هر کسی با یک شخصیت میترکونه.اینطوری باید همرو میذاشتن تو نظر سنجی.ولی از اونجایی که تعداد گزینه ها در نظر سنجی کمه،اونایی که افراد بیشتری باهاشون میترکونن رو گذاشتن،بقیه میرن تو گزینه سایر.
بعد از یکی دو وسال 24 ساعت ps2 با دوستم کرایه کردیم....جاتون خالی ...انقدر با bruce و fengwei همدیگرو کتک زدیم که دستامون درد گرفته بود....
تیکن 5 یه شاهکاره....70 تا 150 تا کمبو مختلف برای هر شخصیت ....
game play عالی
گراقیک عالی
کنترل عالی
آهنگ و صدا عالی
یادمه یک زمانی این تاپیک نمیرفت پایین،حالا نمیاد بالا! یکی میاد درباره این شخصیت جدیدا بیشتر توضیح بده؟؟؟
کدوم شخصیت ها کسی مگه مونده.....بیشتر جدیدا (مثل اسوکا .....راون .....و...)داستانشون در تیکن 6 کامل میشه ..
فقط یه چیزی یادم افتاد...اون پسره که بوکسور بود....چی بود اسمش ....آها ...استیو فاکس ....میدونستید که پسر نینا ویلیامزه.....
اگه قرار باشه برای هر شخصیت تو تیکن یه نفر دوبله صدا بکنه ...برای هر شخصیت چه کسی مناسبه.....؟؟؟
اگر نام دوبلور رو بلد نیستید نام شخصیتی که تو کارتونها یا فیلم ها صداش رو شنیدید بگید...
هوررانگ : صدای واکاشیزوما در فوتبالیستها
لی وولانگ: صدای منوچهر والی زاده(لوک خوش شانس) یا جلال مقامی
پائول: صدای شینسه در کارتون ای کیو سان
بقیه رو شما بگید!!!!
حداقل بگو چه صدایی بهش میاد
من فکر میکنم منظورت اون پسره بوکسور هست(استیو فاکس) که بهترین صدا براش کیکاووس یاکیده(صدای کاراگاه در سریال کاراگاه و رکس)
شاید بهترین صدا برای جین صدای دبلور الن دلون (یا امیتا باچان هنر پیشه هندی) باشه
برای مورداک صدای حسین عرفانی
آخ آخ آخ
ببین
اومدم تو تاپیک دبدم درش تار عنکبوت بسته
روی هر پست که دست میکشی گرد نیم سانت خاک نشسته
حیف باشه وقت ندارم
میخواستم داستان پائول فونیکس رو بزارم
آره ...چرا کسی نیست دیگه؟!
من کم و بیش به این تاپیک سر میزنم ولی وقتی میام ضایع میشم..
بیاید یه کم در مورد آخرین تریلر نسخه 6 که یکی دو ماه پیش اومده بود صحبت کنیم و در مورد Leo و zafina و..
to trailere jadidi ke az tekken 6 didam! chizaye jalebi bod! aval inke systeme fight mese tekken 5 mimone va khoshbakhtane mese Tekken 4 kharabesh nakardan! ye MODE jadid ezafe shode be esme Rage ke to har round shoma ghodrate Rage migirid va dasteton atishi mishe! graphice bazi vaghan ali bod! miguel ham to trailer neshon midan man tahala fekr mikardam axaye LAW hastesh vali miguel bod! dar zemn jaleb tarin chizi ke dare mohit kharab mishe to ye sahne kazuya , jack ro mizane va zamine zire pashon kharab mishe va varede mohite jadidi mishan! chizi mese MK va har character vasileyi bara partab dare ke mahdod ham hast! masalan ANNA mitone kafshasho part kone! omidvaram mofid bashe
من با گرافیک این نسخه مشکل دارم... خود نامکو گفته بهتر میکنه گرافیک رو ..ولی تو تریلری که نشون داده شد گرافیک برای ps3 مطلوب نبود...
تو یه خبر نوشته بود که یوشیمیتسو تو نسخه ی 6 نیست...عجیبه...پروفایلش هم اومده.. لینکشو پیدا کردم میذارم.
50% ساخت بازی هم طی شده و آخر تابستون امسال میاد..
همه چیز هم که از نو ساخته شده و وقتی من دارم با جین بازی میکنم انگار دارم با یه کاراکتر جدید بازی میکنم...