ســـــــــل
تست جونم....رفتم اين رو ديدم....آقا چي كاري كردي؟ ..... هنر مستقل؟ .... با چي انجام دادي؟ .... زندگي رو خلاصه كردي؟
... به نظر منم زندگي چيزي بيشتر از اين نيست فقط عشقم توش يه كم قاطيه...مجبورم كردي يه ذره بيشتر فكر كنم!
چند وقته فرا ماده زندگي من رو در سيتره ي خودش در آورده ...
----------------
اين هم مطلبي كه قولش رو داده بودم...صفه اول موافقت نشد...بنابراين همينجا ميذارم:
------------
به نام آفريدگار هنر و هيجان
Witch يه شخصيت انساني با گرايشي تاريك است و من اونرو براي يه بازي كامپيوتري طراحي كردم.
در ابتداي كار فكر كردم چه نوعي از شخصيتها براي اين كار مناسب تر هستش.براي الهام گرفتن من به بررسي طرح هاي Gerald Brom پرداختم.در واقع اون هنرمند مورد علاقه ي من در زمينه ي هنر فانتزيه (تخيلي) .من سبك گوتيك اون رو تحسين ميكنم ، علاوه بر اين كارهاي اون هميشه منبع الهام عظيمي براي من بوده.من هم در پروژه ي اخير خودم به سبك گوتيك (سبكي از معماري و طراحي مربوط به دوره هاي دور در اروپا) پرداختم.
لباس شخصيت من بايد نيمه تنه ي زنو نه اي ميبود كه تيكه پارچه اي مندرس اطرافش را احاطه ميكرد.من تقريبا اين شخصيت را ميتونستم روبروي خودم تصور كنم : موهاش ميبايست تو باد موج ميزد و ميرقصيد.من فكر ميكردم شخصيت اون بايد مثل ساحره ي ناشناس فيلم Sleepy Hollow ساخته ي Tim Burton باشه.بنابراين با مداد طرحي از اون زدم اما شخصيت اين طرح خيلي معصوم بود.اون بيشتر مثل الهه اي مهربون بود تا شيطوني وسوسه كننده و اين چيزي نبود كه من ميخواستم.بنابراين دست به كار شدم و تو بررسي هاي كلي سعي كردم از عناصر واقعي كمك بگيرم.تو اين مسير من از تصاوير Kylie Minogue و Victoria Becham استفاده كردم. البته در مورد ويكتوريا هدف من تنها استفاده از فرم سينه هاي اون نبود.
من فكر ميكنم ستون فقرات و استخون كتفش خيلي عاليه.من فكر ميكنم مطالعه ي اين نوع از عكس ها جزيي از مراجع بسيار خوب باشه.حالا اجازه بديد تا به جريان كارهايي كه بر اساس عكس ها انجام داده ام نگاهي بندازيم.
سخت افزار كار :
Apple G5, Wacom Digitizer
نرم افزارهاي مورد استفاده :
Adobe Photoshop 7, Corel Painter 6
اين اسكيسي ( پيش طرح ) هستش كه به عنوان پايه ي كارم استفاده كردم.كار رو با خط هايي نامنظم و ساده روي كاغذ شروع كردم ، و قبل از تكميل شدن طرح بالا كه مشاهده ميكنيد اونها رو بارها و بارها اصلاح كردم.اسكيس حالا اسكن شده بود و من مرحله ي رنگ اميزي رو تو Photo Shop شروع كردم.
همونطور كه ميبينيد تو عكس بالا من 3 لايه دارم:
اولين لايه پس زمينه اس كه هميشه شامل رنگي يكدست يا طرحي محو شونده اس.روي اين لايه، لايه ي رنگ آميزي اس كه من روي اون كار ميكردم ، در نهايت هم لايه ي اسكيس قرار داره.
اسكيس ، Multiply شده كه اين كار باعث شفاف تر شدن بخش هاي سفيد و محو تر شدن خطوط تيره ميشه.
حالا كار تقريبا تموم شده اما نه واقعا.من فكر نميكنم كه اين طرح نشون بده من چقدر زحمت كشيدم.اكثر اوقات من بر ميگردم و همه ي راه ها رو امتحان ميكنم ، يه كم اينجا رو تغيير ميدم يه كم اونجا رو تغيير ميدم ، رنگ ديگه اي استفاده ميكنم تــــــــا ... نتيجه ي مطلوب رو بگيرم.اين چيزيه كه من در مورد كار با امكانات ديجيتالي دوست دارم چون به من اجازه ي تغييرات رو ميده.من يه رنگ رو امتحان ميكنم و اگر خوب نبود بسادگي تغييرش ميدم.
اينجا چي شده؟ من از Air Brush (نوعي ابزار براي رنگ آميزي طرح كه رنگ رو با فشار هوا به صورت پودر روي كار ميپاشه و در واقع بهترين ابزار اثر گذار براي واقعي تر كردن طرح هستش) براي پر كردن فضاهاي خالي و تطبيق رنگ هاي پايه ي كار استفاده ميكنم.
براي تطبيق رنگها من ميتونم يه رنگ رو امتحان كنم و بعد يكي ديگه رو ، تا اوني كه ميخوام انتخاب پيدا كنم.موها رو هم از يه نمونه گرفتم و از رنگ ارغواني استفاده كردم اما بعدا فهميدم كه قرمز باعث تطبيق رنگ بهتري ميشه.بنابراين با استفاده از Image > Adjust > Hue/Saturation رنگ مورد نظرم رو ايجاد كردم.
(به موي كاراكتر توجه كنيد و تغييرات رنگي اون رو از 3 عكس قبل از اين دنبال كنيد تا متوجه مطلب بشيد)
كشيدن جزييات پوست شخصيت و لباسهاش ، ويژگي هاي متفاوتي با همديگه داشتن.راه ميون بري وجود نداره.موفقيت شما به شناخت شما از رنگ و آناتومي بستگي داره.استفاده از رنگ بره ايجاد اجزا ، مثل نقاشي هاي سنتي ، تنها در اين مورد من فقط با استفاده از ابزار ديجيتال، از ابزار روغني و اكريليك استفاده كردم ، تو اين كار از قلم ديجيتالي مدل Intuos 2 شركت Wacom به جاي قلم مو استفاده كردم.من معمولا براي كشيدن لباس ها از ابزار Airbrush برنامه ي PhotoShop استفاده ميكنم و براي كشيدن پوست از پاستل روغني برنامه ي Corel Painter استفاده ميكنم.اين دو ابزار نتيجه ي بسيار خوبي از كيفيت رو همراه با نتايج متفاوت براي من فراهم ميكنه.
موقع طراحي پس زمينه من معمولا از Corel Painter استفاده ميكنم.يه فضاي كاري به اندازه اي كه تو Photoshop داشتم باز ميكنم و از ابزار روغني اين برنامه بره پر كردن پس زمينه با قلم گيري هاي (وضعيت استفاده از قلم و نتايج مختلف اون) مختلف استفاده ميكنم.
بعضي وقتا ممكنه يه عكس خوب از بافت مناسب داشته باشيم.
من خوش شانس بودم و تونستم يه فايل از سازه اي بتوني تو كامپيوترم پيدا كنم كه براي كارم خيلي مناسب بود.
ايده خاصي نداشتم اما با ايجاد تغييرات تصادفي و آزمون و خطا به نتيجه ي خوبي رسيدم.خب حالا كارم تو Painter تموم شده بود، پس فايلم رو سيو كردم و كار رو تو Photoshop ادامه دادم.
وقتي كه ساحره رو روي پس زمينه قرار دادم به خاطر اينكه نگاه از ساحره به سمت پس زمينه منحرف نشه تصميم گرفتم يه ذره پس زمينه رو تيره تر و محو تر كنم.مخصوصا، نقش هايي كه زده بودم رو مجبور شدم يه كم به عقب برگردونم و براي اين كار از طرح اصلي پس زمينه هم كمك گرفتم.پس زمينه ي جديدي كه با Painter ايجاد كرده بودم رو روي پس زمينه قبلي قرار دادم.يه كم با شفافيت لايه ها بازي كردم ، با قلم چند تا طرح جديد كشيدم و بعد دو تا لايه رو ، با هم ادغام كردم.
حالا بهتر شده ، اينطور نيست؟
ستاره هايي آبي فام هم در نهايت به طرح اضافه كردم كه تركيب بندي زيبايي رو ايجاد ميكرد.
حالا احتياج بود نقاط درخشناني رو ايجاد كنم.يه نور آبي محشـر رو انتخاب كردم تا مايع آبي اي رو كه از سر مرده بيرون ميريخت رو ايجاد كنم.يه كم از اين رنگ آبي رو لبه ي لباس ساحره هم گذاشتم و با قرار دادن درخششي سوسو كننده روي گوش ساحره كار رو تموم كردم.
----------------------
مطلب تموم شد.....اميدوارم براتون مفيد و جذاب بوده باشه....
-----------
مهربون باشيد و از شاد بودن نترسيد...