طبيعت بي جان در Still Life 2

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
2628ttv.jpg

سالها پيش بازي Adventure زيبايي به نام Post Mortem توسط Microids منتشر شد كه با محيط وهم آلود و ترسناك و همچنين داستان زيبا به يكي از پر طرفدار ترين Adventure هاي زمان خود تبديل شد.

چند سال بعد Microids ادامه اين شاهكار را با بازي فوق العاده Still Life ادامه داد كه همانند نسخه اول بسيار زيبا بود.

سال پيش بود كه Microids به طور رسمي اعلام كرد ادامه ي Still Life را در دست ساخت دارد كه براي بسياري از Adventure بازها خبر بسيار عالي بود.

2cibi44.jpg

حال Microids تريلري از بازي عرضه كرده كه بسيار زيبا است و از نكات جالب اين تريلر شباهت آن به بازي Heavy Rain است كه البته اين دو بازي از لحاظ داستان و جو بسيار شبيه به هم هستند ولي با گيم پلي هاي بسيار متفاوت.
در تريلر جديد قاتل بازي را ميبينيم كه با نقابي عجيب سعي در كشتن زني را دارد . خود Microids اشاره كرده نام اين مرد مجهول Mr.X است .

داستان اين قسمت بعد از1 Still Life اتفاق مي افتد .
در اين قسمت Victoria McPherson در پاييز 2008 به صحنه جرمي كه طي آن زني جوان به قتل رسيده فرستاده مي شود . و متوجه مي شود قاتل قديم اين سري باز هم بازگشته و شروع به كشتار كرده اين بار هم مثل هميشه هيچ اثر جرمي نيست و هيچ سرقتي انجام نشده و هدف قتل فقط قتل بوده است !!!. اين در حالي است كه دوست ويكتوريا هم طي يك اقدام عجيب ربوده مي شود و او اطلاعات زيادي در اين باره داشته و حال ويكتوريا باز هم بايد به دنبال قاتل رفته و پرده از سر اين جنايت بردارد.

296ogg4.jpg

باز هم در اين سري ما با گيم پلي قبلي روبه رو هستيم و باز هم دو كاراكتر در بازي قابل كنترل است ولي اين بار بين كنترل اين دو كاراكتر تفاوتهاي زيادي است كه بر تنوع بازي اضافه مي كند.

اين نسخه توسط Gameco Studios در دست ساخت است و قرار است در Q1 سال 2009 فقط براي PC عرضه شود.

تريلر بازي

منبع

آخرین ویرایش:
به نظر من هر بازی باید به سبک خودش کار کنه مثلا بازی Adventure بیاد بشه Action-Adventure خوب مسخره میشه هر سبکی زیبایی کار خودشو داره و نمیشه بیاییم تو هر بازی خوشونت و جنگ بزاریم پس باید تو فوتبال هم دست هر کی یه VINCHESTER بدیم به جای توپ
که چی اتفاقا یکی از محیج ترین بازیها همین سبک Adventure هست

به ایرانی بودن خودت افتخار کن بدون اینک بفهمی سانسورش کردند :d
البته واقعا چیز خاصی زیاد نداشت[QUOTE/]

منظورم در نسخه ی اصلی بود
--------------------------------------
دوستان جا داره دوباره یادآوری کنم که تاریخ دقیق ریلیز 14 April مطابق با 25 فروردین می باشد.

منبع:http://pc.ign.com/index/release.html

آخرین ویرایش:
بازی خیلی خوبی بهش میاد باشه
محیطهاش , گرافیک , رنگبندی و نورپردازیش اگر مثل تصویر اول که گذاشتید باشه فوق عالی هست .
ولی من از گیم پلی بازی چون بازی نکردم اطلاعی ندارم
که امیدوارم در کنار این چهارتا چیز عالی که البته اگر به همین شکل باشن عالی همراه با گیم پلی خوب بازی خیلی خوبی هست
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دو درخواست از سازنده بازی

من نمیدونم چرا فکر میکنم بازیهای درجه Adventure بی روح هستن اگر یه Action هم اولش اضافه کنند بشه Action Adventure خیلی خوب میشه

برای Playstation 3 , Xbox 360 هم عرضه بشه , که هم همه بتونن بازی کنن و من هم حوصله نسب کردن بازی روی PC ندارم
همین حرفهاست که باعث شده خیلی از استدیوهای ادونچر ساز یا تعطیل شن یا به ساخت بازیهای اکشن روی بیارن. تیم شفر که جز گرافیک ادونچر بازی نساخته هم رفته به این سمت.
البته شاید شما سمت ادونچرهای بد رفته باشید که اینطوری میگید، بازی ادونچری که درست و حسابی بازی ای هست که با هر معما خستگی از تن آدم در بره نه این بازیهای ژاپنی جدید که قسمت ادونچرشون شده گرفتن شمشیر از فلان سوراخ و داخل کردن شمشیر در سوراخ دیگه.

من هميشه ميمردم براي اين بازي ها ... ياد دوران نوجواني بخير.

واقعا ميچسبه هي ادم رو بپيچونند. يك لحظه ياد AW افتادم نميدونم چرا ...

پ.ن : خداوكيلي الان كه يك نگاه به ليست بازي هاي قديم ميكنم ميبينم همشون خاطره و زيبا بودن ولي الان ...

همین حرفهاست که باعث شده خیلی از استدیوهای ادونچر ساز یا تعطیل شن یا به ساخت بازیهای اکشن روی بیارن. تیم شفر که جز گرافیک ادونچر بازی نساخته هم رفته به این سمت.
البته شاید شما سمت ادونچرهای بد رفته باشید که اینطوری میگید، بازی ادونچری که درست و حسابی بازی ای هست که با هر معما خستگی از تن آدم در بره نه این بازیهای ژاپنی جدید که قسمت ادونچرشون شده گرفتن شمشیر از فلان سوراخ و داخل کردن شمشیر در سوراخ دیگه.

این پاسخ کاملا درست هست

خودم یه چیزی بگم
من از سبک Adventure خوشم میاد ولی خیلی بازیهای محدودی هستند از این سبک که خوب از اب در میان و از بازی کردنشون لذت میبری . چون سبکی هست که سازنده ها باید زیاد روش فکر کنند تا خوب ساخته بشه . ولی تعدادی از بازیهای این سبک به دلیل اینکه بد ساخته میشن و جذب نکردنشون همون چیزی که گفتم به ادم دست میده . و باعث میشه از این سبک ایراد گرفته بشه

من كلا با شخص خاصی نيستم:
در دنيای گيم سبكهای مختلف برای سلابق مختلف درست شدند تا هر فرد با هر فكری به اين سمت كشيده بشه! حالا كسی اين وسط نگفت كه شما كه اين سبك رو بی روح ميدونيد بيايد بازی كنيد! هر كس دنبال سبك مورد علاقش ميره! اگر فكر ميكنيد حل معماهایی در حد سايبريا بی روح هستش! بايد بگم بعد از انجام هر معما به اندازه چندين برابر يك بازی اكشن بی خود شارژ ميشيد! نه اونم شارژ كاذب! يك لذت واقعی!!:biggrin1:
--------------------
برخی سبكها رو عمومی نميسازن! پس كسی رو دعوت به بازیكردنش نكرديم! شما ميتونيد بريد بازی مثل silent hill 5 بازی كنيد! چون خيلی با روح شده:biggrin1: (اكشنی شده!) ولی از نظر من گند كشيده شدن يك ادونچر ترسناك بود;)

منظورم در نسخه ی اصلی بود
--------------------------------------
دوستان جا داره دوباره یادآوری کنم که تاریخ دقیق ریلیز 14 April مطابق با 25 فروردین می باشد.

منبع:http://pc.ign.com/index/release.html
معذرت میخوام اشتباه کردم.
ولی در نسخه اصلی اگه دقت کنی از هر نوع چیزی که باعث بالا رفتن درجه سنی میشه کمی داره.(حالا اگه خواستی مثال بزنم تو پی ام بهت میگم)
میگم خواستی جواب منو بدی لطفا دوباره تاریخ رییلیز بازی رو نگذار:-"

این پاسخ کاملا درست هست

خودم یه چیزی بگم
من از سبک Adventure خوشم میاد ولی خیلی بازیهای محدودی هستند از این سبک که خوب از اب در میان و از بازی کردنشون لذت میبری . چون سبکی هست که سازنده ها باید زیاد روش فکر کنند تا خوب ساخته بشه . ولی تعدادی از بازیهای این سبک به دلیل اینکه بد ساخته میشن و جذب نکردنشون همون چیزی که گفتم به ادم دست میده . و باعث میشه از این سبک ایراد گرفته بشه
میدونی عزیز ادونچرpoint and click داستانش 50% و معماهاش 30% تاثیر داره که تقریبا 20 % معماهاش باعث ساخته شدن داستان میشند ، که میشه گفت 70 % بازی به داستانه! اگه داستان بد باشه بازیکن خسته میشه و هدفی برای ادامه بازی نداره ، ولی بعضی اوقات شبم که میخوای بخوابی میگی یعنی بعدش چی میشه ! ادونچر خیلی شبیه یک رمان میمونه ، باید سعی کنی فقط به آخرش برسی.کلا باید فکر کنی دیگه!

آقا یک سوال این چیزهایی که گفتم رو کسی دید؟ چون فکر کنم دارم با خودم در مورد بازی بحث میکنم!

بازی خیلی خوبی بهش میاد باشه
محیطهاش , گرافیک , رنگبندی و نورپردازیش اگر مثل تصویر اول که گذاشتید باشه فوق عالی هست .
ولی من از گیم پلی بازی چون بازی نکردم اطلاعی ندارم
که امیدوارم در کنار این چهارتا چیز عالی که البته اگر به همین شکل باشن عالی همراه با گیم پلی خوب بازی خیلی خوبی هست
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دو درخواست از سازنده بازی

من نمیدونم چرا فکر میکنم بازیهای درجه Adventure بی روح هستن اگر یه Action هم اولش اضافه کنند بشه Action Adventure خیلی خوب میشه

برای Playstation 3 , Xbox 360 هم عرضه بشه , که هم همه بتونن بازی کنن و من هم حوصله نسب کردن بازی روی PC ندارم

در کل به نظره من حوصله مهمترین فاکتور در بازی های Adventure است. این رو همیشه گفتم که انتظار های چند ساله برای یک بازی. نصب های طولانی بازی. سر و کله زدن با معما ها و حل کردن اون ها لذت وصف ناپذیری رو حداقل برای من به همراه داره. پس نصب حتی 1 ساعت برای یک بازی مورده علاقه در برابر همه این موارد به نظره من کمه.

رو سيستم من اجرا نشد .
حتما يه گناهي كردم كه دارم اينجوري تخاصشو پس مي دم .
SL2 بياد ، من نتونم ببينم ....:((

چي دارين اينجا ميگين ؟ ادونچر اصلا به اين چيزها نيست كه ...
ادونچر فقط يه چيز مي خواد .... اونم عشق ...
بايد تمام وجودت حل معما و باز كردن گره هاي داستان باشه تا از سبك ادونچر خوشت بياد و بشيني شب و روز بازيش كني . وگرنه به قول دوستمون كسي رو دعوت نكردن به بازي كردنش .
مي تونن برن خيلي از بازي هاي ديگه هست ، اونا رو بازي كنن . ماشالله سبك بزن بهادري (fps) هم كه روزي 8 تا بازي تو بازار داره . هدفم توش فقط يه چيزه . كليك كردن روي سر دشمن ها ...
به قول طه رسولي : " جستجو كردن پيكسل به پيكسل صفحه نمايش براي پيدا كردن يه آيتم ..." چيز ديگه اييه .
در مورد SL2 هم بايد بگم محشره . مخصوصا اينكه نوه ي يكي از بزرگترين عشق هاي توي زندگيم (گاس مك فرسن) نقش اول اين بازيه .
واي نمي دونين وقتي تو SL براي اولين بار گاس رو ديدم چه جوري شوق كردم و گريه ام گرفت .
آخه هر كسيه و عشقش ديگه .... كاريشم نمي شه كرد .
از بحث خودم دور نشم
كي مي تونه حدس بزنه من چه گناهي ممكنه كرده باشم كه Still Life 2 رو سيستمم اجرا نمي شه ؟

آخرین ویرایش:
رسما تاپیک رو از زیر آوار دراوردیا!:d
با اینکه اینجا بخش خبره و غلطه من دیگه پست بدم اما خیلی خوشحال باش که نیومد چون بسیار مزخرف بود خواستن با 3D کردن محیط و همه چیز این سبک رو از یک نواختی در بیارن که برعکس شده نتیجش.
شماره اولش بسیار بازی خوش ساخت و سختی بود به خصوص مرحله ساختن کیک که میرفت رو مخت و البته من بعد از چند بار زیرو رو کردن یک طبع شعر توش پیدا کردم!
قاتلم که شماره یک کشته شد دیگه افتاد تو رودخونه نقابشم رفت زیر !
پ.ن:بزارید تاپیک خاک بخوره بره زیر دوباره نبش قبر این مدلی:d ندیده بودیم!

راجع به اين بازی... من اطلاعات زيادی ندارم... فقط يه چندتا عکس ازش الان ديدم...ولی اينکه برای pc فقط مياد... فکر کنم يک شخصی مثل سياوش (DarkFie1d) که اطلاعاتش خوبه نسبت به بازی های pc نظر بده راجع به اين بهتر باشه... يا يه pc gamerخوب...

چون خيلی کنجکاو شدم نسبت به اين بازی..

فکر کنم دانشگاه آکسفورد مدرک کارشناسی game رو نداره... مدرک شما هم مثل مدرک افتخاری آقای x تقلبيه پس...
با توجه به صحبت های شما... لازم هم به استعلام مدرک نيست... ميشه اعتبارش رو حدس زد
چند نفر به یه نفر بابا مگه چیگفت دوتا درخواست کرد نمیدونم چرا هر مدیدری هر pm که میخواد میده ولی اگه الان من همچین pm رو میدادم بن میشدم عجیبن قریبا!!!!

ظاهرا این بازی طرفدار زیاد داره...
قابل توجه طرفداراش که: نقد تصویری این بازی رو میتونید توی هفتمین شماره مجله Game emaG مشاهده کنید:
http://GameEmag.ir
سلام.از كجا مي شه ديد ؟ من فقط مصاحبه با سد طه قسمت آخرش رو تونستم ببينم ... لطفا بيشتر راهنمايي كن علاقمند شدم نقد تصويريش رو ببينم ... مرسي
راستي طه رسولي رو از كجا تونستيد پيداش كنيد ؟ رفيقيد با هم ؟ :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or