La-Li-Lu-Le-Lo
کاربر سایت
طبق قوانین سازمان اگر کیفیتی طرحی که به مشتری میدن همون نباشه باید 10برابر درآمد حاصل رو جریمه بدن البته این مربوط به وقتیه که ما بریم سازمان تنظیم ولی ما میریم دادسرا که خیلی سفت و سخت تره البته شاید سازمان هم نامه دادیم ولی اولویت شکایت کیفری هست!فکر کنم شما اولین نفر باشی که میخواد از isp غرامت بگیره اگر کار ات نتیجه بده بقیه هم انگیزه پیدا میکنن هر چند من خوش بین نیستم
فکر کنم شما اولین نفر باشی که میخواد از isp غرامت بگیره اگر کار ات نتیجه بده بقیه هم انگیزه پیدا میکنن هر چند من خوش بین نیستم
حیف!!!!بخاطر همینه که میگم Asiashit !
حیف که تخلیه کردمش وگرنه منم یکی از شماها بودم !
شما ها بیاین شکایت کنن من پیگیر میشم ایشالا با چند داوطلب جرمشون محرزه نیازی به وکیل نیست!این قضیه فقط وختی میتونه به یه جا برسه که تک تک شاکیا پول بزارن وکیل بگیرین واسش برن کارو پیگیری کنن همین!
به به میشه یکم از تجربیاتتون بگید تا استفاده بیشتری بکنیم ؟ چطور؟کی گفته ! اولین نفره ؟
من بار ها غرامت گرفتم بابت کیفیت کم + وضعیت بد اینترنت + و ... بعضی وقتها هم شده نشده !!
دوستان یک هفته دیگه هم صبر میکنیم تا این قرقراشون که زیر ساخت پهنای باند نمیده کامل تموم شه بعد دیگه رسما شکایت میکنیم ! وقعا گند زدنمنم هستم . این بیشر** نمیکنن یدونه رایگانشو برای جبران بدن.![]()