طراحی های شما در Forza Motorsport 3

دوستان من دارم این طرح آئودی که روی جلد بازی هست میکشم ! به نظرتون ارزش ادامه دادن داره ؟ اصلاً عاقلانه هست که طرح یک ماشین رو برای انداختنش روی ماشینهای دیگه بکشم ؟ :laughing:

نظر بدید ! منتظرم !
به نظر من که فکر نکنم زیاد تو چشم بیاد. ولی ایده ی جالبیه. حالا این یکی رو تکمیل کن ببینیم شاید خفن از اب در بیاد. ;)

دوستان منم یک طرحه Fifa Soccer 10 زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مارکه EA Sportesh 1 ساعت طور کشید!!
فقط مشکل اینجاست که من نتم قعطه!:(
باید عکس بردارم که اونم سیمه دوربینمون نیست!!!!!!!
اگه میخواین یک دوربینه 1 مگاپیکسل دیگه دارم....:-":cheesygri
ولی خیلی جالب شده از رویه DVD ایه Fifa 10 برداشتم :cheesygri

سلام
اینم از اولین طرح من(تقدیم به تمام طرفدارای اینتر:biggrin1:)

میدونم کاره ساده ی ولی برایه همین کار یک ساعتو خورده ای وقت گذاشتم و33تا لایه زدم که البته اگه یه حرفه ای بود از این کمتر می شد ولی با این حال که زمانبر و خیلی هم حوصله می خواد وقتی در پایان کارو میبینی خستگی از تنت در میاد.:biggrin1:در کل خیلی فاز میده.
انشاا... کارای بعدی بهتر وقشنگ تر

سلام
اینم از اولین طرح من(تقدیم به تمام طرفدارای اینتر:biggrin1:)

میدونم کاره ساده ی ولی برایه همین کار یک ساعتو خورده ای وقت گذاشتم و33تا لایه زدم که البته اگه یه حرفه ای بود از این کمتر می شد ولی با این حال که زمانبر و خیلی هم حوصله می خواد وقتی در پایان کارو میبینی خستگی از تنت در میاد.:biggrin1:در کل خیلی فاز میده.
انشاا... کارای بعدی بهتر وقشنگ تر

آقا دستت درد نکنه این طرحت خیلی بهم چسبید :love: زنده باد اینتر.

خب دیگه ! دیروز جوابم رو به موقع ندادید ! رفتم سراغ یه طرح دیگه ! اول خواستم کله مارکوس رو بکشم ( اون طراحی آرم گیرز من رو تحریک کرد !! :biggrin1: ) بعد عکس درست حسابی پیدا نکردم ( حوصله گشتن نداشتم ! ) رفتم کله الطیر رو کشیدم با یکسری مخلفات !

نظر بدید که منتظرم ! اگه دیر نظر بدید یهو دیدید رفتم کلاً Forza 3 رو از اول پایه ریزی کردم !! :laughing:

عکسها رو بزرگ شده ببینید ! مخصوصاً وسطی !

کلاً با بتونه کاری و ... حدود 250 تا شکل برای سر الطیر استفاده کردم ! :biggrin1:

البته سایه سمت راست زیر چونش ( گردنش ) یکم بد شده که روالش میکنم ! :دی

آخرین ویرایش:
خب دیگه ! دیروز جوابم رو به موقع ندادید ! رفتم سراغ یه طرح دیگه ! اول خواستم کله مارکوس رو بکشم ( اون طراحی آرم گیرز من رو تحریک کرد !! :biggrin1: ) بعد عکس درست حسابی پیدا نکردم ( حوصله گشتن نداشتم ! ) رفتم کله الطیر رو کشیدم با یکسری مخلفات !

نظر بدید که منتظرم ! اگه دیر نظر بدید یهو دیدید رفتم کلاً Forza 3 رو از اول پایه ریزی کردم !! :laughing:

کلاً با بتونه کاری و ... حدود 250 تا شکل برای سر الطیر استفاده کردم ! :biggrin1:

عالی شده :love: حرف نداره واقعا طراح حرفه ای هستی . :biggrin1:

ایول اتفاقا سایش بد نیس درسته فونتش خیلی تو ذوق میزنه فونتشو با فونت های بازی نمیتونی در بیاری برو لوگوشو با دقت نگا کن با همون دایره مربع ها درش بیار
اگه تونستی layer هاتو بخش سایه زنیشو بذار نگاه کنیم ;)

عالی شده :love: حرف نداره واقعا طراح حرفه ای هستی . :biggrin1:[/
QUOTE]

قربونت ! نه بابا !! دفعه اولم بود ! :biggrin1: خواستم ببينم چجوريساست ، ديدم آسونه ! ولي وقت گير !

ایول اتفاقا سایش بد نیس درسته فونتش خیلی تو ذوق میزنه فونتشو با فونت های بازی نمیتونی در بیاری برو لوگوشو با دقت نگا کن با همون دایره مربع ها درش بیار
اگه تونستی layer هاتو بخش سایه زنیشو بذار نگاه کنیم ;)

زير چونش به دلم ننشست ! حول حولکي کشيدم ! آرمش رو هم درست ميگي ! خيلي وقت نذاشتم براش ! تازه آخرش فهميدم چيکار کنم که کارم آسون شه ! از همون فونت بازي استفاده کردم ، عجله داشتم بيام بذارمش اينجا ببينم نظراتتون چيه ! که انگار مثبته ! به عنوان کار اول ک کنم قابل قبول باشه !

سايهاش رو با يکي دو تا layer ننداختم ! چندين مدل مختلف استفاده کردم ! حتي روي ژارچه دور سرش هم سعي کردم بافت پارچه رو در بيارم که البته بخاطر کيفيت پايين نمايشگر مشخص نيست ! به لايو هم که نميتونم وصل شم ! :( البته فعلا ً ! :biggrin1:

ايشالله طرحهاي بعدي بهتر کار کنيم ! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
خیلی خوب شده ! یه کم عمیق ترش کنی دیگه عالی میشه !
============
این بخش طراحیش خیلی اعتیادآوره ! حیف که من همش میخوام خود بازی رو جلو برم :دی بازی که تموم شد با طراحی هام در خدمتم !

خیلی خوب شده ! یه کم عمیق ترش کنی دیگه عالی میشه !
============
این بخش طراحیش خیلی اعتیادآوره ! حیف که من همش میخوام خود بازی رو جلو برم :دی بازی که تموم شد با طراحی هام در خدمتم !

قربان تو ! راستی کی 360 خریدی ! ;)

منظورت چیه از عمق ؟ سایش رو عمق دار کنمیا ... :biggrin1:

اگه دومی منظورت هست که بیام توضیح بدم ، متاسفانه همه منظور من رو بد برداشت کردن ! :biggrin1::-"

من هم بازی رو میبرم جلو بعد طراحی میکنم ! البته به صورت متناوب ! :biggrin1: آخه جفتش حال میده !

قربان تو ! راستی کی 360 خریدی ! ;)

منظورت چیه از عمق ؟ سایش رو عمق دار کنمیا ... :biggrin1:
یه 3,4 روزی میشه :دی
یه کم به فونتش و لباسش (رو اندازش :دی) برسی عمیق تر میشه :دی ولی همین هم واقعآ عالیه !
من که خودم هنوز مبتدی هستم در زمینه طراحی ! باید بیشتر باهاش وربرم ولی خیلی سرم شلوغه !

فعلآ دو سه تا طرح ساده کشیدم :دی

Mario :دی :

لوگوی بایرن مونیخ عزیزم :دی:

لوگوی آث میلان منفور (!) به درخواست داداشم :دی (البته یه کم ناقصه !)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or