طرفداران بازی Resident Evil بیشتر اکشن را پسند ‌می‌کنند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

از موارد زیر بیشتر دوست دارید کدام یک را در بازی Resident Evil

• مجموع رای دهنده‌ها
    177

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

با معرفی بازی جدید Resident Evil 6 و اکشن شدن این بازی، انتقادات بسیاری به سوی کپکام صورت گرفت که در این 16 سال کمتر شاهد آن بودیم. در همین راستا نیز شرکت بزرگ کپکام در یک نظر سنجی از طرفداران سری Resident Evil خواست تا بگویند چه مواردی را بیشتر در سری بازی های Resident Evil پسند می‌کنند و دوست دارند بازی آنها چه ویژگی‌های داشته باشد. این نظر سنجی از سه گزینه اصلی survival / horror / action برخوردار است که به شاخ‌های مختلفی چون
Fighting and combat : جنگ و مبارزه در بازی.
Involment in a story : داستان گیرا و درگیر کننده.
Violence : خشونت در بازی.
Be a Hero : نقش یک قهرمان را ایفا کردن.
Fantasy life : سرگذشت و یک زندگی فانتزی.
Tricks and skills : داشتن مهارت‌ها و قابلیت‌ها.
Short play periods : کوتاه بودن مدت بازی.
Suspense and tension : داشتن حس اضطراب و تنش در بازی.
تقسیم می‌شود. کپکام از هواداران خود خواست تا بگویند کدامیک از موارد بالا را بیشتر دوست دارند در سری بازی‌های RE ببینند و تجربه کنند که نتیجه به دست آمده بسیار جالب و در عین حال عجیب بود، طبق آماری که MCV digital magazine آن را منتشر کرده است، 41 درصد شرکت کنندگان به گزینه Fighting and combat رای دادند، یعنی "جنگ و مبارزه در بازی" و همچنین 39 درصد دیگر نیز به بخش Involment in a story یعنی داستان گیرا و درگیر کننده اشاره کرده‌اند که باید بگوییم گزینه اضطراب و تنش در بازی فقط توانست 13 درصد آرا به خود اختصاص دهد. شرح کامل این رای گیری را در تصور زیر شاهد هستید.

شما همچنین می‌توانید در نظر سنجی درست شده در بالای تایپیک شرکت نمایید و بگویید کدامیک از موارد بالا را دوست دارید در بازی Resident Evil مشاهده کنید.

resident_survey.jpg

آخرین ویرایش:
فکر میکنم تو ایول 6 داستان پیرامون چند شخصیت باشه که هر کدام یا یک داستان جداگانه دارند و یا اینکه تمام اتفاقاتی که براشون در روند بازی رخ میده در اخره به هم ربط پیدا کنه. به نظر من ایول 6 این بار از نظر داستانی بسیار غنی شده تا موارد دیگر.

Lavigne

تو که کلا توسط بازی Mind Control شدی :دی دیگه جایی ازش به عنوان بهترین RE یاد میکنی مشخص میشه این قضیه :دی
در ضمن عوض اینکه این طوری تشنج کنی با دلیل حرفام رو رد کن :دی

احد جان دوباره بحث RE4 اومد وسط از فرصت استفاده کردی!
yahoo_4.gif

تغییراتی که تو نسخه چهارم دیدیم لازم بود(باید نسبت به نسخه‌های قبلی خودش تغییر میکرد و با استانداردهای بازی سازی روز ساخته میشد) ولی خوب کاملاً به درستی پیاده ساز نشده بود، سیستم گیم پلی بازی باید تغییر میکرد که خوب این تغییر به بهترین نحو صورت گرفت، قبول دارم نسخه چهارم داستان ضعیفی داشت ولی خوب روایت داستان بازی بی نظیر بود. از لحاظ القای ترس هم خیلی ضعیف نبود، تا جایی که میشد گاندوها بی رحم و وحشتناک طراحی شده بودند. خوب در مورد وجود معماها و پازل‌ها هم کم کاری شده بود ولی خوب ریتم بازی طوری بود که کمبود این موارد زیاد به چشم نمیومد. بازی تأکید زیادی بر اکشن بودن داشت ولی به همون اندازه به داستان بازی بها داده می‌شد.
خلاصه تغییرات بازی طوری بود که طرفدارهای جدیدی به بازی اضافه شد، هر چند سری با چیزی که مطلوب فن‌های نسخه‌های قدیمی بود فاصله گرفت ولی به هر حال تغییرات لازم بود.
یادت هم نره شینجی میکامی‌ای که RE4 رو ساخت، RE:Remake و RE3 و .... رو هم در کارنامش داشت.
RE 4 یک بازی اصیل از این سری نبود ولی بد هم نبود.

اصلا پست منو خوندی؟ :دی من کجا به نوآوری گیر دادم که تو میگی بازی باید تغییر میکرد؟ :دی
کجای روایت داستانی قشنگ بود؟ روایت داستانی از کجا میاد بیرون؟ از ته دیالوگ‌ها. الان کجا دیالوگ داشت بازی؟
یه مورد پیدا کن که از اون 3 تایی که گفتم RE4 پیشرفت کرده باشه؟ اگه نکرده پس قبول کن بازی پسرفت داشته. یه بار هم گفتم RE4 مثل نردبونی هست که بقیه ازش رفتن بالا.

هی یه چیزی نپرونین وسط که مجبور میشم انقده تخصصی بحث رو بررسی کنم که شاید عده‌ی معدودی سوادشون بکشه. اگه حرفی دارین بیاین با دلیل رد کنین. چون حداقلش من با دلیل حرف میزنم انتظار دارم کسایی که جلوم سبز میشن هم با منطق باشن و هی نگن این علی بود و این شاهکار بود و از این حرفا.

در ضمن عوض اینکه این طوری تشنج کنی با دلیل حرفام رو رد کن :biggrin1:
وقتی میای میگی همه چی بازی پسرفت کرده تو RE4 ، دیگه حرفی هم مگه باقی میمونه احد ؟:دی خوش خیالیا ...
من تا فردا میتونم سر این بحث کنم ، و با دلیل رووشنت کنم که اگه RE4 این مدلی نبود ، الآن RE در حد و اندازه های Silent Hill میبود ...
روایت داستانی از کجا میاد بیرون؟ از ته دیالوگ‌ها. الان کجا دیالوگ داشت بازی؟
ابدا اینجوری نیست ؛ از تو بعیده :| ...
فیلمهای صامت دهه 40 و 50 دیالوگ داشتن ؟ یا فیلم The Artist که نامزد اسکار امسال هم شده رو دیدی ؟

با توجه به تریلرهای منتشره بازی یه جوریه که مثلا میخوای با لیون بری جو و فضای بازی بیشتر به سمت ترس و وحشت هست و مثلا با کریس مرحله اکشنتر و بطبع CODتر میشه !!

Lavigne

تو که کلا توسط بازی Mind Control شدی :دی دیگه جایی ازش به عنوان بهترین RE یاد میکنی مشخص میشه این قضیه :دی
در ضمن عوض اینکه این طوری تشنج کنی با دلیل حرفام رو رد کن :دی

اصلا پست منو خوندی؟ :دی من کجا به نوآوری گیر دادم که تو میگی بازی باید تغییر میکرد؟ :دی
کجای روایت داستانی قشنگ بود؟ روایت داستانی از کجا میاد بیرون؟ از ته دیالوگ‌ها. الان کجا دیالوگ داشت بازی؟
یه مورد پیدا کن که از اون 3 تایی که گفتم RE4 پیشرفت کرده باشه؟ اگه نکرده پس قبول کن بازی پسرفت داشته. یه بار هم گفتم RE4 مثل نردبونی هست که بقیه ازش رفتن بالا.

هی یه چیزی نپرونین وسط که مجبور میشم انقده تخصصی بحث رو بررسی کنم که شاید عده‌ی معدودی سوادشون بکشه. اگه حرفی دارین بیاین با دلیل رد کنین. چون حداقلش من با دلیل حرف میزنم انتظار دارم کسایی که جلوم سبز میشن هم با منطق باشن و هی نگن این علی بود و این شاهکار بود و از این حرفا.

دقیقا علی من با حرف های احد موافقم ولی
همین میکامی یه کار بزرگ انجام داد با re4 که خودش ساخت
اگر یادتون باشه re3.5 قرار بود با روح ها و با عروسک ها مبارزه کنیم یا در ها مثل dmc قفل میشد تا وقتی که همه دشمن ها رو نمی کشتیم ینی اینکه بازی داشت به فنا می رفت و کلا اصالتش رو می باخت ولی حالا حداقل بازی هنوز یه ربطی به گذشتش داره

---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:53 PM ارسال شده بود ----------

وقتی میای میگی همه چی بازی پسرفت کرده تو RE4 ، دیگه حرفی هم مگه باقی میمونه احد ؟:دی خوش خیالیا ...
من تا فردا میتونم سر این بحث کنم ، و با دلیل رووشنت کنم که اگه RE4 این مدلی نبود ، الآن RE در حد و اندازه های Silent Hill میبود ...

فیلمهای صامت دهه 40 و 50 دیالوگ داشتن ؟ یا فیلم The Artist که نامزد اسکار امسال هم شده رو دیدی ؟
داستان شماره 4 خیلی عالی بود ولی مشکل بزرگش این بود که ربطی به سری نداشت
اتفاقا یه پیام بزرگ هم داشت که تو تاپیک نمیشه گفت
خود احد هم همیشه گفته :دی

داستان شماره 4 خیلی عالی بود ولی مشکل بزرگش این بود که ربطی به سری نداشت
اتفاقا داستان RE 4 خیلی معمولی بود و با ارفاق بتونیم بهش بگیم خوب ... مشکل من با احد سر روایته ؛ دیالوگهای ابتدایی که بین کرکتر ها رد و بدل میشه ، اصلا دلیل بر روایت بد داستان نیست ... یه سوژه معمولی (مثلا همین برگردوندن دختر رئیس جمهور) که حالا در حین این ماموریت اتفاقاتی هم میفته ، میتونه به خوبی پرداخت بشه ، که تو RE4 میشه . الان شما حتما RE1 رو بازی کردی ، من ازت سوال میکنم ، این بازی داستانش چه نکته خاص داشت ؟
بعد مشکل بزرگتر من با احد این جملست ، که من رو وادار به گریه میکنه :
RE4 توی همه‌ی زمینه‌ها پسرفت داشت و درست از اون قسمت‌هایی پیشرفت کرده که اصلا بازیی رو پرورش نداده.
@ احد : این جمله مشکل منطق داره ؛ اون قسمت سبز رو یکم باز کن :دی ... بازی رو پرورش نداده ؟:-/

من نگفتم رزیدنت ایول 4 کلا پسرفت کرده. اولش 3 تا بند گفتم و بعدش گفتم از اون 3 تا بند پسرف کرده.
اگه واقعا فکر میکنی حرفام اشتباهه حرفم رو با استناد به دلایلی که داری رد کن. :دی

ما الان در مورد فیلم صامت حرف میزنیم؟ یا رزیدنت ایول 4 صامت هست؟ کسی که پستش رو نقل قول کرده بودم گفت روایت داستانی بازی خوب بود. منم اون حرفا رو زدم. حرفم مختص بازی بود و کلی گویی نکردم!

---------- نوشته در 11:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا داستان RE 4 خیلی معمولی بود و با ارفاق بتونیم بهش بگیم خوب ... مشکل من با احد سر روایته ؛ دیالوگهای ابتدایی که بین کرکتر ها رد و بدل میشه ، اصلا دلیل بر روایت بد داستان نیست ... یه سوژه معمولی (مثلا همین برگردوندن دختر رئیس جمهور) که حالا در حین این ماموریت اتفاقاتی هم میفته ، میتونه به خوبی پرداخت بشه ، که تو RE4 میشه . الان شما حتما RE1 رو بازی کردی ، من ازت سوال میکنم ، این بازی داستانش چه نکته خاص داشت ؟
بعد مشکل بزرگتر من با احد این جملست ، که من رو وادار به گریه میکنه :

@ احد : این جمله مشکل منطق داره ؛ اون قسمت سبز رو یکم باز کن :دی ... بازی رو پرورش نداده ؟:-/

بخش اعظم بازی از طریق دیالوگ روایت میشه. دیالوگ الان مردوده. پس میریم سر موسیقی بازی ... موزیک هم که اصلا روایت گر نیست اینجا (بجز صحنه‌ی مرگ لوئیس) هیچ عکس خاصی هم توی بازی نیست که بگیم به فلان واقعه اشارت داره. توی بازی ایما و اشاره هم نداریم چون بازی صامت نیست.فایل‌ها هم که واقعا چیز خاصی رو تو خودشون ندارن. برو فایل جورج ترور رو بخون و ببین منظورم چیه. موقع خوندن فایل موهات تو بدنت سبخ میشه. الان چی موند این وسط؟ کجای روایت خوب شد الان؟

نکات RE1 رو خود افشین میاد میگه چون باید حداقل 1 پیچ بنویسم من :دی

قسمتی رو که فکر میکنی مشکل منطق داره رو توضیح دادم :دی

در مورد قسمت سبز
الان تو یه استعدادی داری. مثلا استعدادت توی ریاضی و حل مسائلش هست. ولی عوض اینکه بری کتب ریاضی بخونی بری کتب جامعه شناسی بخونی. الان خوندن این کتاب ها خوبه ولی استعدادت رو پرورش نداده :دی اینم از توضیح :دی

پستت رو خوندم و با توجه به پستت، پست دادم:d ولی فکر کنم تو پست م رو نخوندی احد جان

یعنی واقعاً میخوای منکر خوب بودن روایت داستان بازی بشی؟ 90٪ جذابیت بازی به خاطر خط داستانی بازی بود، صحنه‌های سینماتیک و کارگردانی فوق العاده اون‌ها باعث میشد ارزش بازی بسیار بالا بره. از لحاظ دیالوگ واقعاً چیزی کم داشت؟!/:)
مثلاً شما RE:Remake رو قبول داری دو خط از دیالوگ‌های تأثیر گذارش رو بذار تا فیض ببریم:d
مشکل روایت داستان نیست تو این مورد اصلاً نمیشه بازی رو زیر سؤال برد، گیم پلی بازی هم وجداناً خیلی جذاب طراحی شده بود.
بازی از ریشه‌ها دور شده بود ولی هنوز هم یک بازی قابل قبول بود، شاید اگر همون سبک قدیمی رو پیش میگرفتند، بازی به کلیشه‌ای بودن متهم میشد و ارزش خودش رو از دست میداد. قبول دارم نسخه چهارم میتونست خیلی بهتر از این حرفها ظاهر بشه ولی باز هم ارزش خودش رو داره.
حرف آخرم: تغییرات لازم بود، اگر واقعاً شما توقع چیزی شبیه به RE:Remake داشتید پس نیازی به نسخه چهارم نبود و میتونستید بار و بارها همون بازی رو انجام بدید.
در ضمن احد جان اگر منتقدها که خیلی سخت گیر تر از بنده و شما هستند، RE4 رو یک شکست افتضاح میدونستند متای بازی هیچ وقت عدد 96 رو به خودش نمیدید.
شعار من و شینجی میکامی:d:
بازی جدید: تحولی بزرگ، تجربه‌ای جدید در کنار خاطرات خوب نسخه‌های گذشته.

آخرین ویرایش:
خب این بخاطر اینه که تو فقط به این دید به بازی نگاه می کنی
یه بابایی پامیشه میره دختر رییس جمهور رو از دست یه عده وحشی نجات میده ولی اصل قضیه جای دیگه خوابیده
اینکه چیزی به اسم لاس پلاگا معرفی میشه و اینکه لیان هم بش آلوده میشه و تحت کنترل قرار می گیرن یه پیام خاص داره
به قول احد امروزه آدمایی که گانادو نباشن کم پیدا میشن
نکات RE1 رو خود افشین میاد میگه چون باید حداقل 1 پیچ بنویسم من
می ندازی گردن من :دی
داستان شماره 1 در واقع (ریمیک ) بینهایت نکات خاص داره از خود آلبرت وسکر بگیر تا لیزا که تو کاخ ول بود
داستان اصلی اینه که یه گروهی برای تجسس می رن به یه ماموریت ولی از طرف رییسشون بهشون خیانت شده بوده و در واقع این یک آزمایش بوده برای تست سلاح های بیولوژیکی ساخته شده توسط آمبرلا
خوب حالا در همین حین هم اتفاقات زیادی میفته که به صورت دیوانه وار عالی ساخته پرداخته شده مثل روابط عاطفی بین انسان ها , عشق یک فرزند به مادرش , پاشیدن یک خانواده از هم , خیانت , سو استفاده و ...
رزیدنت ایول 1 در موجموع 6 نوع پایان متفاوت داشت

---------- نوشته در 12:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------

در کل کامل ترین داستان ها تو سری اول شماره 2 و بعد شماره 5

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------

پس با این حساب علی جان می خوای حسابی از re orc لذت ببری
چون فراوون پر از خاطرات گذشتس پر محیط های نوستالژیک
و همین طور تجربه فوق العاده جدیدی حساب میشه تو سری و کلی هم نو آوری داره

پس با این حساب علی جان می خوای حسابی از re orc لذت ببری
چون فراوون پر از خاطرات گذشتس پر محیط های نوستالژیک
و همین طور تجربه فوق العاده جدیدی حساب میشه تو سری و کلی هم نو آوری داره

و البته نه به هر قیمتی! افشین جان از تو توقع نداشتم! به نظرت تجربه مالتی پلیر تو بازی‌ای مثل RE تجربه خوبیه؟ گفتم تجربه جدید و قابل قبول، نگفتم تجربه مزخرف! در ضمن ORC تحول بزرگی نداره، شعار رو کامل بخون:d
فکر نکنم مقایسه RE4 و ORC کار خوبی باشه! نه ... نه ... :d
اون حس نوستالوژیکش هم به خاطر وجود شخصیت‌های سری هست که اون هم فقط برای فروش بیشتره، پس ارزونیه خودشون.

آخرین ویرایش:
و البته نه به هر قیمتی! افشین جان از تو توقع نداشتم! به نظرت تجربه مالتی پلیر تو بازی‌ای مثل RE تجربه خوبیه؟ گفتم تجربه جدید و قابل قبول، نگفتم تجربه مزخرف! در ضمن ORC تحول بزرگی نداره، شعار رو کامل بخون:d
اون حس نوستالوژیکش هم به خاطر وجود شخصیت‌های سری هست که اون هم فقط برای فروش بیشتره، پس ارزونیه خودشون.
اولا من از تقدس بدم میاد هر چیزی یه اشکالی داره و یه حسنی
من از orc خوشم نمیاد بر اساس نظری که ارائه کردی من یه سوال پرسیدم کمااینکه co - op برای خیلی ها خوشایند بود و حالا کپکام می خواد شانسش رو برای مالتی امتحان کنه تا تجربه نکنم نمی تونم بگم خوب یا بد ولی در کل خیلی مالتی باز نیستم
اتفاقا خیلی تحول بزرگ هم داره یکیش راه و دویدن و شلیک کردن اصن همین مالتی یه تحول جدیده و تا بازی نیاد نمیشه گفت خوب بوده یا بد
حتی تو بخش داستانی هم تحول داشته
روایت داستان از دید آمبرلا و شخصیت های منفی

پستت رو خوندم و با توجه به پستت، پست دادم:d ولی فکر کنم تو پست م رو نخوندی احد جان

یعنی واقعاً میخوای منکر خوب بودن روایت داستان بازی بشی؟ 90٪ جذابیت بازی به خاطر خط داستانی بازی بود، صحنه‌های سینماتیک و کارگردانی فوق العاده اون‌ها باعث میشد ارزش بازی بسیار بالا بره. از لحاظ دیالوگ واقعاً چیزی کم داشت؟!/:)
مثلاً شما RE:Remake رو قبول داری دو خط از دیالوگ‌های تأثیر گذارش رو بذار تا فیض ببریم:d
مشکل روایت داستان نیست تو این مورد اصلاً نمیشه بازی رو زیر سؤال برد، گیم پلی بازی هم وجداناً خیلی جذاب طراحی شده بود.
بازی از ریشه‌ها دور شده بود ولی هنوز هم یک بازی قابل قبول بود، شاید اگر همون سبک قدیمی رو پیش میگرفتند، بازی به کلیشه‌ای بودن متهم میشد و ارزش خودش رو از دست میداد. قبول دارم نسخه چهارم میتونست خیلی بهتر از این حرفها ظاهر بشه ولی باز هم ارزش خودش رو داره.
حرف آخرم: تغییرات لازم بود، اگر واقعاً شما توقع چیزی شبیه به RE:Remake داشتید پس نیازی به نسخه چهارم نبود و میتونستید بار و بارها همون بازی رو انجام بدید.
در ضمن احد جان اگر منتقدها که خیلی سخت گیر تر از بنده و شما هستند، RE4 رو یک شکست افتضاح میدونستند متای بازی هیچ وقت عدد 96 رو به خودش نمیدید.

به جان خودم نخوندی یا اصلا متوجه حرف‌های من نشدی. چون داری هی نو آوری بازی رو واسه من تشریح میکنی. الان Dead Space که اون اتمسفر خوفناک رو داشت کلیشه‌ای بود؟ دوربینشم تقریبا همون بود :دی دِ یه چیزی میگی که اصلا قابل قبول نیست. الان داری از بازی جانب داری میکنی. Dead Space نه RE4 بود و نه ریمیک. اما از نظر من ترسناک‌ترین بازی نسل هست. پس میشد ساخت ولی نتونستن و فقط رفتن حاشیه‌ها رو بردن جلو. عوضش اصل کاریه موند وسط. پس هی طرفداری الکی نکن. من موندم جایی که معما و داستانی نداریم و ترس هم به صورت خفیف شده و ضعیف شده موجوده چی باعث میشه بگی بازی همچنین ارزشمنده؟ :دی

من یه بار این جمله رو گفتم. لازم میدونم اینجا هم مطرح کنم. زمانی بازی منتظر شد سر این موضوع توی یکی از فروم‌های ایرانی با چندین نفر بحث کردیم. اون موقع من توی سایت مرحوم بازیکده فعالیت میکردم. بازیسنتر هنوز تاسیس نشده بود و شکل اولیش یعنی بازی دات بود. همون موقعی که بازی رو تموم کردیم قشنگ بحث کردیم و به این نتیجه رسیدیم که RE4 واقعا یک پسرفت بزرگ بود. جالب اینجاست اونایی هم که همینجوری RE رو بازی کرده بودن هم موافق بودن. اما متاسفانه شانس با RE4 یار شد و RE5 هم چیزی شد مثل خودش. واسه همین فشارها کاسته شد و همه زوم کردن روی RE5
در ضمن منتقدینی که من خودم یکیشونم فبلا ها چیزی به اسم اصالت سرشون نمیشد. ولی الان داره سرشون میشه و توی نمراتی که میدن دخیل میکنن.

تو حرف من رو که سابقم مشخصه رو قبول نداری. خوب طبیعی هست آدم تا 1000 نفر یه حرف رو بهش نزنه قبول نمیکنه :دی این نقل قول رو چند ماه پیش به کیوان کردم خوشبختانه قیول کرد.

نقل از گیم اسپات

The Bad

• Some uncharacteristically goofy dialogue
  • A couple of minor graphical blemishes.

فکر کنم کافی باشه :دی

و اما در مورد دیالوگ‌های RE:Remake فقط میتونم بگم دیالوگ پرتی نداشتیم. قرار نیست توی دیالوگ جمله‌ی فلسفی باشه تا بگیم دیالوگ عالیه. ولی اگه دیالوگ پرت باشه میگیم دیالوگ بده :دی
دیالوگ باید یه جوری باشه که جو بازی رو توجیه کنه. دیالوگ باید چیزی باشه که آدم رو درگیر شخصیت بکنه. دیالوگ باید در همه ی موارد برای هر شخصیتی متعادل باشه.

ولی خوب مشکلی نیست. 2 تا جمله از شخصیت Barry میگم. از وسکر هم نقل قول نمیکنم که بگی اون شخصیتش فرق داره با بقیه :دی

You might need this lockpick since you are the master of unlocking

این جمله یکی از ویژگی‌های جیل رو میگه. از این جمله هست که میفهمیم جیل چرا درها رو میتونه باز میکنه. این از همون اول یه قانون پایدار واسه‌ی جیل تعریف میکنه.

That was too close. You were almost a Jill sandwich

این جمله بقدری جالب بود که تا مدت‌ها تیکه‌ی فن‌ها بود توی فروم های مختلف.

یادی از Barry شد. :دی یه سلامی از اینجا بهش میکنم و امیدوارم هر جا که هست سالم و سرحال باشه:|

خلاصه‌ی کلام اینکه از اون 3 موردی که گفتم هر 3 مورد پسرفت کرده. اونم اساسی. پس بازی از اصالتش خیلی فاصله گرفته. تو زبانا اعتراف میکنی بازی پسرفت کرده اما ارزشمنده. من میگم بازی که از جاهای اصیل پسرفت کرده کجاش ارزشمنده؟ اگه منظورت ارزشمندی از نظر بازی بودن هست که بله .. بازی خیلی مفرحی بود. اولین دفعه بود که فهمیدم چند تا Enemy تا آخر بازی کشته بودم. اما نه، اگه منظورت RE هست که باید بگم بازی خیلی فاصله داشت با اون چیزی که بهش میگیم Resident Evil

حس نوستالژیک به خاطر لیان و یا کرس و وسکر نیست. بلکه به خاطر شخصیت‌ پردازیشون هست. 1000 بار گفتم 99 درصد فن‌های لیان فقط و فقط به خاطر تیپش رفتن شیفتش شدن :دی اما مثلا اون چیزی که باعث شده افشین و یا چند نفر دیگه از این شخصیت خوشش بیاد کل شخصیت پردازی لیان بوده.

همین میکامی یه کار بزرگ انجام داد با re4 که خودش ساخت
اگر یادتون باشه re3.5 قرار بود با روح ها و با عروسک ها مبارزه کنیم یا در ها مثل dmc قفل میشد تا وقتی که همه دشمن ها رو نمی کشتیم ینی اینکه بازی داشت به فنا می رفت و کلا اصالتش رو می باخت ولی حالا حداقل بازی هنوز یه ربطی به گذشتش داره

افشین اتفاقا به نظر من رزیدنت اویل 3.5 فوق العاده بود . با دیدن 2 3 تا تیلر انقدر زود راجع بش قضاوت نمیکنم. این موضوع عم که درها قفل میشد و تا زمانی هم که دشمنا رو از بین نبردی باز نمیشد طبیعی تو همه رزیدنت اویل ها بود اگه یادت باشه موقع مبارزه با تایرانت ها و باس ها درها معمولا قفل میشد و تا موقعی هم که انو شکست ندی باز نمیشد حالا بعد از این که شکست دادیش یا یه چراغ سبز میشد و درها آنلاک میشد یا یه اتفاقی میافتاد و در ها باز میشد. این مورد بدون استثنا تو همه ی رزیدنت اویل ها بوده تو بعضی از مراحل بازی. شخصا از محیط ها زاویه ی دوربین و نوزپردازی تو رزیدنت اویل 3.5 خیلی خوشم میاد خیلی زیاد. نورپزدازی و گرافیک بازی تو اون زمان بینظیر بود . من از داستان بازی چیزی نمیدونم اگه تو میدونی بگو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or