شایعه طبق کاور مجله ی Official Xbox Magazine بازی Halo 5 امسال منتشر می شود

Gray Human

کاربر سایت
Halo-670x376.jpg

همانطور که در تصویر زیر می بینید، در وسط جلد مجله ی OXM نوشته شده که Halo 5 امسال منتشر می شود.
هنوز معلوم نیست که درست است یا نه و مایکروسافت نیز هنوز مستقیما این مساله را تایید نکرده. البته OXM با ناشر Redmond ارتباطات خوبی دارد پس ایم موضوع می تواند درست باشد.
البته باید این خبر را یک شایعه فرض کرد زیرا مایکروسافت هنوز چیزی را رسما تایید نکرده.

منبع: Halo 5 Will be Released in 2014 According to Official Xbox Magazine Cover | DualShockers

مایکروسافت با همین یک بازی میخواد بیاد به جنگ با سونی.

فکر نکنم مایکروسافت فقط همین یک برگ برنده رو داشته باشه!!
درسته سونی با سیاست عمل کرد و قیمت پایین تری نسبت به X1 داد و قدرت کنسولشم به نظر بیشتره و کلا عاقلانه و با سیاست پیش رفت.
اما از اون طرف هم X1 اون قد ول نیست که فقط هیلو رو داشته باشه...!
از نظر انحصاری های لانچم از سونی بهتر بود. به غیر انحصاری هایی که در راهن مثل: Quantum Break - Next GEoW - و...!

احسنت,Halo مثل سلاح کشتار جمعیه;هرچی سر راهشه رو نابود میکنه:d

مواظب باشید سلاح کشتار جمعیتون خود زنی نکنه!:دی چون احیانا زبونم لال داستان Halo 4‌ تکرار بشه ممکنه بجای بقیه خودش رو نابود کنه. عین مایکروسافت که میخواست سونی رو بکشه اما...!:دی

مواظب باشید سلاح کشتار جمعیتون خود زنی نکنه!:دی چون احیانا زبونم لال داستان Halo 4‌ تکرار بشه ممکنه بجای بقیه خودش رو نابود کنه. عین مایکروسافت که میخواست سونی رو بکشه اما...!:دی
مشکل Halo 4 فقط بخش مولتی بازی بود که به اندازه Halo های قبلی جالب نبود، اینو ردیف کنن دیگه همه چی حله :دی وگرنه به عنوان یه بازی که سازنده ـش به صورت کامل عوض شده همچین هم بد عمل نکرد، از نظر تکنیکی که بدون نقص بود، امتیاز و ایناش هم در حد شماره های قبل نبود ولی بد هم نبود، فروشش هم خیلی خوب بود :دی

مشکل Halo 4 فقط بخش مولتی بازی بود که به اندازه Halo های قبلی جالب نبود، اینو ردیف کنن دیگه همه چی حله :دی وگرنه به عنوان یه بازی که سازنده ـش به صورت کامل عوض شده همچین هم بد عمل نکرد، از نظر تکنیکی که بدون نقص بود، امتیاز و ایناش هم در حد شماره های قبل نبود ولی بد هم نبود، فروشش هم خیلی خوب بود :دی

امسال به نظر من مشکل بزرگتری داره. چون destiny هم امسال عرضه میشه و به نظر من بهتر از halo 5 خواهد بود البته این نظر منه شاید هم برعکس بشه

امسال به نظر من مشکل بزرگتری داره. چون destiny هم امسال عرضه میشه و به نظر من بهتر از halo 5 خواهد بود البته این نظر منه شاید هم برعکس بشه
با احترام به بانجی کبیر که خیلی دوسش داریم ولی سبک دستنی رو باید با تایتان فال مقایسه کرد که فعلا در حال حاضر بر اساس شواهد دستنی زیره تایتان هاست :d

البته پست قبلی من کاملا شوخی بود و زیاد به حرفی که زدم اعتقادی ندارم. اما در کل به نظر من کار برای Halo 5 خیلی سخته. انم از چند جهت! اول از اینکه بعد از تجربه نچندان موفق Halo 4 و افتی که داشتن انتظارات ازشون خیلی بالاس و الان همه ازشون یه بازی جدید اما خیلی خوب میخوان که انجامش خیلی سخته. خصوصا برای تیمی که تنها تجربش همون Halo 4 بوده و اگه اشتباه نکنم چندتا از اعضای کلیدیش رو هم از دست داده! دوم هم بخاطر وجود Destiny که ناخودآگاه باعث مقایسه شدن این دوتا عنوان میشه و از انجایی که کیفیت Destiny تضمین شدس و شکی وجود نداره که بانجی شاهکار خلق میکنه باز کار برای Halo جدید سخت تر میشه. سومین مورد هم که بنظر من ربط مستقیمی به خود بازی نداره اما در قضاوت کردن Halo جدید خیلی مساله ساز هست و باید بهش توجه بشه تاثیر موفقیت TLoU و بازی های انحصاری PS4‌ عین UC4 روی Halo 5‌ هست. البته توضیح این مورد یکم سخته اما توضیح سادش این میشه که الان موفقیت TLoU و جوی که راه انداخته باعث شده که Halo‌ که بهترین انحصاری مایکروسافت هست وضعیت سختی پیدا کنه چون تلویحا باید از نظر کیفی با این بازی و بازی های دیگه سونی رقابت کنه. و اگه نتونه موفقیتی عین بازی های سونی رو تکرار کنه ناخودآگاه شکاف کیفی که بینشون وجود داره رو عرض تر میکنه.

در مجموع اصلا معتقد نیستم که Halo 5‌ قراره بازی خوبی نباشه اما به جد بر این عقیده هستم که بنا به دلایل بالا کار بسیار بسیار سختی رو برای موفقیت در پیش رو داره و اگه بتونه یه بازی خیلی خوب باشه 343 کار بینهایت بزرگی رو انجام داده که اصلا بعید نیست. وگرنه اگه Halo 4‌ تکرار بشه و مثلا یک بازی مستقل بیاد بهتر عمل کنه یه Epic Fail‌ اساسی برای فرنچایز Halo و مایکروسافت هست.

بازی به احتمال زیاد امسال منتشر نمیشه ، با توجه به اینکه Voice actor ِ چیف آقای Steve Downes علناً گفته بود که بازی به امسال نمیرسه و کنارش هم Halo Anniversary II رو برای امسال یک جورایی تایید کرده بود . ( Source ) .

از سمتی هم امسال مکروسافت پدیده خودش یعنی " Titan fall " رو در دستور ریلیس قرار داده واسه امسال که خود ِ این عنوان ( حداقل بخش مولتی بازی ) یه پا هیلو محسوب میشه واسه خودش و بی صبرانه منتظرم ببینم با ترکیب یه کمپین قوی میتونه یه فرنچایز جدید واسه مکروسافت باشه یا نه . با وجود این بازی و سالگرد 2 فکر نمیکنم شماره 5 واسه امسال قابل رویت باشه مگر مکروسافت برنامه دیگه ای رو مد نظرش داشته باشه . این از این . میرسیم به بحث شیرین Halo 5 که خودم بشخصه جزو Most anticipated هام واسه این نسل ـه ! و اینکه هیلو با وجود نمایش های بازی جدید سازنده قبلش چطور میخواد خودش رو نشون بده . شماره قبل جایی تموم شد که واقعاً عطش آدم رو برای شماره بعدی و سرنوشت کورتانا بیشتر میکنه و تریلر انونس بازی و اون فیگور چیف تو صحرا (!) بیشتر از قبل ، به نظر خودم اگه به 343 بیشتر فرصت بدن و بازی رو ببرن واسه سال بعدی میلادی ، نتیجه کار بهتر و درخورتر واسه نام Halo در میاد .

در هر صورت بازی کار خیلی سختی رو پیش رو داره ، علی ایحال وجود اسم هیلو تو لیست بازی ها ، حالا در هر سالی که میخواد باشه یه بعد مثبت واسه گیمرا هستش .

اسم خودشون رو گذاشتن هیــلــو فن، اونوَخ از هیلو 4 (سینگل/مولتی، هردو.) دفاع هم می کنن! هه!:دی
Halo 4 تو سینگل عالی بود با کمترین مشکل. حداقل از Reach دو سه سر و گردن بالاتر بود (سینگل) :دی با Reach مقایسه ـش کن و بگو تو بخش تک نفره کجاها از Reach پایین تر بود. البته در مقایسه با Halo 3 که خب مسلما کم میاره واسه همین اسم Reach رو آوردم چون به نظر میاد نظرت اینه که از Reach هم ضعیف تره :دی
اگه اشتباه نکنم چندتا از اعضای کلیدیش رو هم از دست داده
بقیه حرفهات رو قبول دارم ولی راجع به این بخش یه سری اعضای جدید به 343 اومدن که طبق شواهد کارشون خیلی درسته :دی از یکی از سازنده های اصلی Tomb Raider گرفته تا یه طراح هنری خیلی کار درست (!) و داستان نویس خفن و ... :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or