صفحه ترحیم

جاش اينجا نيست ولي مگه وقتي به هنگ بيفته، ميشه براش كاري كرد؟
كيا، واسه تعمير برديش جايي؟ چي گفتن؟ قصد داري جسپر بگيري؟
بله.اگه روشهای کولینگ انجام نشده انجام بشه به همراه یک X-clamp ساده کنسول تا مدتها عمر میکنه.اگه هم میخواد مثل روز اول بشه روش Reballing مئثر ترین و بهترین کار هست وک نسول رو میکنه مثل روز اول.

اخه یادم میومد اساتید میگفتن فالکون مرگ نداره
کیا جان هیچ کس نگفت فالکون مرگ ندراه.33% فالکونهای دنیا 3 چراغ شدن.

من هرکی رو دیدم x-clamp کرده فقط تا یکی دوهفته جواب داده.
بدیش اینه که هنوز هم هیچ روش مطمئنی نه واسه کولینگ و نه رفع 3چراغ پیدا نشده و هنوز همه چی بر اساس حدسیاته که میبینیم چقدر درست هستن.

بدیش اینه که هنوز هم هیچ روش مطمئنی نه واسه کولینگ و نه رفع 3چراغ پیدا نشده و هنوز همه چی بر اساس حدسیاته که میبینیم چقدر درست هستن.
3 چراغ که یک مدل نداره!
اونهایی که ارورهاشون مربوط به GPU&CPU&ROM هستش به شرط این که خود پردازنده اسیب ندیده باشه به طور کامل قابل حل هست.
کنسول وقتی 3 چراغ میشه که بال های زیر پردازنده فرسوده میشه و از حالت عادی بیرون میاد و نمیتونه ارتباط درستی با mob برقرار کنه و باعث 3 چراغ دادن میشه.حالا اگه شما بیای پردازنده رو جدا کنی و بال هایی که باعث اتصال پردازنده بهmob میشه رو عوض کنی.کنسول میشه مثل روز اول.
X-clamp یک روش ساده است.در اون حالت از زیر mob و از روی هیت سینک به پردازنده فشار میاد تا با زور با بالها ارتباط برقرار کنه و عمر طولانی نداره.چون اگه دوباره گرمای زیادی به وجود بیاد بال تغییر حالت میده و 3 چراغ دوباره!
به این اموزش مراجعه کن که خلیل جان زحمتشو کشیده: راهنمایی درباره Reballing BGA

کنسول من تا حالا 2 بار تو بازی Fifa 09 گیر کرده یعنی وقتی گیر می کرد دیگه هیچ دکمه ای جز کلید پاور کار نمی کرد .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ باید ببرم تعمیر گاه ؟ در این مورد بهترین مکان برای تعمیر کجاست ؟

روش هایی مثل 12 ولت یا x-clamp روش های مطمئن هستند. اگر قرار بود که مشکل این کنسول با یک تغییر به طور کامل رفع بشه که خود مایکروسافت این کارارو انجام می داد. البته ارور های این کنسول هم یکی دوتا نیست و بستگی داره چه مشکلی براش پیش بیاد و چقدر این روش های ذکر شده روی اون مشکل موثر باشند. کنسول هایی که مدام هنگ می کنن اگر همون موقع فهمیدن این موضوع x-clamp بشن و از یک روش کولینگ مثل 12 ولت هم در کنارش استفاده بشه به احتمال زیاد مدت زیادی کار می کنند بعد از تعمیر. نه اینکه بزاریم پدر کنسول دربیاد وقتی کامل از کار افتاد تازه به فکر تعمیر باشیم.
در مورد روش Reballing هم که تقریباً جدید هست در بالا Leery جان توضیح داد.
قرار نیست چون گفته شده به فرض 12 ولت پیشگیری می کنه و روش خوبیه پس هرکی 12 ولت کرد 100% دیگه کنسولش سالم می مونه، ولی در بررسی هایی که انجام شده (نه در سایت بازی سنتر بلکه در انجمن ها و سایت های مهم تعمیرات و هک xbox) نشان داده که این روش، روش قابل اطمینانی هست و توصیه به انجامش می شه. در حداقل شرایط اینکه سود نداشته باشه ضرری هم نداره.

و در مورد جمله آخر هم که از شخصی مثل شما لااقل بعید بود نوشتنش، شما فقط اینجا افرادی رو می بینی که کنسولشون خراب شده و اومدن اعلام کردن. کسی نمیاد بگه به فرض من 2 ماه کنسولم سالمه که، هرکی خراب می شه پست می زنه و اگر تا 10 سال هم خراب نشه پستی در مورد کنسولش نمی زنه بنابراین از روی پست های خرابی که تعدادشونم به نسبت زیاد نیست، نمی شه نتیچه گیری کلی کرد.

من کنسول launch سراغ دارم که 3 ماه بعد از خرید خراب شد و چند وقت بعد به روش x-clamp تعمیر شده و الان بالای 1 سال و نیم هست که داره کل می کنه بدون مشکل.

کنسول من تا حالا 2 بار تو بازی Fifa 09 گیر کرده یعنی وقتی گیر می کرد دیگه هیچ دکمه ای جز کلید پاور کار نمی کرد .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ باید ببرم تعمیر گاه ؟ در این مورد بهترین مکان برای تعمیر کجاست ؟
یک بازی دیگه رو امتحان کنید اگه دوباره هنگ دیگه کنسول رو روشن نکنید و اول به این روش فنهای کنسول رو 12 ولت کنید.
بهعد از اون با کمک اموزشهای زیر و به همراه کمی دقت و حوصله کنسول رو X-clamp کنید.
آموزش کامل X-Clamp Replacement

آموزش Ultimate X-Clamp

x-clamp بهینه شده

اگر باز کردن کنسول رو هم بلد نیستید به این اموزش مراجعه کنید: آموزش کامل باز کردن کنسول Xbox 360
------------------------------------------
در مورد تعمیر کار هم پیشنهاد میکنتم خودتون این کار رو انجام چون اون دلسوزی که خودتون برای کنسول خودتون دارید هیچ کس دیگه نداره.قبلش یک پیش زمینه کوچولو باید از کارهای فنی داشته باشید تا کار بهتر انجام بشه.

پ.ن:برای خوندن اموزش ها باید عضو اعضای پرمیوم باشید.

من در حال حاضر امکان این رو ندارم که عضو پرمیوم سایت شم و آنچنان پیش زمینه ی کار فنی یا الکترونیکی رو هم ندارم .
همون طور که گفتید بازی های دیگه رو هم امتحان می کنم .
ولی اگر ممکنه بهترین تعمیر گاه رو برای کار هایی که ذکر کردید معرفی کنید .

من در حال حاضر امکان این رو ندارم که عضو پرمیوم سایت شم و آنچنان پیش زمینه ی کار فنی یا الکترونیکی رو هم ندارم .
همون طور که گفتید بازی های دیگه رو هم امتحان می کنم .
ولی اگر ممکنه بهترین تعمیر گاه رو برای کار هایی که ذکر کردید معرفی کنید .
یک زمانی نکست جن خوب بود.ولی الان میگن سمبلی کار میکنه.
اقا میثم توی سایت هستن که خیلی کارشون درسته.اقای دانش هم هستن ایشون هم کارشون حرف ندراه.

این تاپیک رو زدم تا دوستان مرگ کنسولاشونو اعلام کنن نه اینکه راجع به تعمییرش صحبت بشه .
رامین جون شما دیگه چرا !!!
شرمنده مهدی جان سوال کردن جواب دادم.
دوستان مهدی جون راست میگه برای این جور سوالات برین این تاپیک:
معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز
ببخشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or