virtual30t
کاربر سایت
صفحه 2 تاپیک رو ببین من یه دونه طراحی کردم.دورد پر پیکاسو ها و ونگوک ها و داوینچی ( که خودمم).
کارتون عالی، ادامه بدید.
کسی میتونه چرخ دنده گیرز رو در طرح بزنه؟. چیز خُفی میشه.
صفحه 2 تاپیک رو ببین من یه دونه طراحی کردم.دورد پر پیکاسو ها و ونگوک ها و داوینچی ( که خودمم).
کارتون عالی، ادامه بدید.
کسی میتونه چرخ دنده گیرز رو در طرح بزنه؟. چیز خُفی میشه.
ممنون ! توی خود طراحی خیلی پیشرفت کردم و مثلآ این رو توی 45 دقیقه تموم کردم ولی توی رنگ آمیزی ... ! هنوز هم نمیدونم باید چطوری اینا رو رنگ آمیزی کردبه به ! کارت درسته ! :biggrin1:
آقا دمت گرم من تو رنگ آمیزی خیلی مشکل داشتم ولی با این روشت مشکلم حل شد !ممنون ! توی خود طراحی خیلی پیشرفت کردم و مثلآ این رو توی 45 دقیقه تموم کردم ولی توی رنگ آمیزی ... ! هنوز هم نمیدونم باید چطوری اینا رو رنگ آمیزی کردکلک رشتی میزنم ! یعنی عکس سیاه و سفید رو میذارم و بعد مثلآ قسمتهایی که قراره قرمز کنم رو روی همون عکس قرمز میکنم (اگه این قسمتهای قرمز روی خطهای سیاه لب هم بیفته عیبی نداره چون بعدآ درست میشه) بعد عکس اصلی رو پاک میکنم و دوباره میارم ! این طوری عکس سیاه و سفید روی عکس قرمز منطبق میشه و لبها قرمز میشن
(نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه !) یعنی به جای اینکه توی همون عکس قبلی رنگ آمیزی کنم , یه لایه رنگی دارم که عکس سیاه و سفید روی اون قرار میگیره !