طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احماد امیدوار که مشکل جدی برای پیش نیومده باشه.

---------------------------------------------------------
من چندتا طرح از دستام کشیدم امیدوارم به دردتون بخوره، سعی می کنم یه آموزش هم برای طراحی دست از نما های مختلف بدم.

Hand%203_r.jpg

Hand1_r.jpg

Hand2_r.jpg

Hand3_r.jpg

Hand4_r.jpg

Hand5_r.jpg

Hand6_r.jpg

اقا همه جمع كنن برن ! :

ایمان ملکی در بیستم اسفندماه 1354 در تهران متولد شد و از دوران کودکی علاقه زیادی به نقاشی داشت. از 15 سالگی فراگیری نقاشی را تحت نظر اولین و تنها معلم خود استاد مزتضی کاتوزیان - که بزرگترین نقاش واقعگرای ایران است - آغاز نمود. در سال 1374 وارد دانشگاه هنر شد و چهار سال بعد در رشته گرافیک از این دانشگاه فارغ از تحصیل شد. او در سال 1379 ازدواج کرد. در سال 1380 اقدام به تاسیس << آتلیه نقاشی آرا>> و آموزش نقاشی با رعایت ارزشهای سنتی و کلاسیک این هنر نمود.
مهمترین نمایشگاه هایی که او در آنها شرکت داشته عبارتند از:نمایشگاه نقاشان واقعگرای ایران در موزه هنرهای معاصر تهران (1378) و نمایشگاه های گروهی آتلیه کارا: سال 1377 در نگارخانه سبز و 1382 در موزه هنرهای زیبای کاخ سعد آباد.

او در سال 1384 موفق به دریافت جایزه << ویلیام بوگرو>> برای تابلوی <<فال حافظ>> و جایزه منتخب رئیس مرکز نوسازی هنر برای تابلوی << دختری کنار پنجره>> در دومین دوره مسابقه (سالن) بین المللی مرکز هنر (ARC) آمریکا شد.

تابلو فال حافظ :

F-81.jpg

48.gif
48.gif
74.gif
74.gif

سايز اصلي تابلو :

http://www.imanmaleki.com/fa/Galery/images/Omens-of-Hafez.jpg

آدرس وب سايت شخصي :
http://www.imanmaleki.com

پ.ن : حتما بريد ببينيد ! كفتون ميبُره !

اقا همه جمع كنن برن ! :

ایمان ملکی در بیستم اسفندماه 1354 در تهران متولد شد و از دوران کودکی علاقه زیادی به نقاشی داشت. از 15 سالگی فراگیری نقاشی را تحت نظر اولین و تنها معلم خود استاد مزتضی کاتوزیان - که بزرگترین نقاش واقعگرای ایران است - آغاز نمود. در سال 1374 وارد دانشگاه هنر شد و چهار سال بعد در رشته گرافیک از این دانشگاه فارغ از تحصیل شد. او در سال 1379 ازدواج کرد. در سال 1380 اقدام به تاسیس << آتلیه نقاشی آرا>> و آموزش نقاشی با رعایت ارزشهای سنتی و کلاسیک این هنر نمود.
مهمترین نمایشگاه هایی که او در آنها شرکت داشته عبارتند از:نمایشگاه نقاشان واقعگرای ایران در موزه هنرهای معاصر تهران (1378) و نمایشگاه های گروهی آتلیه کارا: سال 1377 در نگارخانه سبز و 1382 در موزه هنرهای زیبای کاخ سعد آباد.

او در سال 1384 موفق به دریافت جایزه << ویلیام بوگرو>> برای تابلوی <<فال حافظ>> و جایزه منتخب رئیس مرکز نوسازی هنر برای تابلوی << دختری کنار پنجره>> در دومین دوره مسابقه (سالن) بین المللی مرکز هنر (ARC) آمریکا شد.

تابلو فال حافظ :

F-81.jpg

48.gif
48.gif
74.gif
74.gif

سايز اصلي تابلو :

http://www.imanmaleki.com/fa/Galery/images/Omens-of-Hafez.jpg

آدرس وب سايت شخصي :
http://www.imanmaleki.com

پ.ن : حتما بريد ببينيد ! كفتون ميبُره !
من به سایت ایشون سر زدم
این رو نگاه بکنید
http://www.imanmaleki.com/en/Galery/compusingmusicsecretly.htm
این کسی که اون وسط هست یه ربطی به استاد شجریان نداره؟
خیلی شبیه هستش

سـل
لادن عزيز ما از شما ممنونيم كه كارتون رو اينجا ميذاريد...همين كلي ارزش داره...
--------------
سحر .........اول از همه بابت اين طرحاي عــــــــــــــــالي ات ممنونم....مثه اينكه تو طراحي از دست واقــــــــــــعا استادي...من دستام اگر 3 تا انگشت داشته باشن خوبن...بيشتر اصلا نميشه :)... راستش يه ذره بهم ريختم....به گمونم حل بشه....طرحام رو سعي ميكنم تغيير بدم ....
----------
رژين عزيز......راستش توضيح زيادي نميشه در مورد طرحاي خشنم داد....گفتم كه...علاوه بر روحيه ي متشنجم..گوش دادن به موزيك باعث تحريك بيشتر احساساتم شد و نتيجه اش اين طرحا بود....
------------
ســـــــــامان عزيزم.....كجايي ..... اين چيزايي كه من ديدم رو اگر تو ام ميديدي اصلا جيك نميزدي......اما مسئله ي ماها اينجاس كه ما نقاش رئاليست نيستيم....يه چيز تو مايه هاي نقاشاي مدرنيستيم...مثه امپرسيونسيتا و اكسپرسيونيستا...چند تا كوبيسم ام تو خونه كار كردم....ايمان ملكي كه سهله :) ....(بره اطلاع ميگم كه نقاشايي مثه استاد سزان ..استاد ون گوگ و استاد گوگن باعث ايجاد نهضتي به نام مدرنيسم شدن كه سبك هاي زيادي رو شامل ميشه...از جمله ي امپرسيونيست (بيان احساسات)...اكسپرسيونيست ( صراحت بيان)...كوبيسم ( توضيحش زياده) و سورئاليسم....بعد از مدرنيسم ...هنر هاي پست مدرن باب شدن كه دوباره به همون روال سابق كه مربوط به هنر يونان و هنر آكادميك بود برگشتن هنرمندا)...
-----------------
يه طرح جديد زدم....اما متاسفانه نميتونستم روش زياد وقت بذارم...يه چيز تو مايه هاي همين رو روي در اتاقم هم اجرا كردم...

ناراحت

UNHAPPY.jpg

اگر جور بشه از طرحاي يكي از دوستان نزديكم براتون ميذارم...(سامان)... تاببيني استاد ملكي فقط مطرح شده نه چيز بيشتري...خيلي ها شانسشون رو از دست دادن تا بقيه بالا بيان...البته اين دليل نميشه تا تبحر اين استاد بزرگ رو زير سوال برد....من خودم شماره اش رو برداشتم تا ببينم اگر شاگرد قبول كنن (البته فقط تو زمينه طراحي) ... برم سراغشون...البته اگر در وسعم بگنجه :)

-------------
خوشبخت، دوست داشتني و شجاع باشيد......

آخرین ویرایش:
من یه طرح از دستای شخصیت Witch زدم, چون از جمجمه و دست خوشم میاد. البته تغییراتی هم در اون دادم و با کمال پرویی اسم خودم رو زیر طراحی نوشتم :eek:

--------------------------------------
من تا شنبه نیستم اما سعی می کنم دفعه بعد چندتا آموزش از طراحی دست بدم.
;)

Head%20Of%20Blood.jpg

با فضاي فال حافظ خيلي حال كردم
يه حسي داره
نميتونم توضيح بدم
فقط خيلي دنبال اين حس تو آدما بودم، كه پيدا نكردم
يه چيزيه، نميتونم توضيح بدم!

كاراي همتون خيلي خوبه.....من كه با خاطر آبروي از دست رفته ام در قسمت صورت روم نميشه بزارم اگه ميخواستم هم ديگه از فرداد نميتونم....مدرسه.....غول بزرگ رياضي كه شك دارم از تورنومنت هشتمش سالم بيام بيرون....اصولا اگه در ايام عيد هم ديده بشم شانس آوردم....

سـل
دو روز از خونه زدم بيرون...امشب برگشتم....
مثه هميشه تست با سرزدنت خوشحالمون كردي...
----------------
سحر كارت درسته....اين خونه فقط ضد حال شده....اون مايع ابيه خيلي بهتر بود...من روحيه ام رو تازه بازيافتم....از خون و خونريزي سعي ميكنم دوري كنم :cool:
-----------
رژين اميدوارم موفق باشي....نميخواد نگران باشي...صورت كيلو چنده؟ يه دونه لب و دهن بكشي بسسه...چش و اينا رو بعدا ياد بگير ...مثه من :)
مدرسه خوش بگذره...سال سوم راهنمايي واسه خود من همه اش خاطره اس....البته بيشتر غم انگيز....اما اميدوارم واسه تو خوب باشه...
------------------
بر ميگردم...ميدونم
----------
ســـــــالم ، دوست داشتني و بلند پرواز باشيد...

سحر كارت درسته....اين خونه فقط ضد حال شده....اون مايع ابيه خيلي بهتر بود...من روحيه ام رو تازه بازيافتم....از خون و خونريزي سعي ميكنم دوري كنم :cool:
-----------

خوبه خوشخالم که روحیت داره بهتر میشه ;)

--------------------------------------------

اون طرح قبلی رو رنگ کردم.

Head%20Of%20Blood%202.jpg

ايول.
رنگ كردي هم قشنگ شد، نميگم قشنگ تر شد، اينم خوبه.
يه چنتا چيز ميز كشيدم، اگه خستگي بزاره امشب ميزارم مفيوض بشين!!
يه كار ديگه هم هست، اونو الان نميذارم، پتانسيل داره 2باره بزرگ بكشمش، اونوخ ميزارم.
چه قدر وعده وعيد ميدم!!
خوب و ساده باشيم.
:)

ســــــــــــل
سحر امروز نا اميد شدم....رفتم طرحايي كه از دست كشيده بودي نيگا كردم....بعد يه ذره به خودم نيگا كردم......بعد ديدم نچ....نميشه.....هنوز مونده تا بتونم دست درست بكشم :p
اما سعي خودم رو ميكنم....
اين طرح جديدت خيلي خوبه.....بعد از رنگ كردن بهتر نشده ولي حجمش بهتر تو چش مياد....
-------------------------
تست چيكار كردي؟ تاريخ ريليز كارات رو دقيق اعلام كن :)
----------------------------
اينم يه امپرسيون رنگ از من :)

بازتاب طبيعت

Reflect%20Natur.jpg

--------------------
مهربون ، وطن پرست و بخشنده باشيد....

ســــــــــــل
سحر امروز نا اميد شدم....رفتم طرحايي كه از دست كشيده بودي نيگا كردم....بعد يه ذره به خودم نيگا كردم......بعد ديدم نچ....نميشه.....هنوز مونده تا بتونم دست درست بكشم :p
اما سعي خودم رو ميكنم....
اين طرح جديدت خيلي خوبه.....بعد از رنگ كردن بهتر نشده ولي حجمش بهتر تو چش مياد....

.
مرسی احماد نظر لطفته, در مورد طراحی دست باید بگم سعی کن از دستای خودت در حالتهای مختلف طراحی کنی. چیزی که نیاز داری طراحی زیاد از دست هستش راستش رو بخوای برای منم اوایل خیلی سخت بود. دستای شخصیتهارو همیشه یه جوری می کشیدم که دیده نشده
63.gif
بعد دیدم اینطوری نمیشه باید طراحیه دست رو قوی کنم تا طرحام بهتر بشه
39.gif

حالا بازم طرح از دستم می کشم تو حالت های دیگه, می ذارم اینجا شاید بدردت خورد :p

-------------------------------------------

اینم یه طرح جدید, من از ژست گیتاریستا خیلی خوشم میاد ولی چون گیتاریست ندیدم, زیاد نتونستم اون چیزی رو که می خواستم پیاده کنم اشکالای طرحم رو می دونم ولی نتوستم درستش کنم :-"
نمای طرح از پائین به بالا هست, تقربیا از نمای بییننده ها در کنسرتها :-"

Guitarist.jpg

ســــــل
سحر دس رو دلم نذار :)
ديوانايام.....:) ......اين زاويه رو امروز ميخواستم برعكسش رو طرح بزنم.....دو سه بار تلاش كردم....آخر بي خيال شدم......منتهي من ميخواستم از زاويه ديد يه مجسمه ي سنگي كه روي برج نصب شده....زمين رو بكشم.....
---------------
مهربون ، دوست داشتني و صادق باشيد.....

ســــــل
سحر دس رو دلم نذار :)
ديوانايام.....:) ......اين زاويه رو امروز ميخواستم برعكسش رو طرح بزنم.....دو سه بار تلاش كردم....آخر بي خيال شدم......منتهي من ميخواستم از زاويه ديد يه مجسمه ي سنگي كه روي برج نصب شده....زمين رو بكشم.....
---------------
مهربون ، دوست داشتني و صادق باشيد.....

ایده ی جالبیه, راستش بردن یه جسم پیچیده ی سه بعدی تو پرسپکتیو خیلی سخته ماله منم خوب نشده, راستش اصلا نمی دونم چطوری کشیدم وگرنه 2 3 کلمه راهنمایی می کردم :blushing:

---------------------------------------------------

خوب حالا برم سراغ اصل مطلب مدتیه به طرحهای احماد حسودیم شد چون فیگورهای خفنی می کشه و کارش خیلی جالبه با خودم گفتم چه خوب می شد منم فیگورهایی رو که تو ذهنم داشتم می تونستم رو کاغذ پیاده کنم. خلاصه چندتا فیگور کار کردم و یکی رو با قلم تو فتوشاپ کشیدم. البته یه چندتا اشکاله کوچولو داره ولی حال ندارم درستشون کنم :cheesygri

Night%20Angel.jpg

ســــــــل آم
فقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــط ميتونم بگم فوق العاده اس....درسته يه اشكالاتي داره (همونطور كه خودت گفتي...مثلا قسمت كتف و استخون سرشونه توش مشخص نشده) اما خيلي خيلي خيلي خوبه الاخصوص رنگ آميزيش....اميدوارم بازم از اين كارا بكني...واقعا خوب بود...خسته نباشي...
------------------
بر ميگردم ... :cheesygri
-------------
مهربون ، هدفمند و خلاق باشيد....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or