بله.اگه روشهای کولینگ انجام نشده انجام بشه به همراه یک X-clamp ساده کنسول تا مدتها عمر میکنه.اگه هم میخواد مثل روز اول بشه روش Reballing مئثر ترین و بهترین کار هست وک نسول رو میکنه مثل روز اول.جاش اينجا نيست ولي مگه وقتي به هنگ بيفته، ميشه براش كاري كرد؟
كيا، واسه تعمير برديش جايي؟ چي گفتن؟ قصد داري جسپر بگيري؟
کیا جان هیچ کس نگفت فالکون مرگ ندراه.33% فالکونهای دنیا 3 چراغ شدن.اخه یادم میومد اساتید میگفتن فالکون مرگ نداره
3 چراغ که یک مدل نداره!من هرکی رو دیدم x-clamp کرده فقط تا یکی دوهفته جواب داده.
بدیش اینه که هنوز هم هیچ روش مطمئنی نه واسه کولینگ و نه رفع 3چراغ پیدا نشده و هنوز همه چی بر اساس حدسیاته که میبینیم چقدر درست هستن.
روش هایی مثل 12 ولت یا x-clamp روش های مطمئن هستند. اگر قرار بود که مشکل این کنسول با یک تغییر به طور کامل رفع بشه که خود مایکروسافت این کارارو انجام می داد. البته ارور های این کنسول هم یکی دوتا نیست و بستگی داره چه مشکلی براش پیش بیاد و چقدر این روش های ذکر شده روی اون مشکل موثر باشند. کنسول هایی که مدام هنگ می کنن اگر همون موقع فهمیدن این موضوع x-clamp بشن و از یک روش کولینگ مثل 12 ولت هم در کنارش استفاده بشه به احتمال زیاد مدت زیادی کار می کنند بعد از تعمیر. نه اینکه بزاریم پدر کنسول دربیاد وقتی کامل از کار افتاد تازه به فکر تعمیر باشیم.من هرکی رو دیدم x-clamp کرده فقط تا یکی دوهفته جواب داده.
بدیش اینه که هنوز هم هیچ روش مطمئنی نه واسه کولینگ و نه رفع 3چراغ پیدا نشده و هنوز همه چی بر اساس حدسیاته که میبینیم چقدر درست هستن.
یک بازی دیگه رو امتحان کنید اگه دوباره هنگ دیگه کنسول رو روشن نکنید و اول به این روش فنهای کنسول رو 12 ولت کنید.کنسول من تا حالا 2 بار تو بازی Fifa 09 گیر کرده یعنی وقتی گیر می کرد دیگه هیچ دکمه ای جز کلید پاور کار نمی کرد .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ باید ببرم تعمیر گاه ؟ در این مورد بهترین مکان برای تعمیر کجاست ؟
یک زمانی نکست جن خوب بود.ولی الان میگن سمبلی کار میکنه.من در حال حاضر امکان این رو ندارم که عضو پرمیوم سایت شم و آنچنان پیش زمینه ی کار فنی یا الکترونیکی رو هم ندارم .
همون طور که گفتید بازی های دیگه رو هم امتحان می کنم .
ولی اگر ممکنه بهترین تعمیر گاه رو برای کار هایی که ذکر کردید معرفی کنید .
شرمنده مهدی جان سوال کردن جواب دادم.این تاپیک رو زدم تا دوستان مرگ کنسولاشونو اعلام کنن نه اینکه راجع به تعمییرش صحبت بشه .
رامین جون شما دیگه چرا !!!
كيا، واسه تعمير برديش جايي؟ چي گفتن؟ قصد داري جسپر بگيري؟
xbox من هم دعوت الهی رو لبیک گفت
چند روز بود فریز می کرد فکر کردم مشکل لنزه اهمیت ندادم.![]()