hbmss
کاربر سایت
نظمت رو عشقه ! عالیه همه چیز سر جا و عالی
نظمت رو عشقه ! عالیه همه چیز سر جا و عالی
از لامپ کم مصرفم کم ترهآقا این نوارهای led که پشت تی وی تون میزارید چقدر برق میبره؟
از لامپ پر مصرف بیشتره؟
اول که آقای مرفه بی درد مبارکت باشه عالیه دوم دهنت سرویس سوم هم :hearteyes: چهارم هم حجم مردم به فنا دادی بزن کیفیت عکسا رو متوسط کناینم سیستم جدید من
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
دهنم سرویس شد تا سیستم رو بستم مرفه کجا بود چاکریم داش حسین از فردا لست رو افتادیم اساسی، در ضمن ما به شما که نمیرسیم مرررداول که آقای مرفه بی درد مبارکت باشه عالیه دوم دهنت سرویس سوم هم :hearteyes: چهارم هم حجم مردم به فنا دادی بزن کیفیت عکسا رو متوسط کن
در آخرم اون مبلا رو از خونه فامیل ما کش نرفتی ؟
در آخر آخرم خونت عالیه انشال.. توش بهترین اتفاقا برات بیفته
به دستور شما گذاشتم تو اسپویلر ببخشید دیگه تکرار نمیشهاول که آقای مرفه بی درد مبارکت باشه عالیه دوم دهنت سرویس سوم هم :hearteyes: چهارم هم حجم مردم به فنا دادی بزن کیفیت عکسا رو متوسط کن
در آخرم اون مبلا رو از خونه فامیل ما کش نرفتی ؟
در آخر آخرم خونت عالیه انشال.. توش بهترین اتفاقا برات بیفته
واسه پد اگه سرچ کنی "پد firefly" چند تا سایت واسه فروش گذاشتن ، یه نمونه ش دیجی کالا:دوستان برای pc کسی میتونه راهنمایی کنه؟ کیس و موس ال ای دی آبی دارن رنگ خودشون هم مشکیه دنبال ست کردن بقیه موارد هستم
الان دنبال یه هدستم هدستی تو ایران هست که روش led داشته باشه و قیمتش هم خیلی بالا نباشه (مثلا بالاتر از 300-400 نره چون باید رو بقیه موارد هم هزینه کنم) ؟ اگر نیست یه مورد با طراحی شیک پیشنهاد بدید که قیمتش زیاد نباشه
میز که باید خودم روش led بذارم یه پد مثل این جایی پیدا میشه که تنظیم رنگ داشته باشه؟ اگه همچین چیزی تو سایتا برای فروش دیدید ممنون میشم لینک بدید
یه کیبورد هم با قابلیت تنظیم رنگ پیشنهاد بدید نهایتا تا 200-300 تومن (اگه ضد آب باشه بهتره چون تاحالا کلی کیبورد با چایی سوزوندم )
صدبار پاسخ داده شده صدبار!
سیستم جدید که دیشب آمادش کردم
View attachment 69849 View attachment 69850 View attachment 69851 View attachment 69852
عالیه. کنسولت چه ورژنیه؟ قشنگ و ساده.پستت گزارش شد امیدوارم در حد شخصیتت باهات برخورد کنن.
.........
برای اینکه اسپم نشه دوتا عکس از کنسول جیگرم میذارم:
View attachment 73128 View attachment 73129
ممنون.عالیه. کنسولت چه ورژنیه؟ قشنگ و ساده.