طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بچه ها اینو:
MGF111.gif

با عرض سلام به شما دوستان.
پیشاپیش مبعث پیامبر رو بهتون تبریک میگم.
دوستان اگه یادتون باشه ogre یه فن ضد ضربه داشت که همیشه hard بازی میکردیم اجرا می کرد
یادتون هست بگین از ترکیب
کدوم دکمه ها بود؟

با عرض سلام به شما دوستان.
پیشاپیش مبعث پیامبر رو بهتون تبریک میگم.
دوستان اگه یادتون باشه ogre یه فن ضد ضربه داشت که همیشه hard بازی میکردیم اجرا می کرد
یادتون هست بگین از ترکیب کدوم دکمه ها بود؟
این فن رو جین هم به یه شکل دیگه داشت و همینطور یوشیمیتسو.. البته واسه اوگر از همه طولانی تر بود و زیاد هم کار آمد نبود چون بلافاصله بعد از این کار خیلی ضربه پذیر می شد..

سلام...
اون عکس هوارانگ چی بود؟خیلی تو ذوقم خورد!
راستی تو اون عکسی که آسوکا جان زحمت گذاشتنشو کشیدن و حسین جان هم لطف کردن از تو اسپویلر در آوردن که من بتونم ببینم(راستی مشکلم رفع شد...ریستارت کردم)چرا از lee خبری نبود؟؟
عجیب غریب ترین ضربه هارو من وقتی کشف کردم که فقط میکوبم رو دسته!به خاطر همین هیچ وقت یادم نمیمونه چی رو زدم،مثلا همون ضربه اوگر...

اون فن اوگرشو درست یادم نمیاد.. فکر کنم ---><--- مثلث و یه چیز دیگه بود.. البته یادم نمیاد این فن اوگر بود یا نه.. ولی واسه جینش یادمه <--- مثلث+مربع بود..

اون عکس هوارانگ چی بود؟خیلی تو ذوقم خورد!
تو رو خدا فقط دعا کن بد عکس باشه...

من تو تیکن 3 با نینا و هوارانگ بازی می کردم و اوگر جزو کسایی بود که هیچ وقت انتخابش نکردم...

چرا الان این همه پیله کردین روی تیپ طرف همه اش ظاهر وچهره که نمیشه :cheesygri
اینو کاملا قبول دارم که همه چیز قیافه نیست ولی یه نگاه به عکسه بندازید:(( نمی گم هوارانگ تو سری های قبلیش بی عیب بوده ولی این عکس لعنتی....

اینو کاملا قبول دارم که همه چیز قیافه نیست ولی یه نگاه به عکسه بندازید:(( نمی گم هوارانگ تو سری های قبلیش بی عیب بوده ولی این عکس لعنتی....

خدایش کمی ضایع است اما یک عکس که هزار عکس نمی شود :cheesygri
با این حال چون من زیاد با هوارنگ کار نمی کردم برایم فرقی نمیکند:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or