طراحی های شما در Forza Motorsport 3

یه 3,4 روزی میشه :دی
یه کم به فونتش و لباسش (رو اندازش :دی) برسی عمیق تر میشه :دی ولی همین هم واقعآ عالیه !
من که خودم هنوز مبتدی هستم در زمینه طراحی ! باید بیشتر باهاش وربرم ولی خیلی سرم شلوغه !

فعلآ دو سه تا طرح ساده کشیدم :دی

Mario :دی :

لوگوی بایرن مونیخ عزیزم :دی:

لوگوی آث میلان منفور (!) به درخواست داداشم :دی (البته یه کم ناقصه !)

مبارکه ! :smile: انشالله که مثل اون یکی ها بی وفا نباشه ! :biggrin1:

فونتش رو درست میکنم ! ولی استایل لباساش رو عین خودش در آوردم ( عکس مرجع ) بجز شانه راستش ! میخوام بازم روش کار کنم ! :biggrin1: ولی حیف که هر چقدر هم که کار کنم باز نمایشگرم خوب نیست ! باید برم تو خود سایتش آپلود کنم که اونم فعلاً نمیشه ! :(

ماریو ای که کشیدی باحال شده ! منتهی یکم کوچیکترش کن که باحالتر شه ! یعنی حس پیکسلش در بیاد !:biggrin1:

6870RR.jpg
4793AA.jpg
6366D2F.jpg
9973GEARS.jpg

ما فکر می کردیم تو این سایت فقط با گیمر ها طرفیم! نگو همه از دم هنر مندن ما خبر نداشتیم! :biggrin1:
فقط خواهشا اگه زحمتی نیست یه آموزش برای این کار برای ما هم بذارید! آخه خیلی ها هستند که دوست دارن طراحی کنن ولی طرز کار رو بلد نیستند! فکر کنم ارزش ایجاد یه تاپیک رو داره! نداره؟!‌ اگه داره که خواهشا یکی از دوستانی که وارد هستند روش کار رو به ما هم بگن!!! شاید ما هم تونستیم یه طراحی های باحالی داشته باشیم!!! :biggrin1:
پ.ن: منظورم از آموزش چگونگی و مراحل کار هست نه کار با فتوشاپ و اینها!!! :biggrin1:

ما فکر می کردیم تو این سایت فقط با گیمر ها طرفیم! نگو همه از دم هنر مندن ما خبر نداشتیم! :biggrin1:
فقط خواهشا اگه زحمتی نیست یه آموزش برای این کار برای ما هم بذارید! آخه خیلی ها هستند که دوست دارن طراحی کنن ولی طرز کار رو بلد نیستند! فکر کنم ارزش ایجاد یه تاپیک رو داره! نداره؟!‌ اگه داره که خواهشا یکی از دوستانی که وارد هستند روش کار رو به ما هم بگن!!! شاید ما هم تونستیم یه طراحی های باحالی داشته باشیم!!! :biggrin1:
پ.ن: منظورم از آموزش چگونگی و مراحل کار هست نه کار با فتوشاپ و اینها!!! :biggrin1:

آفرین،خیلی نظر خوب و عالی هستش.

6870RR.jpg
4793AA.jpg
6366D2F.jpg
9973GEARS.jpg

طرحهات خوبن ولی خیلی براشون وقت نذاشتی انگار ! هر چقدر لایه های بیشتری بکار ببری طرحت زیبا تر در میاد ! برای سایه ها هم تنوع رنگ بیشتر با لایه های بیشتر استفاده کنی کارت خیلی زیباتر میشه ! :smile:

این هم از اولین پست ما در بازی سنتر!
برید فضا! خودم کلی بهش خندیدم!
آخرین خبر! دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین به دانشجویان ممتاز خود پورشه GT3 هدیه می دهد:

تازه تو فکر اینم عکس پروفسور جاسبی رو هم بزنم کنارش...

آخرین ویرایش:
نه ! از سایت رسمی Forza گرفتم ! :biggrin1: خودم که سطح کارم یک سر و یک گردن و یک نیم تنه و ... اینا پایین تره !! :biggrin1::((

منم برا همين متعجب شدم ! :biggrin1: چون اين طرحا بين المللي هستن ! :biggrin1:
منم فعلا دارم بازي رو پيش ميبرم تا بعدا سر فرصت برم سراغ طراحي ببينم چه كار ميتونم بكنم !

:arrowd:

آقا كسي ميتونه اينو طراحي كنه ؟!

حالا خيلي نميخواد شبيه بشه بيشتر مهم همون لوگو و اسمش هستش ! :biggrin1:
من خودم طراحي كردم اما فعلا نميذارم چون زياد خوب نشد !

:biggrin1:

محسن جان روی همه ی ما اماتور ها را زمین مینداز و اموزشی برای نحوه ی طارحی به ما ارائه بده.:biggrin1:
چون من و بعضی دوست داریم طراحی کنیم ولی اصلا نمیدونیم کجا باید بریم تو سایت فوزرا یا قسمت دیکلز بازی.:(

چون من و بعضی دوست داریم طراحی کنیم ولی اصلا نمیدونیم کجا باید بریم تو سایت فوزرا یا قسمت دیکلز بازی.:(

اگه منظورت جايي كه ميشه طراحي كرد هستش بايد بري قسمت Paint بعدش بري Create Vinly Group !

بچه ها یه سوال توی قسمت طراحیش که من وقتی میخوام طراحی کنم فقط یه مشت اعداد و حروف و یه مشت شکل داره که تقریبا محدودن
نمیشه عکس از روی فلشی چیزی گذاشت رو ماشین؟شما چطوری میسازین؟با همین اشکال خود بازی اینطوری میسازید؟
ممنون

بچه ها یه سوال توی قسمت طراحیش که من وقتی میخوام طراحی کنم فقط یه مشت اعداد و حروف و یه مشت شکل داره که تقریبا محدودن
نمیشه عکس از روی فلشی چیزی گذاشت رو ماشین؟شما چطوری میسازین؟با همین اشکال خود بازی اینطوری میسازید؟
ممنون
اره با همین اشکال میسازند. وقت و حوصله میطلبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or