طراحی های شما در Forza Motorsport 3

دوستان میخواستم بدونم چطوری میشه عکس مورد نظر رو وارد محیط کرد و چطوری میشه شکل کشید.
آقا محسن 2 صفحه قبل فقط نحوه کار با ابزار رو یاد داده. اصلا چیزی تو بازی به شکل Brush وجود داره؟

درود

عکس که وارد محیط نمیشه باید با همون شکلای توی بازی درستش کنید

brush هم وجود نداره فقط همون شکلای پیش فرض خود بازیه هر کاری می خوایی انجام بدی باید

با همونا انجام بدی

کلا با یکم تمرین دستت را میوفته نگران نباش

ای تاپیک خوابیده...بیداااااااارشووووووووو:laughing:
metallica1x.jpg

• Like
Reactions: ccie
بالاخره بعد از گذشت دقیقا 5:30 ساعت متوالی اولین طرح خودم رو کشیدن. حدود 650 تا هم لایه داره.

نظر بدید ممنون میشم هر چی باشه کار اولمه کمی روحیه بگیرم :دی:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ccie
بالاخره بعد از گذشت دقیقا 5:30 ساعت متوالی اولین طرح خودم رو کشیدن. حدود 650 تا هم لایه داره.

فوق العادس!
ما که 360 ندازیم :دی میشه یه توضیحی بدید جریان اینا چیه؟یعنی اینارو میشینید با دست میکشید(آنالوگ)؟؟
یه بار آریا گفت که آره با دست میکشن ولی من باورم نمیشه چون کار فوق العاده سختی هست و حوصله ی زیادی هم میخواد

منم اول که طرح ها رو میدیدم شک میکردم که اینجور چیزا بشه کشید. دست و دلم هم گرم نمیشد که بشینم ببینم اصلا جریانش چیه. امروز دیگه گفتیم بذار شروع کنیم بینیم چی میشه. همین شروع کنیم شد از ساعت 10 شب تا ساعت 3:30 :دی

کلا هم با دست و یا همون آنالوگ کشیده میشه و به وسیله شکل های پیش فرض ساده مثل حلال و مربع و دایره و ..... :دی

OMG!
واقعا کف کردم!خیلی عالی شده فردین.خسته نباشی.:love:
روی بدنه ماشین هم کار کن مطمئنم چیز خوفی میشه(مثلا همون اسم The Godfather رو بنویس)،البت الان هم هستا!

OMG!
واقعا کف کردم!خیلی عالی شده فردین.خسته نباشی.:love:
روی بدنه ماشین هم کار کن مطمئنم چیز خوفی میشه(مثلا همون اسم The Godfather رو بنویس)،البت الان هم هستا!
تو فکرش هستم. دیشب دیگه دیر وقت شد بیخیال شدم امروز اونم می کشم :دی

از دادن پست های بی محتوا خوشم نمیاد که پست های تشکر هم از این دستن

اما این یکی خدایی فرق میکنه و واقعا جایه تحسین داره باریکلا;)

نظر بدید ممنون میشم هر چی باشه کار اولمه کمی روحیه بگیرم
ایول :eek:
این همه لایه تو فریم ریت بازی تاثیر نمیزاره ؟

یادش بخیر ، مسابقات NFS CARBON DRIFT رو یادتون میاد ؟ من اول شدم تو قسمت دریفت
دوستم تو قسمت زشت ترین ماشین برنده شد ، خیلی باحال درست کرده بود الان عکسش رو ندارم
ولی تو مسابقه بعدی PRO STREET در قسمت ضایع ترین ماشین این پایینی ماشین من بود : :biggrin1:
picture.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or