طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
وای.......

بچه ها امروز اتفاقی فوق العاده وحشتناک برام افتاد:(

اومدم مثل همیشه یکم تیکن بازی کنم دید همه سیوام پاک شده!!!!:eek::((

اول بازی هم این پیام رو میده:
4qpnkav.jpg

چرا این جوری شد............:confused: کسی میدونه چرا؟؟یعنی دوباره باید با همه تا آخر برم؟وای......

سیواتو دیدی؟توش نبود؟!
من تا حالا برام پیش نیومده....ولی اشکال نداره،تو که تو این بازی استادی،یک بار دیگه با همه برو....پول در بیار لباس بخر و اینا!:biggrin1:

با سلام
نظر سنجی بالا درباره علاقه شخصی تیکن بازاست یا بر اساس قدرت شخصیت های تیکنه؟:confused:
نظر شخصیه بچه هاست...یعنی بیشتر به کدوم کاراکتر علاقه دارن... هیچوقت به طور رسمی اعلام نمیشه که یه کاراکتر قوی تر از اون یکیه.

هیچوقت به طور رسمی اعلام نمیشه که یه کاراکتر قوی تر از اون یکیه.

حسین راست میگه بنظر من قویترین کاراکتر اونیه که آدم بلد باشه باهاش بازی کنه...مثلا
ضربات پاول خیلی سنگینه و تو نگاه اول خیلی قویتر از یه شخصیت دیگه (مثلا همین آسوکا:p)
بنظر میاد ولی خود من شخصا تو بازی با پاول خیلی بی استعدادم و نهایتا 4 دور بعد می بازم
(راستش زیاد علاقه ای به اینکه با پاول بازی کنم هم ندارم!!!)

Only_only!!!!! howrang

only Hwoarang and jin ^_^

با سلام
نظر سنجی بالا درباره علاقه شخصی تیکن بازاست یا بر اساس قدرت شخصیت های تیکنه؟:confused:

شما به هرکی که ازت خوشش میاد رای بده فکر کنم بقیه هم بر همین اساس رای داده باشن ^__^

آخرین ویرایش:
بچه ها یه خبر خوب : پروفایلای یه عده دیگه هم اومد!!!:peace:
مثلا:

Lee Chaolan:

هدف لی از شرکت در تورنمت پنجم بر این مبنا بود که از کازویا انتقام بگیره , با این حال لی متوجه این موضوع شده بود که برگزار کننده ی تورنمت (هر کی که بود)کازویا نبود , بلکه
جین پاچی بود لی با فهمیدن این موضوع خیلی میخوره توی ذوقش :blink:و علاقشو نسبت به تورنمت از دست میده ,اونو نصفه کاره ول میکنه و بر میگیرده به خونش...

بعد از چند وقت جین میشه رئیس میشیما زایباتسو و دنیا رو میریزه بهم ( آخه چرا جین که بچه ی خوبی بود:angel:) و جی کپریشن هم مخالف بزرگش میشه , بعدش جی کپریشن یه حرکت غیرمنتظره و غافلگیر کننده انجام میده , حملات نظامی که هیچ کس انتظارشونو نداشت!!! لی هم بیکار نمیشینه و یه گروه خصوصی و البته مخفی و با بیشترین مرموزیت (چه کلمه ای ساختم!!!) و شروع میکنه به تحقیق کردن و آخر سر هم کشف میکنه که همه ی این جنجالا و حملات جی کپریشن زیر سر کازویاست....

خلاصه بعد از اینکه لی میفهمه کازویا هم میخواد تو تورنمت شرکت کنه هر طور که شده برای نزدیک شدن به کازویا و انتقام گرفتن ازش وارد ششمین تورنمت میشه......

منبع:WWW.tekkenforces.com

یه عکس کوچولو از لی:
lee_p.jpg

بنظر شما اگه یه روز جین و لی باهم رودر رو شن چی میشه؟؟؟:biggrin1:

با عرض سلام
بدور از هر گونه تعصب قویترین شخصیت تیکن 5 feng wei می باشد.
این مطلب علاقه شخصی نیست.
اگه تا حالا با این شخصیت بازی نکردین یا تا بحال بهش دل ندادین امتحانش کنید.
با تشکر.;)

با عرض سلام
با تشکر.;)
شاید....ضربات فنگ خیلی قویه ولی من خودم با کاراکتری که ازش خوشم نمیاد نمی تونم بازی و پیشرفت کنم.. آخه آسوکا و فنگ یه جورایی دشمن حساب میشن:laughing:

آسوکا ویرایش میکنی....همه چیز تغییر میکنه(شوخی):)

با عرض سلام
با تشکر.
من خواستم بهش دل بدم و اینا ولی هوارانگ...خوب...میدونی...پیش میاد!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or