:blushing:)

خوب حسين اين كه مثل MK نيست كه طرف يخ بزنه و اون يكي اتيش بزنه و غيب بشي و از اين حرفا اين ها سلاح هاشونم طبيعي هست فقط هر كي يك سلاح داره و سازنده ها گفتن سلاح ها همه باهم برابر هستن و براي كسي لهتر از اون يكي نيست حالا اين ها هم يك تنوع خواستن بدن.
.
امیر تقریبا همون میشه دیگه...یعنی درگیری ها کمتر میشه.. بعدش مشکل من با Mkاصلا این نیست که چرا ساب زیرو یخ میزنه و به جاش از تفنگ استفاده نمیکنه! یا چرا ریپتایل جای اسید از یه چیز طبیعی تر استفاده نمی کنه! مشکلم اینه که استفاده از یه وسیله تو بازی به گیم پلی لطمه میزنه!
با اين پيشرفت چشمگير امكان اينكه هوارانگ موتور پرت كنه تو مبارزات و جك ۵ كله پرت كنه بالا ميره!
جک 6(بازم آیکون گیر الکی)
من يك دمو هم توي Youtube ديده بودم اما الان نيست كه يك كاراكتر جديد هم باز هست كه مثل غول ميموند ميگفتن اين Boss اين دفعه هستش شايد خودشون درست كرده بودن براي اينكه ديگه نيستش اونجا الان داشتم دنبالش ميگشتم 100% Fake بوده.
منم فک کنم یه همچین چیزی دیده بودم...بعدشم که تو همین Ps3forums تو یه تاپیکش که اطلاعات جدید در مورد تکن بود جمله ی devil jin is weaker رو شنیدم فک کردم حقیقت داره که چند وقت بعد فهمیدم اینطور نیست:biggrin1:

آخرین ویرایش:
ميگم كه تنوع دادن ديگه حالا هر كي يك كاري انجام ميده زياد نيست كه:biggrin1:
اما اصلا بحث MK جدا هستش اون اگه سلاح و از اين يخ و اتيش نداشته باشن نميشه بازي كرد.
Asuka هم همون ميشه شك نكن & مطمئن باش اصلا توي Opening Tekken5 هستش كه اولش 1 يا كريم از جلوي Asuka رد ميشه اينم ميندازه با دوچرخه دنبالش اونجا اشاره به اسمش داره.

جك هم زياد هستن اين طوري هستش ترتيبشون
Jack
Jack 2
Prototype Jack
Gun Jack
Jack 4
Jack 5
Jack 6

اساتید اینجا مقایسه تکن و MK نیست پس بیخیال شد:biggrin1:.

پ.ن. بزرگترین پیشترفت این سری میتونه در حذف جک و جانورهای بی مصرف باشه. همین کافیه :yes:.

ميگم كه تنوع دادن ديگه حالا هر كي يك كاري انجام ميده زياد نيست كه:biggrin1:
اما اصلا بحث MK جدا هستش اون اگه سلاح و از اين يخ و اتيش نداشته باشن نميشه بازي كرد.
Asuka هم همون ميشه شك نكن & مطمئن باش اصلا توي Opening Tekken5 هستش كه اولش 1 يا كريم از جلوي Asuka رد ميشه اينم ميندازه با دوچرخه دنبالش اونجا اشاره به اسمش داره.

جك هم زياد هستن اين طوري هستش ترتيبشون
Jack
Jack 2
Prototype Jack
Gun Jack
Jack 4
Jack 5
Jack 6
به نظر من که گیم پلیو خراب میکنه.. حالا بیخیال:biggrin1:
این prototype jack شخصیت چرتی بود...فقط قابلیت پرشش جالب بود که اونم بعدا به gun jack و در نتیجه سایر جک ها اضافه شد...البته یه سری دیگه از فنونش هم به همین صورت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or