صورت Moore در اختیار مشت های شما

koorosh

کاربر سایت
سلام:biggrin1:

facebreaker4.jpg

ملت برای پول در اوردن چه کار ها که نمیکنند
قطعا اسم بازی FaceBreaker را شنیده اید بازی نو اورانه از طرف شرکت EA که احتمالا یکی از بهترین بازی های ورزشی سال نیز خواهد بود
EA Sports که با این بازی میتواند جان تازه ای به این سبک بازی ها ببخشد امروز اعلام کرد قصد دارد صورت پیتر مور(رئیس EA Sports) را در بازی طراحی کند:biggrin1:
شاید این بهترین فرصت برای شما باشد تا دقو دلی های چند ساله ی تان را بر سر این مرد مشهور دنیای گیم خالی کنید
با دلو جان منتظر بازی هستیم:biggrin1:
منبع
موفق باشید

من که هیچ نواوری تو این بازی نمیبینم.این تو خبر بود یا خودت اضافه کردی؟
خودم اضافه کردم بعدم از نوع چهره ها بگیر تا کنترلش و همین حرکت اخرشون نوع اورانست نمیدونم چطور نو اوری نمیبینی:biggrin1:
خودتون مقایسه کنید
من اصل خبر رو گزاشتم بعدم نظرات خودمو اضافه کردم که هیچ مقایرتی هم با اصل خبر نداشته و من هیچ جا هم نگفتم که کلمه به کلمه معنی کردم (و کردن و نکردنشم به تو ربطی نداره) و تو که این قدر ادعای زبانت میشه حد اقل ای کاش این قدر مرد بودی که وقتی مصاحبه ی rage رو اون جوری به گند کشوندی نمیومدی بگی کاره یکی دیگست اونم من(اوج بد بختی یه نفر باید باشه این حرکت)
(من موندم تو چطوری روت میشه با اون شاهکار های خودت از بقیه ایراد بگیری)

آخرین ویرایش:
منم بدم نمياد يه چند مشت آبدار به اين پيتر بزنم يه حالي ازش بگيرم:evil:
آخه وقتي از مايكروسافت جدا شد و به ea جهان خوار (همه چيز خوار ) پيوست خيلي به من فشار اومد

من اصل خبر رو گزاشتم بعدم نظرات خودمو اضافه کردم که هیچ مقایرتی هم با اصل خبر نداشته و من هیچ جا هم نگفتم که کلمه به کلمه معنی کردم
حدس می زدم بیای اینجوری بگی منظورم من این بود که خودتون ببینید که کلمه نواوری هست یا نه اصلا قصد نداشتم بگم که تو خوب ترجمه کردی یا بد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or