طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
من خودم فقط شماره پنجو بازی کردم اما اونجوری که فهمیدم هیهاچی کازویا رو به دلیل عدم توجه به دستورات از بالای دره ای بلند به پایین پرتاب میکنه. توی شماره‌ی یک کازویا برمیگرده و در تورنمنت پس از شکست دادن همه و رسیدن به مرحله نهایی با هیهاچی مبارزه میکنه و بعد از شکست دادنش اونو از بالای یه دره به پایین پرت میکنه در شماره دو هیهاچی برمیگرده و کازویا رو پرت میکنه تو اتشفشان و.... حالا این وسط چرا جین میخواد پدر و پدربزرگشو بکشه منم نمیدونم شاید جو گیر شده:cheesygri :cheesygri

سلام بچه ها
یک سوال اساسی داشتم.
می خواستم بدانم در تیکن تگ از همان فیلم های تیکن 3 و تیکن 2 استفاده شده است ؟
یعنی تیکن تگ داستان جدیدی دارد یا ندارد ؟ چون شنیده ام که فیلم های آخر هر کدام از شخصیتهای تیکن تگ همان فیلم های تیکن 3 هست. ایا این درست هست یا نه ؟ چون من می خواهم بازی اش را بخرم.
---------------------
ضمنا" بازی soul calibur3 که خیلی خیلی قشنگ هست. نم ی دانم چرا گیم اسپات به آن 8 داده است !!؟؟؟

اینو که میگی منم شنیدم عزیز اگه اینجوری باشه که .....
اگه کسی خبر داره بیاد بگه
Sc3 رو هم باهات موافقم بازی توپیه کم کمش باید بهش 9 میداد.

البته این دوست ما سر و ته فیلم را زده اند !
تیکن 5 هم یادت رفت بگویی.
به نظر من بهترین شخصیت لینگ ژیائویو و باک دو سان در تیکن 5 هستند به خصوص آن لباس کت شلواری که باک دو سان می پوشه خیلی شیک هست !
-----------------------------
راستی یکی جواب من را بده. من سوال کرده بودم که فیلم های بازی تیکن تگ همان فیلم های تیکن 3 و 2 هستند ؟؟؟
من می دانم شخصیتهای تیکن تگ همان شخصیتهای تیکن 2 و 3 هستند. من می خواهم بدانم که فیلم های آخر برای هر شخصیت در تیکن تگ متفاوت از تیکن 2و 3 هستند ؟؟
چون من تیکن را بیشتر به خاطر فیلم های آخرش برای هر شخصیت نگاه می کنم ؟
لطفا" یکی درست جواب بده . کی تیکن تگ بازی کرده ؟ لطفا" جواب سوال من را بده؟؟؟

منتظرم

آخرین ویرایش:
البته این دوست ما سر و ته فیلم را زده اند !
تیکن 5 هم یادت رفت بگویی.
به نظر من بهترین شخصیت لینگ ژیائویو و باک دو سان در تیکن 5 هستند به خصوص آن لباس کت شلواری که باک دو سان می پوشه خیلی شیک هست !
-----------------------------
راستی یکی جواب من را بده. من سوال کرده بودم که فیلم های بازی تیکن تگ همان فیلم های تیکن 3 و 2 هستند ؟؟؟
من می دانم شخصیتهای تیکن تگ همان شخصیتهای تیکن 2 و 3 هستند. من می خواهم بدانم که فیلم های آخر برای هر شخصیت در تیکن تگ متفاوت از تیکن 2و 3 هستند ؟؟
چون من تیکن را بیشتر به خاطر فیلم های آخرش برای هر شخصیت نگاه می کنم ؟
لطفا" یکی درست جواب بده . کی تیکن تگ بازی کرده ؟ لطفا" جواب سوال من را بده؟؟؟

منتظرم
اول اينكه سعي كردم در باره شخصيت ها اطلاعات مختصر و مفيد بزارم
دوم اينكه دوست عزيز دموي شخصيت ها در تيكن تگ با تيكن 3 فرقي نداره

آخرین ویرایش:
یعنی منظورتان این هست که مثلا" دموی آخر جین در تیکن تگ همان دموی آخر جین در تیکن 3 هست ؟

اگر اینجوری باشه پس تیکن تگ نباید فیلم و دموی جدیدی داشته باشه ؟ درست می گویم ؟

--------------------
راستی می گویم که یک تاپیک درباره طرفدارن سول کالیبر بزنیم. بازی خیلی خیلی قشنگی هست. مثل تیکن هست اما با شمشیر می جنگند. به خصوص وقتی من بازی سول کالیبر 3 را خریدم خیلی خیلی ازش خوشم آمد. جالبه که هرشخصیت بعد از هر بردن می تواند تا 50 نوع دیالوگ را بگوید ! در حالیکه در تیکن 5 این حداکثر 6 تا یا 7 تاست.
تازه شخصیتهای سول کالیبر 3 بیشتر هست و شما می توانید حتی در دموی آخر شخصیت ها هم بازی کنید !! و متناسب با بازی شما دموی پایانی شخصیت هم فرق می کند !
و خیلی چیزهای جالب دیگر

یعنی منظورتان این هست که مثلا" دموی آخر جین در تیکن تگ همان دموی آخر جین در تیکن 3 هست ؟
اگر اینجوری باشه پس تیکن تگ نباید فیلم و دموی جدیدی داشته باشه ؟ درست می گویم ؟
دقيقأ درسته
تيكن تگ هيچ چيز جديدي نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or