طراحی اتاق بازی Gaming Room design

شما سه تا خط تلفن دارید؟ که سه تا ISP دارید؟
میشه رو یه خط تلفن 2 تا ISP داشت؟
رو هر خط فقط یه isp ميتونه رانژه بشه.
من 4 تا خط دارم و سیم کشی منزل اجازه میده تا 12 تا خط هم داشته باشم.
البته داتک مهلتش تموم شده و بخاطر افتضاح بودن من دیگه تمدید نکردم و میخوام صبانت بگیرم 12 مگابیت.
SONY XPERIA Z2

آخرین ویرایش:
دوستان از این استیکر ها که به دیوار میچسبونن هم استفاده کنید تو طراحیتون . سایتشو نمیتونم اینجا بنویسم ولی خیلی باحالن .

آخرین ویرایش:
رو هر خط فقط یه isp ميتونه رانژه بشه.
من 4 تا خط دارم و سیم کشی منزل اجازه میده تا 12 تا خط هم داشته باشم.
البته داتک مهلتش تموم شده و بخاطر افتضاح بودن من دیگه تمدید نکردم و میخوام صبانت بگیرم 12 مگابیت.
SONY XPERIA Z2
هر خط چقد قیمتشه الان؟ به خونه 2 تا خط میدن؟12 مگابیت صبانت چنده قیمتش؟قیمت ترافیکاش فرق میکنه؟شبانه رایگانه؟
یکم سوالات زیاد شد ببخشید!!!!!:d

هر خط چقد قیمتشه الان؟ به خونه 2 تا خط میدن؟12 مگابیت صبانت چنده قیمتش؟قیمت ترافیکاش فرق میکنه؟شبانه رایگانه؟
یکم سوالات زیاد شد ببخشید!!!!!:d

هر خط 52 تومنه فكر كنم
هر چند تا خط كه بخوايى
برو سايتش همش هست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

برادرا خواهرا دار و ندارمو با شما در میون گزاشتم و ازش راضیم همه چیز هست غیر از نیمه گمشدم که اینارو باهاش شریک شم (ای دل که یهو فکر میکنی)
قضیه شراکت اینه که برام بازی بخره
xfrrnu462s7fi397jyjn.jpg

برادرا خواهرا دار و ندارمو با شما در میون گزاشتم و ازش راضیم همه چیز هست غیر از نیمه گمشدم که اینارو باهاش شریک شم (ای دل که یهو فکر میکنی)
قضیه شراکت اینه که برام بازی بخره
والا این تصویری که گذاشتی هم حجیم بود(نسبت به کیفیت) و کیفیت هم خوب نبود چیزی معلوم نبود :D یکم نور و اینا رو تنظیم کن عکس بزار در کل موفق باشی بابات اون عشق هم عرض کنم
بشین سر جات تا گیرت بیاد بالاخره یه روزی میاد نا امید نشو :-D

والا این تصویری که گذاشتی هم حجیم بود(نسبت به کیفیت) و کیفیت هم خوب نبود چیزی معلوم نبود :D یکم نور و اینا رو تنظیم کن عکس بزار در کل موفق باشی بابات اون عشق هم عرض کنم
بشین سر جات تا گیرت بیاد بالاخره یه روزی میاد نا امید نشو :-D
خداییش دوربین نداشتم با مبایلم گرفتم
خدا کنه نیاد اگه بیاد خرج داره از قدیم گفتن عشق مال بچه پول داراس

esem1982
بسیار عالی، زیبا و خلاقانه آفرین داداش=d>=d>=d>=d>=d> سفارش میگیری برای ما هم یکی بسازی
اما پیشنهاداتی که دارم:
منم بادوستان موافقم همونطور که معلومه خدا رو شکر اتاق بزرگی دارین بنظرم اگر بتونید تجهیزاتتون رو به دیوار تکیه بدین خیلی بهتر میشه اما یه چیزی که به نظرم میتونه به سیستم ابهت بیشتری بده سینمای خانگی هستش بنظره بنده میتونی یه سینمای خانگی هم تهیه کنی و به زیباتر شدن اتاقتون کمک شایانی میکنه البته نظر من هستش تازه میتونی کلا هنگام بازی هم از سینمای خانگی صدا رو داشته باشی که واقعا لذت بخشه خوب شما میتونید دیواری که پشت تلویزیونتون هستش رو هم کاغذ دیواری کنید برای نور پردازی هم میتونید از نور مخفی استفاده کنید از اونایی که برای سقفهای کناف شده استفاده میکنن و البته بنظرم پارتیشن بندی صحیح هم میتونه باعث شیک شدن هر چه بیشتر اتاقتون بشه در نهایت هم میتونید جلوی تجهیزاتتون در فاصله ای مناسب یه کاناپه بذارین
والسلام

ممنون از پیشنهاد خیلی خوبت حتما درست بعد از خرید xbox one

سری جدید

awesome-living-room-and-tv-room-design-ideas-also-cool-modern-tv-cabinet-also-modern-wall-bookshelf-also-ikea-shelves-also-gray-sofa-color-also-black-panasonic-flat-screen-tv-also-white-wall-color.jpeg
charming-tv-room-design-ideas-with-white-modern-tv-table-and-coffee-table-also-black-modern-couch-design-also-modern-armless-chair-with-black-footstool-also-colorful-cushions-color-also-white-curtains-color.jpeg
tv-room-decorating-ideas-with-modern-couch-and-pouffes-design-with-gingham-pattern-also-brown-elegant-armchair-and-footstool-with-brown-cushions-also-modern-mounted-tv-cabinet-design-and-unique-pendant-light.jpg
modern-tv-room-design-ideas-with-combo-modern-tv-table-cabinet-and-shelf-also-black-JVC-flat-screen-tv-and-black-speakers-also-the-beatles-picture-hanging-on-the-wall-also-modern-brown-coffee-table-also-remotes-606x404.jpeg
neoteric-tv-room-decorating-ideas-with-smart-living-spaces-also-brown-modern-sofas-and-unique-coffee-table-design-also-light-brown-rug-also-dry-tree-wall-mural-decoration-also-huge-white-pendant-lamp-921x529.jpg
amazing-tv-room-design-ideas-with-charming-brown-wallpaper-pattern-also-white-modern-tv-table-also-brown-laminate-floor-also-white-rustic-coffee-table-also-gray-modern-dvd-storage-also-gorgeous-curtains.jpeg
living-room-tv-room-design-ideas-with-white-modern-tv-table-also-elegant-floral-wallpaper-pattern-also-cool-modern-ceiling-lights-also-black-armchairs-also-red-carpet-color-and-black-curtains-color.jpeg
comely-tv-room-design-ideas-also-adorable-black-wallpaper-with-floral-pattern-also-white-modern-tv-table-also-unique-black-modern-coffee-table-also-black-modern-sofa-and-cool-gray-rug-with-stirped-pattern.jpeg

Last edited by a moderator:
دوستان واسه جلوگیری از نفوذ هر گونه نور خورشید به داخل اتاق چی پیشنهاد میکنید؟ من از 8 صبح تا 4 و 5 بعد از ظهر کل اتاق رو آفتاب میگیره و روزا کلا بازی کردن خیلی سخته واسم :دی پرده ی کلفت هم زدم ولی خود پرده میشه منبع نور باز!

دوستان واسه جلوگیری از نفوذ هر گونه نور خورشید به داخل اتاق چی پیشنهاد میکنید؟ من از 8 صبح تا 4 و 5 بعد از ظهر کل اتاق رو آفتاب میگیره و روزا کلا بازی کردن خیلی سخته واسم :دی پرده ی کلفت هم زدم ولی خود پرده میشه منبع نور باز!

بنر بزن :دی از این کلفتا :دی هم جلوه داره هم زیبایی :دی

تیغه کنم بهتر نیست؟:دی
کسی نطر دیگه ای نداشت؟
میتونی آینه بزاری عوض شیشه ها.از بیرونم نمیشه تشخیص داد.
در ضم اتاق بازی رو چه به سینمای خانگی.بازم اگه فیلم و موزیک بود میگفتیم به هر حال اهل خونه هم استفاده میکنن ولی صدای جیغ و گلوله و توپ و تانک میشه مردم ازاری پول سینمای خانگی رو بدین یه هدست توپ بخرین(گوشی موبایل رو هم بزارین رو ویبره تو جیب زیرشلواریتون)

باو بخدا یکسری از این عکسا اصن اتاق بازی نیس طراحی اتاق نشیمنه:|
دوستان واسه جلوگیری از نفوذ هر گونه نور خورشید به داخل اتاق چی پیشنهاد میکنید؟ من از 8 صبح تا 4 و 5 بعد از ظهر کل اتاق رو آفتاب میگیره و روزا کلا بازی کردن خیلی سخته واسم :biggrin1: پرده ی کلفت هم زدم ولی خود پرده میشه منبع نور باز!
یه منبع نور خیلی کتو کلفت بذار تو اتاق هی بچرخونش تا رو یه زاویه خاص تو محیط دیده بهتری داشته باشی . اگه نشد کلا گیمو ببوس بذار کنار :d

:|:|:|:|:|:|:|
کمبود ویتامین D:

• درد مبهم و پراکنده در تمام بدن

• ضعف کلی بدن و ضعف در ایستادن و بالا رفتن از پله و در مراحل پیشرفته تر لنگیدن

• درد استخوان بخصوص در دنده، مفصل ران، کف پا و ران(برای بزرگسالان کودکانش 2 برابره اینه)
    دنبال راه های جایگزین نسبت به نبود نور باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or