طبيعت بي جان در Still Life 2

  • Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
2628ttv.jpg



سالها پيش بازي Adventure زيبايي به نام Post Mortem توسط Microids منتشر شد كه با محيط وهم آلود و ترسناك و همچنين داستان زيبا به يكي از پر طرفدار ترين Adventure هاي زمان خود تبديل شد.

چند سال بعد Microids ادامه اين شاهكار را با بازي فوق العاده Still Life ادامه داد كه همانند نسخه اول بسيار زيبا بود.

سال پيش بود كه Microids به طور رسمي اعلام كرد ادامه ي Still Life را در دست ساخت دارد كه براي بسياري از Adventure بازها خبر بسيار عالي بود.


2cibi44.jpg


حال Microids تريلري از بازي عرضه كرده كه بسيار زيبا است و از نكات جالب اين تريلر شباهت آن به بازي Heavy Rain است كه البته اين دو بازي از لحاظ داستان و جو بسيار شبيه به هم هستند ولي با گيم پلي هاي بسيار متفاوت.
در تريلر جديد قاتل بازي را ميبينيم كه با نقابي عجيب سعي در كشتن زني را دارد . خود Microids اشاره كرده نام اين مرد مجهول Mr.X است .

داستان اين قسمت بعد از1 Still Life اتفاق مي افتد .
در اين قسمت Victoria McPherson در پاييز 2008 به صحنه جرمي كه طي آن زني جوان به قتل رسيده فرستاده مي شود . و متوجه مي شود قاتل قديم اين سري باز هم بازگشته و شروع به كشتار كرده اين بار هم مثل هميشه هيچ اثر جرمي نيست و هيچ سرقتي انجام نشده و هدف قتل فقط قتل بوده است !!!. اين در حالي است كه دوست ويكتوريا هم طي يك اقدام عجيب ربوده مي شود و او اطلاعات زيادي در اين باره داشته و حال ويكتوريا باز هم بايد به دنبال قاتل رفته و پرده از سر اين جنايت بردارد.


296ogg4.jpg


باز هم در اين سري ما با گيم پلي قبلي روبه رو هستيم و باز هم دو كاراكتر در بازي قابل كنترل است ولي اين بار بين كنترل اين دو كاراكتر تفاوتهاي زيادي است كه بر تنوع بازي اضافه مي كند.

اين نسخه توسط Gameco Studios در دست ساخت است و قرار است در Q1 سال 2009 فقط براي PC عرضه شود.

تريلر بازي

منبع
 
آخرین ویرایش:
فکر کنم دانشگاه آکسفورد مدرک کارشناسی game رو نداره... مدرک شما هم مثل مدرک افتخاری آقای x تقلبيه پس...
با توجه به صحبت های شما... لازم هم به استعلام مدرک نيست... ميشه اعتبارش رو حدس زد

اولا خیلی از توضیحات شما راجب دانشگاه اکسفورد استفاده کردیم ! مرسی

بعد چرا کامل نمیگی . من کی گفتم دانشگاه اکسفورد , گفتم خوبه بگم دانشگاه اکسفورد , خیلی با هم این دو جمله فرق دارن .

همیشه باید برا شما یک چیز رو دوبار توضیح داد و ...

ارتباط این مسئله به شما هم نمیدونم چی بود که دخالت کردید .
 
امید وارم یک فکری برای کنسولی کردن بازی هم بکنند
-یک سوال:چرا هر چی بازی Adventureخوب و باحال هست فقط منحصر PCهست؟؟؟
البته دارند یک کارهایی میکنند مثلا سایبریا برای DS اومد!
البته در سال 2008 :d
من نمیدونم چرا فکر میکنم بازیهای درجه Adventure بی روح هستن اگر یه Action هم اولش اضافه کنند بشه Action Adventure خیلی خوب میشه
بابا اکشن ادونچر که کلا یک چیز دیگست !
حالا میگفتی ادونچر آزاد یک چیزی!
یک سوال شما اگه این بازی اکشن ادونچر بشه کی رو میخوای بکشی؟ قاتل رو میکشی بازی تموم میشه دیگه ! حالا تو ادونچر آزاد کمتر کسی میاد جلوت باز میشه این طوریش کرد!البته باز من با همون point-and-click بیشتر حال میکنم.:biggrin1:

ببینیم تو اینیکی معلوم میشه؟؟ (البته امیدوارم شخصیتش نوه ی ویکتوریا نباشه...)
البته بنده که فهمیدم کیه ولی نمیگم ریا نشه! :d
عزیزم شما کمی تا قسمتی پرتی ها! مشخصه که شخصیت های اول بازیVictoria McPherson و دوستش Paloma Hernandez هستند!
خب دوستان انگار چند تا عکس جدید از این بازی منتشر شده.(البته مال 22 بهمنه !)
فکر میکنم تصویری که انسان رو در اولین نگاه به خودش جذب میکنه همینه
و دومین تصویر مهم از دید من این هست ، راه رفتن ویکتوریا هم فکر کنم به خوبی طراحی شده
تصاویر بیشتر
 
واقعا سطح کار بچه ها آدمو به فکر فرو میبره...!!!
______________
تو قسمت اول که بالاخره معلوم نشد قاتل کیه!
ببینیم تو اینیکی معلوم میشه؟؟ (البته امیدوارم شخصیتش نوه ی ویکتوریا نباشه...)

منم فهمیدم یه جورایی معلومه البته در سکانسهای اخره بازی . و شایدم اشتب کنم ولی حتم دارم خوده ناکسهشه :laughing:
 
فقط امیدوارم یک شرکت خوب بازیو دوبله کنه تا بیشتر از بازی سر در بیاریم:biggrin1:
گرافیک هم مثل اینکه یه ذره پیشرفت کرده.
از اونجایی که نسخه اول بازی رو دارینوس فارسی کرده و بد جور طرفدار جمع کرده بود ، میشه گفت صد در صد دارینوس نسخه دومشم فارسی میکنه.
البته پیشنهاد میکنم زیرنویس انگلیسیشو حتما موقع بازی کردن نسخه فارسی فعال کنید که یک چیزی از بازی بفهمید! :دی
ولی هر شرکتی این بازی رو فارسی کنه از سر و تهش میزنه مخصوصا اینکه رده سنی این بازی شده +18 (یا خدا ادونچر +18 چی باید باشه!)
 
فقط امیدوارم یک شرکت خوب بازیو دوبله کنه تا بیشتر از بازی سر در بیاریم:biggrin1:
گرافیک هم مثل اینکه یه ذره پیشرفت کرده.

البته بنده امیدوارم این بازی زیبا بدست همچین شرکتهایی دوبله نشه از دوبله بازی stronghold معلومه چی میشه :cool:
 
من نمیدونم چرا فکر میکنم بازیهای درجه Adventure بی روح هستن اگر یه Action هم اولش اضافه کنند بشه Action Adventure خیلی خوب میشه
من پیشنهاد همه ژانرها رو قاطی کنند و یه ژانر کلی به اسم اولسومآخشخصاکش‌استراتژیکترسناکادونچراماماوآرپیجی بسازن؛ چطوره؟

Still Life بعد از Post Mortem یه دنباله خیلی خوب و یه ادونچر شاخص بود که تجربه بسیار لذت بخش بود، تو این اوضاعی که ادونچر تقریبا مرده محسوب میشه شاید این بازی و شرلوک هلمز جدید بتونن یه تکونی بدن
 
بابا ما یک کلمه گفتیم که سبک Adventure احساس میکنم بی روح هست .
حالا جدا از اینکه برای بعضیها جذابیت داره و من خودم بدم نمیاد بعضی وقتها یه همچین بازیهایی از این سبک انجام بدم , ولی خوب واقعا بی روح هست و تحرک انچنانی نداره . مگر غیر از اینه !

این بازی به دلیل این عکس که بدجوری خوشم اومد ازش گفتم بد نیست یه کلمه Action هم اولش بزارن

همین

حالا هی سبک استراتژِی اومد وسط , سبک کارتونی اومد وسط , سبکهای مختلف اومد وسط ( :biggrin1: )
 
تا جایی که یادمه من یه still life بازی کردم که همین victoria نقش اول بود شایدم من متوجه
دوتا کاراکتر قابل کنترل داشت که با جلو رفتن داستان یک در میون با اونا بازی رو ادامه میدادی.
یکی همین دختره بود .یکی هم اون مرد کاراگاه که فکنم پدر بزرگش بود . که قتلهایی که تو زمون اون اتفاق افتاده بود تو زمون دختره به همون شکل اتفاق می افتاد.
 
حالا جدا از اینکه برای بعضیها جذابیت داره و من خودم بدم نمیاد بعضی وقتها یه همچین بازیهایی از این سبک انجام بدم , ولی خوب واقعا بی روح هست و تحرک انچنانی نداره . مگر غیر از اینه !
شما که هیچ گونه تخصص و اطلاعاتی درباره این سبک نداری دربارش هم اظهار نظر نکن.بله برای اینکه روح کمی اضافه کنن به بازی قرار شده که کرکتر بازی همین جوری در جا بپره.حالا روح دار شد!؟
 
شما که هیچ گونه تخصص و اطلاعاتی درباره این سبک نداری دربارش هم اظهار نظر نکن.بله برای اینکه روح کمی اضافه کنن به بازی قرار شده که کرکتر بازی همین جوری در جا بپره.حالا روح دار شد!؟

سبک Adventure با روح هست ! ! ! !
_
باشه شما درست میگی
من از این سبک هیچی بلد نیستم و نمیدونم چی هست و چرا باید الکی راجبش نظر بدم !
و دومی هم منظورم همین بود که شخصیت اول بالا و پایین بره !

ممنون از پیشنهادتون برای با روح شدن بازی و موفق باشید
 
سبک Adventure با روح هست ! ! ! !
_
باشه شما درست میگی
من از این سبک هیچی بلد نیستم و نمیدونم چی هست و چرا باید الکی راجبش نظر بدم !
و دومی هم منظورم همین بود که شخصیت اول بالا و پایین بره !

ممنون از پیشنهادتون برای با روح شدن بازی و موفق باشید
خيلي راحت تر بوى كه اين حرف رو همون اول ميزدي و بقيه رو از نظرات زيبات مستفيض نميساختي...
 
بابا ما یک کلمه گفتیم که سبک Adventure احساس میکنم بی روح هست .
حالا جدا از اینکه برای بعضیها جذابیت داره و من خودم بدم نمیاد بعضی وقتها یه همچین بازیهایی از این سبک انجام بدم , ولی خوب واقعا بی روح هست و تحرک انچنانی نداره . مگر غیر از اینه !

این بازی به دلیل این عکس که بدجوری خوشم اومد ازش گفتم بد نیست یه کلمه Action هم اولش بزارن

همین

حالا هی سبک استراتژِی اومد وسط , سبک کارتونی اومد وسط , سبکهای مختلف اومد وسط ( :biggrin1: )

به نظر من اگر همچین چیزی داشت بازی مزخرفی میشد! اون بازی های Action-Adventure به کل سبکی جدا هستن و قرار دادن مولفه های یک بازی اکشن در یک بازی Point and Click غیر ممکنه. چیزی که یک همچین بازی ای رو جذاب می کنه معماها و داستانش و محیط سازی و شخصیت پردازی اون هست نه شلوغی بازی های اکشن. کلا بازی های Point and Click نسلشون رو به انقراض میره اگه قرار باشه بازی های مثل این هم اکشن بهشون اضافه بشه که به کل تعطیل میشن. شما اگر همون قسمت اول رو به داستانش توجه کنی از خیلی از بازی های اکشن بیشتر ازش لذت می بری.

راستی این طوری که تو عکس هاش دیدم مثل این که محیط هاش نسبت به قبل کمتر تاریک هستن. تازه تو تریلرش اون نقاب قاتل هم چرا این طوری بود شبیه این ماسک پلیس هاست :biggrin1:. استیل قاتله تو شماره قبل ترسناک تر بود.
 
ولی فکر کنم تو نسخه ی اول چیزی نداشت که بخواد حذف بشه:confused:
به ایرانی بودن خودت افتخار کن بدون اینک بفهمی سانسورش کردند :d
البته واقعا چیز خاصی زیاد نداشت.
و دومی هم منظورم همین بود که شخصیت اول بالا و پایین بره !
خب ادونچر آزاد همین طوریه دیگه!شما میتونی شخصیتتو تقریبا هر جا دلت خواست ببری!
(برو اونو بازی کن عزیزم بای بای...:love:)اگه میخوای بگم اینم واست یک اکشنشم بدن بیرون :دی

میدونی اگه ادونچر جوری که شما میگفتی میبود اونوقت سبک ادونچری در کار نبود!

خب ممنون از دوستان همکاران جدید که تاپیک رو به انحراف کشیدند! :دی

The Jackal جان شما قبلا یوزر دیگه ای نداشتی؟ این نام امیر منو یاد پانیشر اونجا انداخت ...

تازه تو تریلرش اون نقاب قاتل هم چرا این طوری بود شبیه این ماسک پلیس هاست :biggrin1:. استیل قاتله تو شماره قبل ترسناک تر بود.
آره ، منم با قبلی بیشتر میحالیدم ، یاد ویدوک میافتادم ! این چیه بابا !!!

حالا چون اسپم نشه یکم بحثو میارم درون بازی=>(اینجا درون بازی است)

تصویر

دوستان این تصویر رو اگه نگاه نمایید هم اطلاعاتی در مورد نحوه کنترل بازی بدست میآورید هم اطلاعاتی از یک چیزی بودن سازندگان نیومدند یک عکس جدید بگذارند عکس نسخه قبلی رو کپی کردند اینجا!
عکس بعدی لطفا
بله در این عکس شاهد هستیم که بازی داره میره تو مایه های Sinking Island و فکر کنم باید سرنخ ها رو با هم ترکیب کنیم تا معما حل بشه(شاید هم نه البته)در سمت چپ هم PDA رو مشاهده میکنید.آقا این سمت راستیه چیه؟ !!!
تصویر بعدی لطفا
بهلـه اینجا شما PDA رو از نزدیک تر میبینید ! خب امکاناتشم که تابلویه دیگه!
اس ام اس ، دفترچه تلفن و اثر انگشت که خب یک تقلیدی از overclocked بیده!امیدوارم مثل این بازی در هنگام تماس تصویر به دو قسمت تقسیم بشه و بتونیم هر دو فردی که دارند با هم صحبت میکنند ببینیم!(اگه منظورمو نفهمیدید میشه گفت مرگ تدریجی یک رویا رو یادتونه؟ آره اونطوری تقریبا)
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or