صفحه ترحیم

ای رفیق

آخه این همه با کنسول حال کردی مگه بده حالا هم میری یکی دیگه میخری آخه چه ضرری
داداش این چه حرفیه میزنی مگه پول رو سر راه آوردم بعشیا وضشون خوبه ککشون نمیگزه.ولی من چی .من اولا شده بودم مثل معتادا هرچی داشتم فروختم تا پولش رو جمع کنم.ای لعنت بر باعث بانیه 3چراغه شدن.

داداش این چه حرفیه میزنی مگه پول رو سر راه آوردم بعشیا وضشون خوبه ککشون نمیگزه.ولی من چی .من اولا شده بودم مثل معتادا هرچی داشتم فروختم تا پولش رو جمع کنم.ای لعنت بر باعث بانیه 3چراغه شدن.
دوست عزیز اگه این حرف رو برای یه PS3 بزنی دیگه چی؟!! دیگه باید با PS3 بازی نکنی!
X360 پول 2-3 تا بازی PS3 هست! فرض کن دو یا سه تا بازی PS3 خریدی ..! تا حداقل خاطره ی خوشی از X360 داشته باشی اگه نمی خوای دوباره بخری.
فکر کنم حداقل 3سال PS3 با X360ات بازی کردی که سه چراغ شده. (پس ناراحت نباش.)

ای رفیق

آخه این همه با کنسول حال کردی مگه بده حالا هم میری یکی دیگه میخری آخه چه ضرری
دوست عزیز خیلیا با هزار زحمت و دوندگی خواهش و تمنی تو طول حتی 1-2 سال یه 250 تومن جور می کنن می رن یه کنسول می خرن بعدش یک ساله یا شایدم کمتر به فنا می ره.البته تقصیر خودشونم هست که مواظب نیستن که چطور از کنسول مراقبت کنن.
گر چه تا قبل از 360 کسی جرات نمی کرد در کنسول رو باز کنه دست توی کنسول ببره..

دوست عزیز اگه این حرف رو برای یه PS3 بزنی دیگه چی؟!! دیگه باید با PS3 بازی نکنی!
X360 پول 2-3 تا بازی PS3 هست! فرض کن دو یا سه تا بازی PS3 خریدی ..! تا حداقل خاطره ی خوشی از X360 داشته باشی اگه نمی خوای دوباره بخری.
فکر کنم حداقل 3سال PS3 با X360ات بازی کردی که سه چراغ شده. (پس ناراحت نباش.)
ببخشید ولی PS3 احتمال خراب شدن کاملش صفره.بعدش برای خیلی ها هزار تومن هم ارزش داره...چه برسه به 250 یا 350 تومن!پس به باد رفتن پول هر چقدر که باشه آدمو ناراحت می کنه.
در ثانی کسی که اقتصادی فکر می کنه نمی ره پول بازی PS3 بده و می ره یه بازی می خره و با رفیقاش عوض می کنه یا اینکه بازی کرایه می کنه!;)
دوست عزیز خیلیا با هزار زحمت و دوندگی خواهش و تمنی تو طول حتی 1-2 سال یه 250 تومن جور می کنن می رن یه کنسول می خرن بعدش یک ساله یا شایدم کمتر به فنا می ره.البته تقصیر خودشونم هست که مواظب نیستن که چطور از کنسول مراقبت کنن.
گر چه تا قبل از 360 کسی جرات نمی کرد در کنسول رو باز کنه دست توی کنسول ببره..
دیگه چطوری باید از این کنسول مراقبت کرد وقتی با انجام تمامی روشهای کولینگ هم باز احتمال RRODـش هست!کنسول اصلا" نباید احتیاجی به مراقبت داشته باشه!

البته تقصیر خودشونم هست که مواظب نیستن
این حرف شما درسته که باید مراقبت کرد ولی مقصر اصلی درمشکلات 360 مایکروسافته که روی کولینگ کنسولش به خوبی کار نکرد و اونو روانه بازار کرد نه مصرف کننده که باید بره دنبال روش های مختلف کولینگ تا کنسولش 3چراغ نشه...حالا باز وضعیت کشورهایی که قانون کپی رایت و...دارن بهتره
حد اقل طرف میدونه اگه کنسولش 3 چراغ داد تا یه مدتی براش تعویض یا تعمیر میکنن
ضرر اصلی رو ما میکنیم که با 3چراغ شدنش باید بندازیمش دور (تعمیرات مقطعی هم که فایده نداره)
این هم که دوستان میگن پولش زیاد نیستو و اشکال نداره برو یکی دیگه بخر...
یه حرف کاملا" غلط هست پول برای خیلی ها راحت به دست نمیاد که با از دست رفتنش ناراحت نشن...اونم با وضع اقتصادی ما تو کشور عزیزمون:-"

من هم یه دو سالی هست xbox دارم و سال اول راحت و آسوده باهش بازی می کردم . از اون وقت تاحالا هفته ای یه بار یکی از این 4 تا چراغش شروع می کنه چسمک زدن !!!

Xbox منم به رحمت ایزدی پیوست.10 روز قرض دادم به یه نفر جنازشو تحویل گرفتم:| 3 ساله دارم استفاده میکنم ازش بدونه مشکل:| معلوم نیست مرتیکه غیر انسان چجوری توی 10 روز خرابش کرد:|

خوب منم دومین 360 ام به درک واصل شد ! البته اولی خورد شد و مشکل سخت افزاری نداشت :دی، این یکی هم چند ماه پیش سه چراغ شد که خوب بردم نکست جن درست شد چند روز پیش یک چراغ شد برای بار که بردم دوباره ولی خب کلا جوابش کردن گفتن از ما کاری بر نمیاد و برگشتنی نیست !
کلا منتظرم این باران سنگین بیاد که بعد از تجربش این پلی رو دوباره با یک جسپر عوض کنم...

آقا ایکس-باکس من امروز تموم کرد.فالکون بود.تا به امروزم بیشتر از 2.5 ساعت بدون وقفه بازی نکرده بودم.من الان چکار کنم؟!:confused:

آخرین ویرایش:
خب تا اینجا این امار را داشته باشد
فقط آمار 3 چراغ قرمز سکته :((:((:((

PHP:
دستگاهشان به رحمت ایزدی عمو بیل گیست پیوسته 
ALI_sarvaretun
kam110
MRGAME
D.D.S
Dinosaur
ehsan_62
Pikil
only godfather
Rockstar
M1sChief
TRUTH
I AM XBOX
Blaze
Blaze
MForce
Kent
triple h
HOMY XBOX
HOMY XBOX
vayne solidor
vayne solidor
Emin3mzizou
GAME 0VER
freegame
koorosh
koorosh
altair_7khat
mamad360
gamer5
sad but true
MANIX
kiya
Nomad_609
Emin3mzizou
SamFisher
genaveh
kiavash2
mahdico
HL2-GF
silent_hill54
Mo7aMMaD
Saeed.x360
MLX
Anti-Gameware
vayne solidor
optis2005
hlozeie
play3
1tLeR}{
XIII
mj360
sohrabh
XFX_60
mahdico
parviz43
Nod
fly
shirbehrad
bahador_saran
issare
hossain
Doctor Dinosaur
دستگاهاشان جان باز شده ( تعمیر /تعمیر نشده \گزارش دیگه ندادن)
فقط آمار 3 چراغ قرمز سکته
PHP:
R.I.P-UNKNOWN*
invisible_kid
Mamad Ripper
Sam_Fisher5*
sohrabh*
Gears xbox360 *
xbox360*
Punish3r*
Extreme*
xbox360club*
Enthusiant*
HAMED SEV*
Black Roz*
marine-33*
havasi2006*
godfather*
Saman*
residentevil4*
Devil_EBLiS*
W00T1991*
newworld*
 catman
r_oscar2007*
behtash_jabbari*
x_box_360*
farhad360*
bigam*
sam*
mohsen_66*
Good Boy*
alipsp*
amiras*
Ali0008
egendary_Snake*
sh_lair*
Ramin_x360*
007*
Mr.Chief*
SAM SH*
lovly_boy_sajad*
---------------------------------------------------------------------------------------------------
گزارش خراب شدن دستگاه دوست خود
فقط آمار 3 چراغ قرمز سکته
PHP:
MGS m **
ldghn **
Saeed.x360**
MGS m *frind**
ldghn**

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن