طراحی های شما در Forza Motorsport 3

فردین باعث شد دوباره برم سراغ بخش طراحی FM3 !
یه طرح مختصر و مفید (!) از Pacman کشیدم که البته خیلی آسون بود و زیاد طول نکشید ولی چیز جالبی شده :biggrin1: (کیفیت عکس پایینه و به دلایل امنیتی به لایو وصل نشدم که آپلود کنم :biggrin1:)
باحال شده آریا. راستی این ماشین رو از کجا آوردی؟ :دی من تا حالا ندیدمش. :-/

فردين جان دوباره ميتوني عكسات رو تو اين صفحه ، آپ كني؟
عکس ها که سالم هستن :-/

دوستان تو صفحه 3 یه سری طراحی کشیدید اونا رو چجوری من میتونم بسازم؟
تو خود بازی بخشی هست که بتونی بری ماشینتو طراحی کنی به شکلی که میخوای یا فقط برا آنلاینه؟
شما ها این طرح ها رو خودتون میکشید یادانلود میکنید؟

من یه طرح باحال کشیدم نمیتون آپ کنم!یه آپلود سنتر بدید من هرکاری میکنم از این ایرانیان پیک نمیتونم آپ کنم!!
خیلی ردیف شده ها!(:دی البته ساده س!)

یجایی (ترد) بود که آموزش داده بود توی همین سایت! اما هر چی میگردم نیست!!

کسی لینکی داره؟!؟!

آموزش های کلی فورزا 3 بود!!
احتمالا مال گرن توریسمو 5 بوده:دی
چون منم ندیدم!از دوستان اگه کسی پیدا کرد بگه چون من میخوام اتزیو بکشم رو ماشینم:دی

احتمالا مال گرن توریسمو 5 بوده:دی
چون منم ندیدم!از دوستان اگه کسی پیدا کرد بگه چون من میخوام اتزیو بکشم رو ماشینم:دی

نه توی همین BC بود برادر برای همین فورزا هم بود!!

بفرما شاهد از غیب رسید!

دست گلت درد نکنه.

اینم اونی که میگفتم:دی قبل از خوندن مطالب محسن ساختتمش:دی
:))
9omxz7w8e936j8simwq9.png
http://www.up.iranblog.com/images/9omxz7w8e936j8simwq9.png

اگر میخواین یه چیز واقعا زیبا بکشید، اولا باید به اندازه کافی وقت بذارید. دوما باید استعداد نقاشیتون استفاده کنید که با کمترین امکانات بیشترین بهره رو ببرید. وقتی میخواین کاری رو شروع کنید فکر نکنید که سخته و نمیشه. از یه جایی شروع کنید و ادامه بدید. طرح کم کم تکمیل میشه و جون میگیره. تو صفحه های قبل دو تا از طراحی هامون گذاشتم که فکر کنم لینکاشون پاک شده. از شانس داشتم نگاه میکردم که دیدم تو آرشیو عکسام مونده... یکی از طرح ها رو از 3 مرحله اش عکس گرفتم شاید بتونه کمکتون کنه.

طرح نهایی:

اینم طرح پدر خوانده که متاسفانه مثل بالایی مرحله ای عکس نگرفتم وتموم شده اش رو انداختم. (به سایه زنی های روی اجزای صورت دقت کنید. به نظرتون چجوری کشیده شده؟ :دی یا مثلا موهای سمت راست سرش :دی)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or