نچ
وقتی کسی(آدم علافی مثل من) با همه شخصیت ها بازی رو تموم کنه اون سفینه بازی که اول بازی میاد در کنار تکن 1و2و3 باز میشه من هرچی رفتم جلو تموم نشد میخواستم بدونم اصلا تموم بشو هست؟
مال دول جين اسمش هست دول چي چي(!؟!!؟!؟!؟)
ايكسـدانته ايكس (اسمتون رونميدونم!) من هم كم علاف نيستم ولي نديدم همچين چيزي!چه جوريه؟داستان داره؟نقش كي هستيم...؟؟؟؟
راستي چه جوري ميشه تكن رو آنلاين بازي كرد؟؟
اون فکر کنم اسمش دویل ویتنه یا یه چیزی تو همین مایه ها
اون دو تا X هم که دو طرف دانته گذاشتم جنبه زینتی داره بابت تلفظشم خودتو ناراحت نکن خودمم نمیتونم :cheesygri تلفظش کنم
اون سفینه بازیم یه چیز مجزاس از سری تکن داستانم نداره جدی جدی کسی اینو هنوز ندیده؟:confused:
بله عکس هم همین بود :cheesygri :blushing:
راستی چرا توی نظر سنجی پاول فونیکس نیست؟ :confused:
یکی از بهترین شخصیت های سری تکن هست که از همون قسمت اول هم بود و کلی هم طرفدار داره ولی
من که خیلی باهاش حال میکنم و به نظرم هیچ کدوم از شخصیت های تکن قدرت پاول رو ندارند فقط شاید برایان و فینگ وی بتونن از نظر قدرت باهاش برابری کنند
و اگر از نظر تیپ و چهره بخوام کسی رو انتخاب کنم حتما نینا ویلیامز رو انتخاب میکنم :cheesygri :blushing:
من خيلي صريح گفتم كه قبلا بازيكده بودم.دليلي نيست كه آدم فقط در يك سايت عضو باشه.هست؟
-------------------------------------------
تكن 6 فقط براي پي اس 3 مياد؟؟
من خيلي صريح گفتم كه قبلا بازيكده بودم.دليلي نيست كه آدم فقط در يك سايت عضو باشه.هست؟
-------------------------------------------
تكن 6 فقط براي پي اس 3 مياد؟؟