میشه ادرس و شمارشم بدی:blushing:
تسليت ميگم !سلام دوستان
متاسفانه کنسول من هم بعد از 10 ماه در کمال ناباوری 3 چراغ داد و نقره داغم کرد :blushing:
حالا باید چیکار کنم ؟؟ باید فاتحشو بخونم یا میشه درستش کرد ؟!
اینو هم بگم که من تقریبا هفته ای 10 ساعت بازی میکردم و تو این ماه اخیر هم 5-6 ساعت بیشتر بازی نکردم . الان که بعد یه هفته دستگاه رو روشن کردم بدون مشکل روشن شد اما به محضی که به صفحه ی Market Place رفتم کنسول هنگ کرد. کنسول رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم . وقتی لوگوی X360 داشت رو مانیتور ظاهر میشد کنسول دوباره هنگ کرد. بازم خاموشش کردم و روشنش کردم . اینبار دیگه هیچ چیزی نشون نداد و بعد از یه دقیقه 3 چراغ داد ! حالام هر چی روشنش میکنم باز 3 چراغ میده !!
در ضمن کنسول من تقریبا مشکل گرمایی نداشت با و زیاد داغ نمیشد .
دوستان ممنون میشم که راهنماییم کنید و بگید که دستگام اصلا درست شدنی هست یا نه ؟ اگه جواب مثبته دستگام رو به NextGen بدم دیگه ؟
اگه احتمالا درست میشه پس چرا دیگه تسلیت میگی ؟!!
کنسولت الان دیگه مشکلی نداره ؟ راسی هزینه ی تعمیرش چقدر شد ؟
همينجوري!:biggrin1:اگه احتمالا درست میشه پس چرا دیگه تسلیت میگی ؟!!
نه مشكلي نداره روز اول كه گرفتم يه 10 ساعت CoD4 و AC بازي كردم بعد 10 ساعت بازي اصلا داغ نشد نميدونم طاهر چيكارش كرده بود !:biggrin1: 12 ولت هم نكرده بودکنسولت الان دیگه مشکلی نداره ؟
30 هزار تومنهزینه ی تعمیرش چقدر شد

سلام
من از یکی از کاربران این سایت یه دونه xbox 360 خریدم که البته هنوز به دستم نریسیده با 20 تا بازی گرفتم 250 کور هستش و خودش هم گفت که تعمیری هستش مدل 2005 هم هستش به نظرتون اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟؟
چقدر شانس دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فن هاش هم 12 ولت هستش
70 تومان هم بابت تعمیرش داده اونم پیش آقا طاهر که میدونم کارش خیلی درسته
ممنون میشم یکی خبره جئاب منو بده
قربان شما![]()

سلام
من از یکی از کاربران این سایت یه دونه xbox 360 خریدم که البته هنوز به دستم نریسیده با 20 تا بازی گرفتم 250 کور هستش و خودش هم گفت که تعمیری هستش مدل 2005 هم هستش به نظرتون اشتباه کردم ؟؟؟؟؟؟؟
چقدر شانس دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فن هاش هم 12 ولت هستش
قربان شما![]()
معامله که انجام شده باشه دیگه فسخ نداره تو بودی این کارو میکردیدوست عزیز اولا اینجا جای سوال شما نیست در ثانی هر چه زودتر معاملتو فسخ کن که داری 250 تومنتو میریزی دور . اشتباه ترین کار رو توی زندگیت انجام دادی
شانست هم برای سالم موندنش با توجه به سوابق کنسولهای تعمیری شاید کمتر از 20 در صد
باشه .
سلام
چقدر شانس دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فن هاش هم 12 ولت هستش
قربان شما![]()