M@SOUD64
کاربر سایت
سلامSent from my E5823 using Tapatalk
یک بار دیگه ارسال کن
سلامSent from my E5823 using Tapatalk
خوب و مرتباینم از غار تنهایی من...
عالی ! اما زیاد نسکافه نخور ضرر دارهسیستم جدید که دیشب آمادش کردم
View attachment 69849 View attachment 69850 View attachment 69851 View attachment 69852
مرسی چیدمان زیبا و ساده ای هستش و نسبت به قبل واقعا بهتر شدهسیستم جدید که دیشب آمادش کردم
View attachment 69849 View attachment 69850 View attachment 69851 View attachment 69852
عالیی شده.ایشالله چرخش برات بچرخه یکی دو تا سوال....یکی اینکه ارتفاع میزت به نظرم برای اینکه بخوای با موس و کیبورد کار کنی یه مقدار بالاست.صندلیت رو میبری بالا؟ یا اینکه اصلا باهاش مشکلی نداری؟ چون خودم که دنبال میز بودم به این مشکل خوردم و میخواستم ببینم چیکارش کردی؟ یه سوال دیگه هم اینکه مشخصات سیستم کامپیوترت چیه/ بازیهای جدید رو میکشه؟سیستم جدید که دیشب آمادش کردم
مرسیعالیی شده.ایشالله چرخش برات بچرخه یکی دو تا سوال....یکی اینکه ارتفاع میزت به نظرم برای اینکه بخوای با موس و کیبورد کار کنی یه مقدار بالاست.صندلیت رو میبری بالا؟ یا اینکه اصلا باهاش مشکلی نداری؟ چون خودم که دنبال میز بودم به این مشکل خوردم و میخواستم ببینم چیکارش کردی؟ یه سوال دیگه هم اینکه مشخصات سیستم کامپیوترت چیه/ بازیهای جدید رو میکشه؟
به به داش حسین چه کرده دسخوشکشو دسته ها ! باقی چیزا تقریبا شبیه قبل دیگه نذاشتم
سعی میکنم اتاق رو اوکی کنم از اونم بفرستم
منتظرم ناجور !انشاله پرو رو بخرم یه عکس اساسی از سیستم جدید میزارم یه تغییر اساسی دادم