صفحه ترحیم

تاپیک رو اوردم بالا تا تجدید میثاقی باشه با آرمانهای بلند رهبر بزرگ ماکروسافت بیل گیتس و هم با خسارت دیدگان داغ دیده .
با نثار فاتحه :((

ای بابا :((
دستگاه منم دار فانی رو وداع گفت ................
بعد از حدود 5 رو که اصلا طرف دستگاه نرفته بودم سیم هاشو وصل کردم چشمتون بد نبینه همون لحظه ی اول چراغ داد...........
راستی دومین دستگاهم بود
چی بگم................
فعلا

فکر کردم کسی از اطرافیان اعضا فوت شده وقتی صفحه رو دیدم یادم اومد یه همچین تاپیکی بوده
درگذشت جانسوز و داغون کنسول های سفید جامع تان را به شما داغ دیدگان محترم تسلیت عرض مینماییم

جمعی از pc بازا:دی

درگذشت جانگداز کنسولهای رفقا را به همه ی این عزیزان تسلیت میگم.إن شاء ا... غم آخرتون نباشه ! ( چون اگه دیگه غم نبینید یعنی خودتون بمیرید دیگه :دی )
فقط خواهشا" این دوستانی که دستگاهشون RoD Solution شده ، کل داستان را با عناصر جانبی اش تعریف کنند تا حداقل کمی سر در بیاریم.اینکه بیایید بگید « دستگاهم به رحمت ایزدی پیوست ، فاتحه مع الصلوات » که نشد خاطره وداع جانسوز ! :دی مثلا" من این احسان بدبخت رو خفت کردم تا همه داستانش رو واسم گفت و بسی لذت بردم و البته ناراحت شدم.:دی
در ضمن سه چراغ دیدگان عزیز زیاد ناراحت نباشند ، شاید با روش موسوم به حوله درمانی کارشون راه افتاد ! :دی به شخصه چند تا از رفقام این کار رو انجام دادند و جواب داده اتفاقا !!! :دی

خب ... خدا این سه چراغ دیدن رو مثل ما نصیب همه تون بکند.:دی

فکر کردم کسی از اطرافیان اعضا فوت شده وقتی صفحه رو دیدم یادم اومد یه همچین تاپیکی بوده
درگذشت جانسوز و داغون کنسول های سفید جامع تان را به شما داغ دیدگان محترم تسلیت عرض مینماییم
همین مونده بود که آدم داغونی مثل تو بیاید به این سیاه بخت های داغون تر از خودش تسلیت بگه ... ( که شد :دی )

ای بابا :((
دستگاه منم دار فانی رو وداع گفت ................
بعد از حدود 5 رو که اصلا طرف دستگاه نرفته بودم سیم هاشو وصل کردم چشمتون بد نبینه همون لحظه ی اول چراغ داد...........
راستی دومین دستگاهم بود
چی بگم................
فعلا
ممکنه سیم هاش خوب جا نرفته باشن مال منم یه بار اینجوری شد. کابل هارو فشار دادم تو درست شد. (چون میگی سیمهاشو وصل کردی و لحظه اول چراغ داد میگم)

من تازه ترسم ریخته بود میخواستم برایgtaیه 360بخرم:(
یعنی انقد الکی چراغ میده:eek:
این ps3هم که هک بشو نیست:(

یکی میگفت یه سری شون از این مشکلا نداره! اره؟

merci

merci

شما برو یه halo edition بگیر روزی 3 -4 ساعت باهاش بازی کن با خیال راحت . من دیروز 4 ساعت باهاش بازی کردم یکم گرم شده بود همین مدل ارکد هم خوبه خرابی هاش خیلی کمه

only gta and resident evil

merci

كيا جان خودت رو ناراحت نكن.
اگه درست استفاده كني هيچوقت اينجوري نمي شه......
مثلا مال من اينجوري نشد(البته فروختمش... مدل الايت بود!!!):blushing:

آقا کیا مدلای الان خیلی کم سه چرا میشن.
برای اطمینان بیشتر تو یه اناقی بازی کن که کولر روشن باشه و پره هاشم زوم کن رو 360. حال کن ترجبحا در اتاق بسته باشه.:eek:
نصفه شبم باشه، condemned هم بازی کنی خیلی توپ میشه. ( اینطوری خودت 3چراغ میشی:biggrin1:)

کنسول من هم رفت تو آسمون ها بدبخت عمرش به دنیا نبود هر چی خاک اون عمر بقیه کنسول ها تاپیک فروشم زدم ولی اگه یه جا فروش نره قطعه قطعه میفروشمش قراره بگم یه هیلو پک واسم بیارن این دومین غم 3 چراغم بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or