طرفداران بازی بی نظیر FAHRENHEIT

این یکی از بهترین بازیهایی بود که انجام دادم شاید هم بهترین بازی!!!:love::love::love:
واقعا که بازی خیلی قشنگی بود داستانش واقعا عالی بود.
امیدوارم نسخه دومی هم داشته باشه.

سلام
برم سر اصل مطلب فارنهایت اصلا 2 نداره که تایید شده باشه !!!
دوما" اون Heavy Rain هست که قبلا گفتم همون شرکت سازنده فارنهایت اومده یه بازی زده تو همون سبک ولیییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلی دیونه تر مننننننننننننن PS3 میخوامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:(:(:(:((:((:((:((:((:((
ولی من حدود یکی دو هفته ای میشه به سرم زده دوباره این بازی رو بازی کنم !

فارنهایت اصلا 2 نداره که تایید شده باشه !!
http://translate.google.com/transla...article.php?id=513&sl=fr&tl=en&hl=en&ie=UTF-8

در مورد ترتیب ماجرا اول شایعه پخش میشه، ممکنه بعدا تایید بشه و در نهایت ریلیز، (لینک بالا شایعه ـس) خیلی از بازیهایی که بهیچوجه امکان sequel نداشته بعدا ادامه ـش رو ساختن، فارنهایت دیگه تابلوـه چون حرفای لوکاس توی cut-scene آخر به قول معروف نخ دست همه میده که قسمت دوم به زودی میاد (من الان راز رو میدونم یا اون جنین هم مث من karma داره و...)

من جرا تا حالا نكرفتمش خدا مي دونه :confused:
انقدر كه شماها ازش تعريف كردين واجب شد فردا برم بكيرمش :biggrin1:
حالا dvd ‎‏ يه يا cd ‎‏ ‏?

چیزی که من یادمه این که بازی یه dvd بود.البته شاید cd هم باشه!
ولی دوستان چیزی راجع به پایان های مختلف این بازی میدونید؟
من خودم پایان خوب رو گرفتم.همونی که رو چمن ها نشستن و همه چیز روبراهه!
ولی 2 تا پایان دیگه هم داره که زیاد جالب نیستن.
تو یکیشون اراکل به اون نجوا گوش میده که دنیا دست اون میفته ولی به حالت عادیش بر نمیگرده!
توی دومی AI به نجوا گوش میده که دنیا دست اون میفته و کلی ادم کشته میشن و لوکاس و کارلا هم با همون گروه زیرزمینی میمونن و میخوان یه نقشه ای بکشن تا دوباره نبرد خیر و شر شروع بشه!
اگه اشتباهی تو حرفام بود یا قبلا کسی اینارو گفته بوده خواهش میکنم تصحیح کنید.

دقیقا، البته هر بار هم که یکی از شخصیت‌ها میبازن یه پایان مجزا به حساب میاد:

• وقتی نوار آرامش (Sanity Bar) لوکاس صفر میشه بستگی به مرحله‌ای که در اون قرار داریم ممکنه خودش رو به پلیس معرفی کنه یا توی آپارتمان خودکشی کنه یه احتمال دیگه هم این هست که بعنوان روانی به تیمارستان بره
  • تایلر بالاخره تسلیم حرف سامانتا میشه و با همدیگه به فلوریدا میرن
  • وقتی کلارا کاملا دپرس بشه از نیروی پلیس استعفا میده

آخرین ویرایش:
جالبه ....
من بدجوری تو کف heavyrain هستم. کاملا گفتم 100% از فارن هایتم سرتره و تم بازی هم مثل فارنهایته.
در ضمن اینو بگم معمولا این جور بازیا همکی طورین که یه مشکل روان پریشی پیش میاد و کارکتر با مشکلات ماورا یا خیال ادغام می شه و یه جورایی حالا قدرت می گیره.
دقیقا باران سهمگین هم بازیش همینطور خواهد بود و حالا خودتون می بینید.
در ضمن بازی سازان این بازی و فارن هایت ، بازی هاشونو رو طوری طراحی می کنن که در تنهایی و نیمه شب 30% بیشتر بازی زیبا و تاثیر گذار می شه و هنگامی که بازی کننده عاشق باشه 70% بازی بیشتر جلوه می ده و حالا خودتون حساب کنید که چی میشه؟ اینو من تو سایت اتاری خونده بودم و یادمه یکی از کاربرای مهمشون گفته بود تو مایه های اشکان خودمون.

هی چه بازی بود.
اگه 2 بیاد بهترین دنباله ایی میشه که من منتظرشم.ای خدا یعنی میشه لوکاس ارت بعد هوی رین رو فارنهایت2 کار کنه؟
نه متاسفانه دیوید کیج در مصاحبه ی آخرش اعلام کرد که نه Heavy Rain 2 ایی در کار خواهد بود و نه Farenheit 2.با این تفاسیر من فکر میکنم احتمال عرضه ی فارنهایت 2 وجود نداشته باشه.

خدا بود :cool: یکی از دوستام تنها بازی که تو دنیا تا اخر رفت این بود:biggrin1:
شماره 2نسازن بهتره همین خاطراتش تو ذهن ادم میمونه :love:
به جاش یه اثر دیگه بسازن که مثل همین شاهکار بشه خوبه مثلhr
دیوید کیج واقعا سبک جدیدی معرفی کرد دمش گرم که با hr داره کامل ترش میکنه

واقعا درسته چون اگر سری 2 هر کدوم از این بازیا بیاد دیگه هیچ کدون از این حرف ها زده نمی شه.
اینا هم زرنگن ... میان یه جدیدشو با نام دیگه می سازن و می گن تو سبک همون اولیس بعدم مردم بدبخت می رن پولاشونو بازی می خرن و کنسول . بعد دفعه بعد دوباره می گن بازی جدیدی با نام جدیدی تو راهه تو سبک این دوتا قبلیه. یعنی با یه تیر دو نشون می زنن. هم ماندگاری هم فولوس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or