طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ســـــــــــل
خب.....
رژين اصــــــلا نگران نباش.....دومي خوب شده.....صورت رو اگر خواستي من برات آموزش ميذارم تا بهتر بشه وضعت.....كاراي جديد يادت نره!
----------
محمد حسينم به مراد دلش رسيد.....اين بيب آو هيون واقـــــــــــعا افتضاس از مصريا بيشتر از اين انتظار نميره...
-----------
احمد عزيز.....دستت درد نكنه كار بنده خدا رو را انداختي....سانسورت ام خيلي حرفه اي بود :)
----------
امشب دو تا كار ميذارم....يكيش قبلا هم بوده .....يكيش جديده.....دو روزه كه فكرم ذهن نميده :)

face%20BW.jpg

اين هم چديده :

Fat%20simple.jpg

-------------
كاراي جديدتون باعث خوشحالي ماست....
-----------
مهربون و دوست داشتني بمونيد....

سلام

شاید بی ربط باشه ولــــــــــــــــی
امروز داشتم اتاقم رو بهم می ریختم به دلایلی، یه چیز جالبی (البته از نظر خودم) یافتم ...

0000000000000000000.jpg

این عکس رو زمانی که حدوداً 7 یا 8 ساله بودم کشیدم، یعنی 15-14 سال قبل (مدلی هم نداشتم و همین جوری کشیدم، البته این طرح ساب ویگن 37 محصول سوئد هستش ولی خوب من مدل تصویری براش نداشتم)

امروز که نگاه می کنم می بینم جالبه، منم اون زمان مثل نقاشای (:D) قبل از دوران رونسانس از علم مناظر و مرایا (پرسپکتیو خودمون) سر در نمی آوردم. (یکم به بال های هواپیماهه نگاه کنین متوجه میشین که از بعد سوم هیچ خبری نیست)
ولی بعدها من طرحای زیادی از همین هواپیما ها می کشیدم که در کل بعد چهارم هم داشتن (اهم اهم !!!)، ولی بی شوخی کلاً ابعاد درشون رعایت می شد و چیزایی که می کشیدم حجم داشتن ...
ولی الان هرچی می گردم کمتر می یابمشون
بعدها هم یه مدتی رفتم تو خط پرسپکتیو و تک نقطه
بعدشم رفتم سراغ طراحی اجسام ولی سیاه و سفید (با یه مداد H2، یه HB، یه B2، یه B6 و یه B12)
نهایتا هم از سال سوم دبیرستان که از ریاضی به تجربی تغییر رشته دادم کلاً نقاشی رو کنار گذاشتم و رفتم سراغ مدل سازی سه بعدی و 3DSMax
البته هنوز هم یه چیزایی وقتی حواسم نباشه می کشم ولی چون وقت زیادی نمی زارم بی دقته
حالا شاید یه روز یه چیزایی بروز دادم ...
ولی از نقاشی های قدیمیم متاسفانه الان هیچ کدومشونو پیدا نمی کنم، کلاً مث اینکه آب شدن رفتن تو زمین ...

ولی یه نکته ی مهم که هست اینه که من هیچ وقت تو طراحی صورت پیشرفت نکردم، نمی دونم چرا، با اینکه براش خیلی کتاب خوندم و کار کردم ولی بازم اثری نداشت ...
فکر نکنم بتونم همون چشم چشم دوابروی ساده رو بکشم ...

ســـــل
احمد ... مگه علاقه نداشتي به فضا و هوا و هواپيما...پس چرا رفتي تجربي؟
راستي بابات پستت ممنون.....ياد دوران بچگي انداختيم....اونموقه ها كه با خط كش ميشستم شونصد ساعت ربات ميكشيدم...:)
------------------
هر چي فكر كردم دسگيرم نشد كه چطوري اين مطلبي كه ميخوام بگم رو بگم...ولي خب ميگم :)
بحث زيبايي و شناخت زيبايي از مباحث بسيار بسيار پيچيده ي جهان هستي است كه همواره مورد بحث و كشمكش بوده...هدف من صحبت در زمينه هاي علمي و تخصصي اين مسائل نيست و فقط براتون دو تا تصوير ميذارم كه شبيه سازي شده هستند و نشون دهنده ي صورت زيبا بر اساس ميانگين صورت هاي زيبا...

اين تصوير بر اساس ميانگين 64 صورت زيبا ايجاد شده:

w(01-64)_gr.jpg

تصوير دوم بر اساس 32 صورت زيبا شبيه سازي شده:

m(01-32)_gr.jpg

در حال حاضر دارم روي چند تا مطلب كار ميكنم...يه آمار از شاخصه هاي صورت هاي زيبا گرفتم كه اگر وقت كنم براتون ترجمه ميكنم ميذارم...بررسي شاخصه هاي زيبايي تو صورت شخصيت هاي معروف هستش...
-----------------------
هدف كلي من از بيان اين مطالب اين بود كه كارها و تلاش هامون جهت دار تر و دقيق تر باشه...
---------------
خداوند زيباست و زيبايي را دوست دارد...
-----------
شاد ، سالم و زيبا باشيد...

چه خوبه كه اينجا واسه پستا حساب كتابي نيست :)
------------
چند تا تصوير از ملكه ي زيبايي آلمان ميذارم براتون...

miss_traene_gr.jpg

--------------------------------------------------
missgermany2002.jpg

------------
مهربون باشيد...

اين هم ملكه ي زيبايي......عراق!
ني دونم آييش واريا راي ملكه ي زيباييه يا اين بنده خدا...
شبيه بهنوش بختياري و شكيلا هستش...البته يه چيز بين اين دو تا...
abc_iraq_pagent_060405_sp.jpg

tamar-goregian-2.jpg

واقعا متاسفم كه عكس مناسبي نتونستم پيدا كنم...آخه سپتامبر رقابت برگزار شده بنابراين عكس خوبي منتشر نشده هنوز...
---------
شاد...شجاع و مهربون بمونيد...

داره نزدیک مهر میشه و ممکن مهر به بعد دیگه نیام.
گفتم یکی دیگه از تابلو هامم بزارم:)

349dufr.jpg

اگه بده ببخشید چون فقط یک سال که دارم کار میکنم!

حالا می تونید طرح های یه آدم سادیسمی رو هم ببینید.
رو هر کدوم به صورت متوسط 30 ثانیه وقت گذاشتم:)

316ww0k.jpg

2ujrw9u.jpg

33clo2p.jpg

2mydbmd.jpg

47uevzp.jpg

پ.ن : کاملا هم هدف سادیسمی نبوده:)

آخرین ویرایش:
چه كنم بد عادت شدم به تعريف هاتون!!

درسته طرح هاي احماد در حد تيم ملي! هست و هر چقدر از زيبايي Fat Simple بگي كم گفتي، اما خود احماد يه مشكلي داره كه قبلا هم بهش گفته م و اين جا دوباره تكرار ميكنم.

اينكه تشويق الكي ميكنه و اين از هر چيزي كه فكرش رو بكنيد بدتره. الان من كه يه خط صاف نميتونم بكشم، اگه يه طرح بذارم به به و چه چه احماد بلند ميشه و عليرغم اون چيزي كه خودش فكر ميكنه، اين تشويق ها نتيجه ي كاملا عكس ميده و جلو پيشرفت رو ميگيره.

يه بار ديگه بگم، اين يارو چاقه خداس ! عاليه !

ســـــــــل
رژين عزيز.....اين چيزي كه بالا گفتم دقيقا مربوط به صحبتي ميشه كه ماه پيش با سامان جون داشتم....سامان بهم گفت كه صداقت و گفتن عيب ها خيلي بيشتر از تعريف و تمجيد ميتونه باعث پيشرفت افراد بشه...من اين حرف سامان رو تجزيه تحليل كردم و نتيجه ي اون شد نظراتي كه در مورد كارهاي شما دوستان خوبم ميدم....
100% به نظراتم اعتقاد داشته باشيد....به مهربوني قسم هيچ دروغي تو نظراتم نيست!!!
------------
اگر واقعا اينطور بود چرا برداشتم طرح تست عزيزم رو گذاشتم توي امضام ؟؟
------------
تشويق اندازه داره....اما بايد در ضمن تشويق عيب ها هم گفته بشه....
---------
سامان يادآوري خوبي بود....اما من هنوز يادم نرفته كه :) .... پستام رو بخوني متوجه ميشي كه ايراد هاي بچه ها رو هم گفتم....حتي تو پست بالا به رژين گفتم كه ميتونم بره بهتر كردن صورت راهنماييش كنم.....
-------------------
من اگر به طرح ها انتزاعي تست يا فيگوراي فانتزي رژين يا طرحاي بقيه بچه ها علاقه نداشتم اصلا نظري نميدادم.....همونطور كه در مورد بعضي كارا نظر زيادي نميدم....
-------------------
فرهنگ نظر ندم بهتره.....يه موقه سامان ميزنه تو گوشم :) ..... ولي چرا انقدر شاكي ان اين طرحا؟.....با ديد هنري فقط ميشه در مورد طرح دوم صحبت كرد....كه البته خيلي مفصل ميشه قضيه.......نميشه اينجا چيزي گفت
----------------
لادن در مورد شما ام همون چيزي كه بره فرهنگ گفتم صدق ميكنه :) الآن هر چي بگم مدفعين حق و حقيقت ميان رسوام ميكنن :)
در نهايت اميدوارم توجيه احمقانه ام صداقتم تو نظر دادن رو برسونه...
------------------------
صداقت و مهربوني يادتون نره....

آخرین ویرایش:
و باز هم نعمت آزادي تو بخش مباحث گوناگون :) الكي هي پست ميزنم.....چه حـــــــــالي ميده :)

----------
اومدم بگم كه امروز يه مطلب نسبتا خوب رو در زمينه طراحي شخصيت نوشتم....ايشالا يا صفه اصلي ميذاريم يا تو تاپيك طراحي شخصيت براي بازي ها.....
--------------
سلامتي و شادي و غم آرزوهام براش شماس.....

ســـــــــل
تست جونم....رفتم اين رو ديدم....آقا چي كاري كردي؟ ..... هنر مستقل؟ .... با چي انجام دادي؟ .... زندگي رو خلاصه كردي؟ :) ... به نظر منم زندگي چيزي بيشتر از اين نيست فقط عشقم توش يه كم قاطيه...مجبورم كردي يه ذره بيشتر فكر كنم!
چند وقته فرا ماده زندگي من رو در سيتره ي خودش در آورده ...
----------------
اين هم مطلبي كه قولش رو داده بودم...صفه اول موافقت نشد...بنابراين همينجا ميذارم:

------------
به نام آفريدگار هنر و هيجان
Witch يه شخصيت انساني با گرايشي تاريك است و من اونرو براي يه بازي كامپيوتري طراحي كردم.
در ابتداي كار فكر كردم چه نوعي از شخصيتها براي اين كار مناسب تر هستش.براي الهام گرفتن من به بررسي طرح هاي Gerald Brom پرداختم.در واقع اون هنرمند مورد علاقه ي من در زمينه ي هنر فانتزيه (تخيلي) .من سبك گوتيك اون رو تحسين ميكنم ، علاوه بر اين كارهاي اون هميشه منبع الهام عظيمي براي من بوده.من هم در پروژه ي اخير خودم به سبك گوتيك (سبكي از معماري و طراحي مربوط به دوره هاي دور در اروپا) پرداختم.

00.jpg

لباس شخصيت من بايد نيمه تنه ي زنو نه اي ميبود كه تيكه پارچه اي مندرس اطرافش را احاطه ميكرد.من تقريبا اين شخصيت را ميتونستم روبروي خودم تصور كنم : موهاش ميبايست تو باد موج ميزد و ميرقصيد.من فكر ميكردم شخصيت اون بايد مثل ساحره ي ناشناس فيلم Sleepy Hollow ساخته ي Tim Burton باشه.بنابراين با مداد طرحي از اون زدم اما شخصيت اين طرح خيلي معصوم بود.اون بيشتر مثل الهه اي مهربون بود تا شيطوني وسوسه كننده و اين چيزي نبود كه من ميخواستم.بنابراين دست به كار شدم و تو بررسي هاي كلي سعي كردم از عناصر واقعي كمك بگيرم.تو اين مسير من از تصاوير Kylie Minogue و Victoria Becham استفاده كردم. البته در مورد ويكتوريا هدف من تنها استفاده از فرم سينه هاي اون نبود.

minogue.jpg

من فكر ميكنم ستون فقرات و استخون كتفش خيلي عاليه.من فكر ميكنم مطالعه ي اين نوع از عكس ها جزيي از مراجع بسيار خوب باشه.حالا اجازه بديد تا به جريان كارهايي كه بر اساس عكس ها انجام داده ام نگاهي بندازيم.
سخت افزار كار :
Apple G5, Wacom Digitizer
نرم افزارهاي مورد استفاده :
Adobe Photoshop 7, Corel Painter 6

01.jpg

اين اسكيسي ( پيش طرح ) هستش كه به عنوان پايه ي كارم استفاده كردم.كار رو با خط هايي نامنظم و ساده روي كاغذ شروع كردم ، و قبل از تكميل شدن طرح بالا كه مشاهده ميكنيد اونها رو بارها و بارها اصلاح كردم.اسكيس حالا اسكن شده بود و من مرحله ي رنگ اميزي رو تو Photo Shop شروع كردم.

02.jpg

همونطور كه ميبينيد تو عكس بالا من 3 لايه دارم:
اولين لايه پس زمينه اس كه هميشه شامل رنگي يكدست يا طرحي محو شونده اس.روي اين لايه، لايه ي رنگ آميزي اس كه من روي اون كار ميكردم ، در نهايت هم لايه ي اسكيس قرار داره.
اسكيس ، Multiply شده كه اين كار باعث شفاف تر شدن بخش هاي سفيد و محو تر شدن خطوط تيره ميشه.

03.jpg

حالا كار تقريبا تموم شده اما نه واقعا.من فكر نميكنم كه اين طرح نشون بده من چقدر زحمت كشيدم.اكثر اوقات من بر ميگردم و همه ي راه ها رو امتحان ميكنم ، يه كم اينجا رو تغيير ميدم يه كم اونجا رو تغيير ميدم ، رنگ ديگه اي استفاده ميكنم تــــــــا ... نتيجه ي مطلوب رو بگيرم.اين چيزيه كه من در مورد كار با امكانات ديجيتالي دوست دارم چون به من اجازه ي تغييرات رو ميده.من يه رنگ رو امتحان ميكنم و اگر خوب نبود بسادگي تغييرش ميدم.

Airbrush.jpg

اينجا چي شده؟ من از Air Brush (نوعي ابزار براي رنگ آميزي طرح كه رنگ رو با فشار هوا به صورت پودر روي كار ميپاشه و در واقع بهترين ابزار اثر گذار براي واقعي تر كردن طرح هستش) براي پر كردن فضاهاي خالي و تطبيق رنگ هاي پايه ي كار استفاده ميكنم.

04.jpg

براي تطبيق رنگها من ميتونم يه رنگ رو امتحان كنم و بعد يكي ديگه رو ، تا اوني كه ميخوام انتخاب پيدا كنم.موها رو هم از يه نمونه گرفتم و از رنگ ارغواني استفاده كردم اما بعدا فهميدم كه قرمز باعث تطبيق رنگ بهتري ميشه.بنابراين با استفاده از Image > Adjust > Hue/Saturation رنگ مورد نظرم رو ايجاد كردم.

04.jpg

05.jpg

(به موي كاراكتر توجه كنيد و تغييرات رنگي اون رو از 3 عكس قبل از اين دنبال كنيد تا متوجه مطلب بشيد)
كشيدن جزييات پوست شخصيت و لباسهاش ، ويژگي هاي متفاوتي با همديگه داشتن.راه ميون بري وجود نداره.موفقيت شما به شناخت شما از رنگ و آناتومي بستگي داره.استفاده از رنگ بره ايجاد اجزا ، مثل نقاشي هاي سنتي ، تنها در اين مورد من فقط با استفاده از ابزار ديجيتال، از ابزار روغني و اكريليك استفاده كردم ، تو اين كار از قلم ديجيتالي مدل Intuos 2 شركت Wacom به جاي قلم مو استفاده كردم.من معمولا براي كشيدن لباس ها از ابزار Airbrush برنامه ي PhotoShop استفاده ميكنم و براي كشيدن پوست از پاستل روغني برنامه ي Corel Painter استفاده ميكنم.اين دو ابزار نتيجه ي بسيار خوبي از كيفيت رو همراه با نتايج متفاوت براي من فراهم ميكنه.

oil%20pastel.jpg

موقع طراحي پس زمينه من معمولا از Corel Painter استفاده ميكنم.يه فضاي كاري به اندازه اي كه تو Photoshop داشتم باز ميكنم و از ابزار روغني اين برنامه بره پر كردن پس زمينه با قلم گيري هاي (وضعيت استفاده از قلم و نتايج مختلف اون) مختلف استفاده ميكنم.
بعضي وقتا ممكنه يه عكس خوب از بافت مناسب داشته باشيم.

7.jpg

8.jpg

من خوش شانس بودم و تونستم يه فايل از سازه اي بتوني تو كامپيوترم پيدا كنم كه براي كارم خيلي مناسب بود.

09.jpg

ايده خاصي نداشتم اما با ايجاد تغييرات تصادفي و آزمون و خطا به نتيجه ي خوبي رسيدم.خب حالا كارم تو Painter تموم شده بود، پس فايلم رو سيو كردم و كار رو تو Photoshop ادامه دادم.
وقتي كه ساحره رو روي پس زمينه قرار دادم به خاطر اينكه نگاه از ساحره به سمت پس زمينه منحرف نشه تصميم گرفتم يه ذره پس زمينه رو تيره تر و محو تر كنم.مخصوصا، نقش هايي كه زده بودم رو مجبور شدم يه كم به عقب برگردونم و براي اين كار از طرح اصلي پس زمينه هم كمك گرفتم.پس زمينه ي جديدي كه با Painter ايجاد كرده بودم رو روي پس زمينه قبلي قرار دادم.يه كم با شفافيت لايه ها بازي كردم ، با قلم چند تا طرح جديد كشيدم و بعد دو تا لايه رو ، با هم ادغام كردم.

10_11.jpg

حالا بهتر شده ، اينطور نيست؟
ستاره هايي آبي فام هم در نهايت به طرح اضافه كردم كه تركيب بندي زيبايي رو ايجاد ميكرد.

12_final.jpg

حالا احتياج بود نقاط درخشناني رو ايجاد كنم.يه نور آبي محشـر رو انتخاب كردم تا مايع آبي اي رو كه از سر مرده بيرون ميريخت رو ايجاد كنم.يه كم از اين رنگ آبي رو لبه ي لباس ساحره هم گذاشتم و با قرار دادن درخششي سوسو كننده روي گوش ساحره كار رو تموم كردم.

----------------------
مطلب تموم شد.....اميدوارم براتون مفيد و جذاب بوده باشه....
-----------
مهربون باشيد و از شاد بودن نترسيد...

آخرین ویرایش:
متشكرم احماد عزيز (اگه اسمتون رو درست گفته باشم)، ميدونم ترجمه كار ساده اي نيست.
اينجور آموزش ها كه خيلي خيلي واسه من زوده ولي اميدوارم به دست اهلش برسه.
مهم نيت توه كه مطمئنم خيره.
دوست دار همتون، test.
راستي، اون كار من هم 7گناه مسيحيان هست، جديد نيست، ماله يه 2ماه پيشه.
(هرچند شما اسم عشق رو آوردين وسط، من صلاحيت اينو ندارم كه بگم ملغمه اي است از همشون! يا چيز ديگه اي ... )
( اين چند وقته هيچ كاري نميتونم انجام بدم، چه برسه به طراجي. اگه اعصاب خوردي كمتر بود، Insipration ميشد ولي الان ديگه از اونم گذشته!! Overdose كردم!!!! :))
نميدونستم انجا رو پستاي آدم كنتور نميندازه!
هيچوقت نفهميدم كه تعداد پستاي يه نفر چرا بايد مهم باشه، اونم جايي كه اكثر پست ها ...
بگذريم.

ســــــــــل
تست جون.....خوشحالم كه سر زدي.....مسئله اول اينه كه مطلبي كه زدم بيشتر جنبه گزارشي داشت تا آموزشي ..... اما در مورد كارت ام مطمئن باش اگر موضوع دسگيرم ميشد پابرهنه وسط نميپريدم ....:) ..... 7 رو فكر كنم ديدي.....يه بار ديگه ببين بره منم تعريف كن تا سوتي موتي ندم باز :)
--------------
يه داستان ميگم براتون ..... ميدونم كه بدردتون ميخوره....مخصوصا بره تست هاي اعصاب خورد و احماد هاي تغيير يافته...:)
-------
ناشناسي به بار رفت و همه رو شراب مهمون كرد.....بعضي شناختنش و ميدونستن كه تاجري موفق اما منزويه....ازش پرسيدن چرا اين كار رو كردي؟
گفت يك عمر با حساب جلو رفتم و بدقت زندگي كردم..تاجر موفقي شدم...ديشب از خودم خودم رو پرسجو كردم...مهربوني و بخشش رو يافتم....يك عمر ديگري بودم...امروز ديگري رو روندم و ديدم كه به گوشه اي خزيد و محو شد....حالا فرصتي يافتم تا من باشم....و با من زندگي كنم....
-----------------
تغيير كنيد......شايد اين شما نيستيد.....شايد اين زندگيتون نيست......من باشيد....مني كه بايد باشيد...
اعصاب خوردي هم ميگذره.....
---------------
شاد ، سربلند و با لياقت باشيد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or