صفحه ترحیم

بچه ها این 360 های 65نانو متری صد در صد دیگه ... یعنی بیخیال pS3 بشم ؟!

توی 360 هیچ چیزی 100% نیست;) ، اگر هم بیاد بازم نمیشه گفت 100% مشکلات رفع میشه . البته PS3 تا موقع کپی خور شدنش باید بیخیالش بشی وگرنه دخل جیبتو میاره:cheesygri

اتفاقا 65nm شدن بهترين راه حل اين مشكل است
مثلا يعني شما ديگه نمي يايد هيت سينك اضافي رو كنسول ببنديد يا مثلا فن با قدرت بيشتر ببنديد كه بتونه گرما رو دفع كنه
با 65nm شدن خود گرماي gpu مياد پايين
كه سر منشاء همه مشكلات همين حرارت و اين كه گرما از كنسول خارج نميشه
ديگه نيازي به اين جنگولك بازي نيست(فن بستن و اينتر كولر و 12 ولت كردن فنها)
يعني ديگه حرارتي بيش از حد وجود نداره كه بخواد مشكل به وجود بياره
يعني مشكل از پايه حل ميشه!

اتفاقا 65nm شدن بهترين راه حل اين مشكل است
مثلا يعني شما ديگه نمي يايد هيت سينك اضافي رو كنسول ببنديد يا مثلا فن با قدرت بيشتر ببنديد كه بتونه گرما رو دفع كنه
با 65nm شدن خود گرماي gpu مياد پايين
كه سر منشاء همه مشكلات همين حرارت و اين كه گرما از كنسول خارج نميشه
ديگه نيازي به اين جنگولك بازي نيست(فن بستن و اينتر كولر و 12 ولت كردن فنها)
يعني ديگه حرارتي بيش از حد وجود نداره كه بخواد مشكل به وجود بياره
يعني مشكل از پايه حل ميشه!

با تئوری بله قابله حله ولی باید دید بعد از عملی شدن چی پیش میاد. بعد از تغییرات کنسول بعد از فبریه 2005 گفتن که دیگه مشکلی پیش نمیاد ولی ...

با تئوری بله قابله حله ولی باید دید بعد از عملی شدن چی پیش میاد. بعد از تغییرات کنسول بعد از فبریه 2005 گفتن که دیگه مشکلی پیش نمیاد ولی ...

از زماني كه 360 اومده تا حالا هر بار كه گفتن مشكل 360 بعد اين تاريخ حل ميشه يا اينكه بعضي قطعات مادر بورد رو تغيير دادن يا بهش هيت سينك اضافه كردن
ولي گرماي كه كنسول توليد ميكرده از ابتداي ساخت تا حالا تغييري انچناني نكرده يا بهتره بگم هيچ تغييري نكرده
فقط اينكه بعضي كنسول ها بطور شانسي گرماي كمتري توليد ميكردن
ولي اينبار با 65nm شدن گرماي gpu مياد پايين كه فكر كنم تاثير خوبي ميتونه بزاره
به هر حال ببينيم چي ميشه

میدونم این پست رو نباید اینجا بدم.
ولی من واقعا در عجبم یا من خیلی خوش شانسم یا بقیه خیلی بدشانسند.
من کنسولم مال اوایل2006 هست و تا الان حتی اخ هم نگفته شده که من 2 روز پشت سر هم روشن بزارمش فایل دانلود کنه اما اخ هم نگفته. همه بازی ها رو هم اجرا میکنه و اصلا ندیدم تا حالا چراغی توش قرمز بشه/:).
والا اصلا صدا هم نمیده یعنی من توی اتاقم هیچ صدایی نمیاد و وقتی که کولر رو هم خاموش میکنم صدای بازی هم قطع میکنم هیچ صدایی نمیشنم. گرم هم نمیکنه. من هیچ فن خاصی براش نگرفتم و همیشه هم عمودی گذاشتمش و بعضی موقع ها که خیلی ازش کار میکشم دستمو که پشتش میگیرم یه کمی حرارت داره میاد بیرون که اونم انقدر نیست که اسیبی برسونه.
اصلا هم نمیدونم چرا انقدر بچه ها مشکل پشکل دارن تا حالا هم هر چقدر که تونستم فریمورشو عوض کردم الانم دستگاهم:
premium-ntsc/u-2006-samsung ms25

واقعا نمیدونم چرا انقدر ملت باهاش مشکل دارند من با X360 فیلم DVD هم نگاه میکنم اونم بطور متداول اما تا حالا لنز دستگاهم اخ هم نگفتهو DVD های کثیف و نسبتا خش دار رو هم روون میخونه .

واقعا نمیفهمم مشکلات بعضی از بچه ها رو!!

تا حالا هم 2 تا ضربه خورده که هر وسیله دیگه ای بود خراب شده بود اما این... .
واقعا باید به مایکروسافت به خاطر ساخت چنین وسیله ای افرین گفت:cheesygri.

پ.ن: اون روز یکی از دوستام گفت بیا X360تتو بفروش با قیمت خیلی عالی میخرند و با این 20 تا بازی که تو داری ازت 450 میبرند تازه کنسولتم که تک هست. بهش گفتم خوب بعدش چی کار کنم میخوام کنسول داشته باشم که باهاش بازی کنم. گفت بیا یه 2007 بخر. منم بهش گفتم: ملت 2007 میخرند که کیفیتشون خوب باشه اونوقت چه ...یه که بیام کلی دردسر بکشم و یه مقداری هم پول روش بزارم یه دستگاه دیگه بخرم که معلوم نباشه چی باشه؟؟:)
bebakhshid EN tayp mikonam key boardam GHat zade, KHOB BABA JOON TO SHANS AVORDI IN TEFLIA HAME BADSHANS BOODAN< NEMIKHAD BE ZEHNETOON FESHAR BIARID BE NAZARAM MOSHKEL MOMKENE AZ JAYI KE KHARIDIN HAM BASHE( yaani taraf behetoon indakhte ), BAADAM BE MICROSOFT BAYAD KHAKBARSAR GOFT KE INHAME DASTGAHESH MOSHKEL DAR SHODE!!

کنسول منم یه 1 ماهی میشه تعطیل شد.
خودش e0102 داد بعد من تونستم واسه 20 روز درستش کنم:biggrin1: بعد دوباره خراب شد
برای بار دوم زدم gpuشو سوزوندم:biggrin1:
مال 2005 بود خیلی هم زییاد بازی نمیکردم. طبیعی.
الان این جدیدا که 3 تا heatsink دارن فکر نمیکنم اصلا خراب شن. هر کی گیر اورد بخر. من حالا دارم برنامه ریزی میکنم سال 2010 یه کنسول دیگه بخرم:laughing:

میگم heatsink رو میشه رو کنسول گذاشت یا از اول باید رو کنسول باشه؟من الان یه 360 گیر اوردم مال اواخر 2005 قیمتش 300 تومن با اینتر کولر ایا میشه روش heatsink هم گذاشت؟ ایا قابل اعتماد هست؟میگم راستی 360 پریموم تو چه تاریخی عرضه شد چون این طرف میگه کنسولش پریموم هست درایوشم سامسونگ هست دوتا دسته ی بی سیم هم داره؟به نظرتون بخرم یا نه؟

میگم heatsink رو میشه رو کنسول گذاشت یا از اول باید رو کنسول باشه؟من الان یه 360 گیر اوردم مال اواخر 2005 قیمتش 300 تومن با اینتر کولر ایا میشه روش heatsink هم گذاشت؟ ایا قابل اعتماد هست؟میگم راستی 360 پریموم تو چه تاریخی عرضه شد چون این طرف میگه کنسولش پریموم هست درایوشم سامسونگ هست دوتا دسته ی بی سیم هم داره؟به نظرتون بخرم یا نه؟

دو تاهتسینک روی چیپها و سی پی یو قرار داره از اول هم بوده کنسولهای جدید که تو ایران نیومده سه تا داره .
بهیچ وجه کنسول دسته دوم نخر چه برسه که مال 2005 هم باشه.200 تومن هم نمیارزه. 360 اواخر سال 2005 تولید شد.
بازم میگم نخر وگرنه پشیمون میشی.

نه ظاهرا مال 2005 نیست مال دیرتر هست یعنی حدود 2006 درست نمیدونم اخه وسعم نمیرسه هنوز اطلاعات کامل نگرفتم ولی اگه گرفتم اینجا میزارم لطفا راهنمایی کنین

نه ظاهرا مال 2005 نیست مال دیرتر هست یعنی حدود 2006 درست نمیدونم اخه وسعم نمیرسه هنوز اطلاعات کامل نگرفتم ولی اگه گرفتم اینجا میزارم لطفا راهنمایی کنین

اگه ماله 2007 هم باشه بازم میگم کنسول دسته دوم نخر بخاطره 150 تومن کمتر ممکنه 300 تومن ضرر کنی . از کجا معلومه شاید سه چراغ بوده تعمیرش کرده حالا میخواد ردش کنه . من خودم چند نفرو میشناسم اینکارو کردن . آمار بالای خرابیهای 360 اینه که این کنسولای تعمیری دست بدست فروخته میشه و برای خریدار مشکل ساز میشه .

هنوز پست تواين صفحه هست كه ديروز كنسول Bye Bye كرد :cheesygri
حالا بايد وايسم تا 1.2 ماه ديگه تا يدونه ديگه بگيرم

آخرین ویرایش:
بهیچ وجه کنسول دسته دوم نخر چه برسه که مال 2005 هم باشه.200 تومن هم نمیارزه. 360 اواخر سال 2005 تولید شد.

با دسته دوم نخریدت شدیدا موافقم ، ولی با 2005 نخریدن شدیدا مخالم ، مهدی جان. :biggrin1:
مهدی جون تو اون یکی تاپیک هم گفتم ، 360های تاریخ 2005 کمترین میزان خرابی رو داشتن.
علاوه بر اون دوستام که گفتم 2005 دارن ، یعنی با هم خریدیم و مال هیچ کدوم هم خراب نشده ، دیروز هم یکی کنسولش رو آورد پیشم برا تنظیم لنز ، که در آخر لنز رو هم مجبور شدیم بفرستیم برای تعمیر ( که این جریان لنز رو بعدا تعریف می کنم ) ، خلاصه اینکه وقتی تاریخ ساخت کنسولش رو دیدم متوجه شدم 2005 هستش! :eek: وقتی ازش پرسیدم که تا حالا چند بار 3 چراغ داده گفتش که تو این 1 سال و خورده ای فقط یک بار اونم بخاطر نوسان برق بود که 2 ثانیه بعدش کلا برق رفت.:-" خلاصه این که من یکی که تا حالا کنسول خراب شده که مال 2005 باشه ندیدم ، نه اینکه نباشه ولی من ندیدم.

-----------------------

حالا لنز چرا ضعیف شده ، علتش اینه که 1 سال با بازی استمپری بازی کرده که در بهترین وضعیت بازی های اصل رو هم بزور میاورد بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or