طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام

بچه ها اینجا کسی به آهنگای داخل بازی علاقه ای نداره؟من که خودم خیلی دوست دارم:love:

مثلا این آهنگ poolside(مال تیکن 5)
http://www.tekkenforces.com/musique/tekken5/cd1/119%20Poolside.mp3

اینم garden of tigher(مال تیکن 5dr)
http://www.tekkenforces.com/musique/tekken5/cd2/204 Garden of the Tiger.mp3

امیدوارم خوشتون بیاد:cheesygri

نکته:اگه روی لینک ها کلیک کردید و دیدید که نمی تونه save کنه (البته شماها که همتون یه پا کامپیوترید و نیازی به این راهنمایی ندارید ^_^) روی لینک کلیک راست کرده و گزینه ی... save target as (در صورت استفاده از internet exploer)
یا گزینه ی save link as..(در صورت استفاده از mozilla fire fox) رو کلیک کنید.

آخرین ویرایش:
خیر مقدم میگم به تمام تیکن بازهاخصوصا دو دختر مبارز لادن و روژین):p

پس من چی؟؟؟
N_aggressive%20(36).gif
N_aggressive%20(36).gif
N_aggressive%20(36).gif
-------------------------------------------​
این طور که من خبر دارم تیکن 6 شهریور میاد . حدودا دو ماه دیگه...پس چرا پروفایلای شخصیتا نمیاد؟(یا من نمی تونم پیداشون کنم؟)​
خدافظ ^_^​

آخرین ویرایش:
اگه پروفایل شخصیت ها نیست به احتمال 99 درصد مشکل از خودشونه،وگرنه امکان نداره شما نتونی پیداشون کنی آسوکای عزیز...
دلیل همکاری نکردن ما-حداقل من!-رو هم بی علاقگی تصور نکنین،مشکل از جای دیگس... (:

اگه پروفایل شخصیت ها نیست به احتمال 99 درصد مشکل از خودشونه،وگرنه امکان نداره شما نتونی پیداشون کنی آسوکای عزیز...
دلیل همکاری نکردن ما-حداقل من!-رو هم بی علاقگی تصور نکنین،مشکل از جای دیگس... (:
رژین جان اختیار دارید :cheesygri
-------------------------------------
من خیلی وقت پیش یه جا خونده بودم که MIHARU (یه کاراکتر نسبتا حاشیه ای تو تیکن 4)
ممکنه که تو تیکن 6 باشه , بنظرتون درسته؟ اگه باشه که خیلی خوب میشه:laughing:

رژین جان اختیار دارید :cheesygri
-------------------------------------
من خیلی وقت پیش یه جا خونده بودم که MIHARU (یه کاراکتر نسبتا حاشیه ای تو تیکن 4)
ممکنه که تو تیکن 6 باشه , بنظرتون درسته؟ اگه باشه که خیلی خوب میشه:laughing:

من هرچي داخل گوگل سرچ مي كنم نمي تونم عكسي از اين احتمالا خانم MIHARU پيدا كنم!قبلا يادم نمي ياد تو Tekken 4 ديده باشمش! مي شه يه توضيحي در موردش بدي Asuka جان؟

راستي پروفايل ها داخل سايت نامكو اومده! فقط براي 7 نفر اونم كه ناقصه!:confused:

من هرچي داخل گوگل سرچ مي كنم نمي تونم عكسي از اين احتمالا خانم MIHARU پيدا كنم!قبلا يادم نمي ياد تو Tekken 4 ديده باشمش! مي شه يه توضيحي در موردش بدي Asuka جان؟

Miharu Hirano در واقع دوست مدرسه ای ling xiaoyu هست :p نقش بخصوصی نداره و همن طور که گفتم یه شخصیت حاشیه ایه , مثلا تمام حرکاتش مثل شاویو هست و دموی آخرشون هم یکیه ...البته miharu بطور عادی شخصیتی نیست که طی روند عادی باز بشه : وقتی که extra Costume شاویو رو میگیری می تونی با میهارو بازی کنی (من خودم تیکن 4 رو ندارم:( اگه اشتباه نکنم توی story mode
عملیه , ولی بازم می تونید در بقیه ی قسمتا امتحان کنید :laughing:در واقع میهارو تو تیکن 4 مثل ادی تو تیکن پنجه:cool:

عکس Miharu:
250px-MIHARU1.JPG

پس من چی؟؟؟
N_aggressive%20(36).gif
N_aggressive%20(36).gif
N_aggressive%20(36).gif
-------------------------------------------​
این طور که من خبر دارم تیکن 6 شهریور میاد . حدودا دو ماه دیگه...پس چرا پروفایلای شخصیتا نمیاد؟(یا من نمی تونم پیداشون کنم؟)​
خدافظ ^_^​

من چه میدونستم شما دختری یا پسر
بعدش چه میدونم که تیکن رو به خوبی لادن-رژین بازی میکنی .....(البته اونها رو هم نمیدونم:biggrin1:)
بعد بعدش ...خیلی مخلصیم
آهنگ اون مرحله که تو یه دشت باز بود با گلهای سفید اسمش چی بود (یا لینکش رو نداری)
pool side چیه گذاشتی دختر:blushing::cheesygri

من فعلا منتظر تیکن 6 هستم همینه که زیاد شلوغش نمیکنم و دارم از محضر دوستان استفاده میکنم

یک سوال سر کاری :
کسی میدونه تیکن یعنی چی ؟

یا یکی اسم کاربریشو میزاره رژین...همیشه هم آواتاراش دخترن...اما همه فکر میکنن پسره!:)
تکن طبق تحقیقات من معنی خاصی نداره،اما چون مراجع من در تحقیق شامل تنها یکی از فامیلها میشه که نمیدونه تکن رو چه جوری مینویسن،نمیشه خیلی به نتایج من اطمینان کرد!

سلام
دوستان کسی چیزی از tekken chance چیزی می دونه؟:confused: من توی trailer اش
heihachi ,nina , lee , jin , lingxiaoyu , king و... دیدم.فکر کنم مال سال 2005 هست (مطمئن نیستم)

چندتا عکس ازش:
yamasa03.jpg

yamasa10.jpg

yamasa08.jpg

اینم trailer اش:
http://www.tekkenforces.com/videotekch0.html#

اگه کسی دربارش بیشتر می دونه بگه لطفا:cheesygri
در مورد معنی تیکن هم فعلا دارم تحقیق می کنم:study:

مثلا یکی اسم کاربریشو میزاره دانته....ولی دختره.
یکم سخته خوب!:)

دیگه قرار نشد حال منو بگیرین
یا یکی اسم کاربریشو میزاره رژین...همیشه هم آواتاراش دخترن...اما همه فکر میکنن پسره!:)
تکن طبق تحقیقات من معنی خاصی نداره،اما چون مراجع من در تحقیق شامل تنها یکی از فامیلها میشه که نمیدونه تکن رو چه جوری مینویسن،نمیشه خیلی به نتایج من اطمینان کرد!

من فکر نکردم پسری .....
:((
مظلوم گیر آوردید:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or