شایعه طبق کاور مجله ی Official Xbox Magazine بازی Halo 5 امسال منتشر می شود

Gray Human

کاربر سایت
Halo-670x376.jpg

همانطور که در تصویر زیر می بینید، در وسط جلد مجله ی OXM نوشته شده که Halo 5 امسال منتشر می شود.
هنوز معلوم نیست که درست است یا نه و مایکروسافت نیز هنوز مستقیما این مساله را تایید نکرده. البته OXM با ناشر Redmond ارتباطات خوبی دارد پس ایم موضوع می تواند درست باشد.
البته باید این خبر را یک شایعه فرض کرد زیرا مایکروسافت هنوز چیزی را رسما تایید نکرده.

منبع: Halo 5 Will be Released in 2014 According to Official Xbox Magazine Cover | DualShockers

همینجوری :دی : ساختن هیلو 5 به مراتب از ساختن هیلو 4 برای 343 راحت تره ، پیش بینی میشه هیلو 5 نیز به مراتب از 4 بهتر باشه :-" :دی
اگه بهتر نباشه نباشه در استودیو رو گل بگیرن :| :دی
===========================
Frobary
میگم مگه تو قبلاً نظرت یه چی دیگه نبود !؟ :دی یا نکنه روت نمیشه اینجا بگی و هنوز نظرت همونه !؟ /:)
در مورد Reach نمیگما :دی

میگم مگه تو قبلاً نظرت یه چی دیگه نبود !؟ :biggrin1: یا نکنه روت نمیشه اینجا بگی و هنوز نظرت همونه !؟ /:)
در مورد Reach نمیگما :biggrin1:
ببین یه چیزی هست به اسم تجربه شخصی، یه چیزی هم هست به اسم حقیقت :دی من اوایل از Halo 3 به اندازه دو نسخه قبلی خوشم نیومد خصوصا در مقایسه با Combat Evolved. بعد دور اول از Reach خیلی خوشم اومد چون دقیقا به خاطر پایانش تو جو بودم :دی ولی هر چی بیشتر بازی کردم کم کم متوجه شدم بازی چقدر مشکل داره (از Level Design که عملا مپ های Forge بود بگیر تا داستان داغون و ...). بعدش هم که Halo 3 رو دوباره بازی کردم رفتم پیش حضرت Chief و توبه کردم از این خطایی که در حق Halo 3 کرده بودم :| :دی خلاصه اینکه هنوز هم Halo 3 از دو شماره اول برام پایین تره ولی در حال حاضر چند کیلومتر از Reach جلوتره :دی در کل فعلا رتبه بندی اینه :دی
Combat Evolved
Halo 2
Halo 3
Halo 4
Reach
ODST
:دی

پ.ن: میزان جوگیریم از پایان Reach در حدی بود که رفتم بازی رو اورجینال خریدم بعدش ولی بابک به زور ازم گرفتش :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or