صورت Moore در اختیار مشت های شما

koorosh

کاربر سایت
سلام:biggrin1:

facebreaker4.jpg

ملت برای پول در اوردن چه کار ها که نمیکنند
قطعا اسم بازی FaceBreaker را شنیده اید بازی نو اورانه از طرف شرکت EA که احتمالا یکی از بهترین بازی های ورزشی سال نیز خواهد بود
EA Sports که با این بازی میتواند جان تازه ای به این سبک بازی ها ببخشد امروز اعلام کرد قصد دارد صورت پیتر مور(رئیس EA Sports) را در بازی طراحی کند:biggrin1:
شاید این بهترین فرصت برای شما باشد تا دقو دلی های چند ساله ی تان را بر سر این مرد مشهور دنیای گیم خالی کنید
با دلو جان منتظر بازی هستیم:biggrin1:
منبع
موفق باشید

سلام:biggrin1:

facebreaker4.jpg

ملت برای پول در اوردن چه کار ها که نمیکنند
قطعا اسم بازی FaceBreaker را شنیده اید بازی نو اورانه از طرف شرکت EA که احتمالا یکی از بهترین بازی های ورزشی سال نیز خواهد بود
EA Sports که با این بازی میتواند جان تازه ای به این سبک بازی ها ببخشد امروز اعلام کرد قصد دارد صورت پیتر مور(رئیس EA Sports) را در بازی طراحی کند:biggrin1:
شاید این بهترین فرصت برای شما باشد تا دقو دلی های چند ساله ی تان را بر سر این مرد مشهور دنیای گیم خالی کنید
منبع
موفق باشید
آخ جون.
حالا بازی کی میاد؟؟؟؟؟

خدایی اون موقع که مور تو مایکروسافت بود خیلی باحاش حال میکردم ( مخصوصا E3 2006 ) به هر حال حالا که گذاشته رفته به خاطر پول منم دل خوشی ازش ندارم دیگه ، آقا Koorosh منم با دل و جان منتظر عرضه بازی هستم :cheesygri:blushing: بلکه کمی باعث تسکین اعصاب من بی اعصاب بشه:biggrin1:

من از پیتر مور خیلی خوشم میاد...واقعا برای X360 خیلی زحمت کشید.به نظر من X360 نصف موفقیت هاش رو مدیون مور هست...

من بیشتر دوست دارم صورت یوچی وادا تو بازی باشه!!! انوقت میدونم باهاش چیکار کنم!!!

بنده خدا مور بجز خدمت کاری نکرد. اینجا باید کوتارگی رو وارد بازی کنن :دی. بزنیش و بگی: بازی 4D بده :دی.
ممنون از خبر

ایول.:excited: آخ که دلم از این یارو پره که از وقتی اومده تمام nfsها خراب شده. :ranting:
اولا چه ربطی به مور داره NFS ها و ثانیا از زمان ورود ایشون به EA فقط Prostreet ریلیز شده. ;)

خیلی جالبه یه خبری گذاشته میشه بعد هر کی میاد میگه کاش اصغر و یا اکبر میذاشتن :biggrin1:توش ما می زدیمشون
خو محمد دستمون که بحشون نمیرسه باید یه جوری خالی کنیم دیگه !:دی
مور عملکردش تو مایکروسافت عالی بود ...
به نظر بازی خوبی میشه ... ایده های جالبی داره !

متن اصلی خبر:
New Zealand site Buttonmasher reports that EA Sports boss Peter Moore has had his face scanned in to FaceBreaker, meaning we all get to beat it to a pulp when the game releases on September 5.
Peter’s going to be unlockable, apparently, so you’ll have to work for the privilege.
By Mike Bowden

خودتون مقایسه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or