صفحه ترحیم

به به آقا احسان ! چند وقت بود ندیده بودمت ! چطوری ؟!
راستش من هیچ فنی براش نزاشته بودم ولی با وجود اینکه اتاقم قبلآ گرمتر از تابستون بود هیچ مشکلی نداشت. دقیقآ 1 هفته بعد از اینکه کولر گازی توی اتاقم گذاشتم و دمای کولر هم همیشه 18 درجه بود این طوری شد !! کلآ امکان داره از سرمای زیاد این طوری بشه ؟!! :confused:
راستی تاریخ کنسولم هم آخرای 2006 بود.
من همیشه به بقیه پیشنهاد میکنم از فن استفاده کنند تا حالا هم ندیدم کسی از فن درست استفاده کرده باشه و کنسولش ارور بده
حالا کنسول را با طاهر دادی ؟ یا NEXTGEN
بازم کنسول XBOX 360 میگیری ؟

کنسول من چند روز پیش ارور 3 چراغ داد.به صورت عمودی که گذاشته بودم یهو دیدم 2 تا چراغ چپ و چراغ پایین سمت راست روشن شد.
بعد ریستارت کردم درست شد.
کسی میدونه این ارور همون 3 چراغ معروفه یا خیر؟
البته خودم احتمال میدم از نوسان برق باشه....چون یکی دوبارم که برقمون رفت اینطوری شد.

کنسول من چند روز پیش ارور 3 چراغ داد.به صورت عمودی که گذاشته بودم یهو دیدم 2 تا چراغ چپ و چراغ پایین سمت راست روشن شد.
البته خودم احتمال میدم از نوسان برق باشه....چون یکی دوبارم که برقمون رفت اینطوری شد.

آره متاسفانه!
این عکس این مشکل معروف. جهت کنسول هم فرقی نداره:

البته باید چشمک بزنه.

این هم معنی چراغها:
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems

این ارور لامصبو به هزار تا دلیل میده یکیشم همون نوسان برقه یه دفعه واسه من همین ارورو داد قلبم ریخت بعد که اومدم از اتاق بیرون دیدم تلویزیون و کامپیوتر خاموش شدن فهمیدم یه نوسان برق شدید بوده برای همین بقیه وسایل که محافظ داشتن خاموش شدن از من نصیحت قبل از اینکه کاری دستت بده یه محافظ درست درمون واسه کنسولت دست و پا کن.

Sam

ببخشيد من روزي هفت هشت ساعت از كنسولم كار ميكشم !!! وي حدود 5-6 بار اين ارور سه چراغ قرمز رو داده(بعلت نوسان برق) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعيت دستگاه من خيلي خرابه ؟؟؟

آره متاسفانه!
این عکس این مشکل معروف. جهت کنسول هم فرقی نداره:

البته باید چشمک بزنه.

این هم معنی چراغها:
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems

چرا فكر كنم فرق داره در حالت عمودي و افقي:

عمودي:
52e1b2v.jpg

افقي:
4xl3k35.jpg

البته مطمئن نيستم

چرا فكر كنم فرق داره در حالت عمودي و افقي:

عمودي:
52e1b2v.jpg

افقي:
4xl3k35.jpg

البته مطمئن نيستم

واسه ی من عمودیست.
البته از گرما نبود چراغ ها.چون کنسول در حالت Idle بودش.
چشمک هم فکر کنم میزد....من ریستارتش کردم درست شد خو ب:biggrin1:
پس یعنی الان کارم تمومه دیگه؟فکر نکنم:biggrin1:

واسه ی من عمودیست.
البته از گرما نبود چراغ ها.چون کنسول در حالت Idle بودش.
چشمک هم فکر کنم میزد....من ریستارتش کردم درست شد خو ب:biggrin1:
پس یعنی الان کارم تمومه دیگه؟فکر نکنم:biggrin1:

مال من هم در حالت Idle 3 چراغ شد! خاموش روشن هم کردم درست شد. ولی فرداش دوباره شد و بعد چند بار خاموش روشن کردن دیگه درست نشد! حالا نمیگم مال تو هم اینطوری شده حتماً، ولی خودتم آماده کن. :(
در ضمن همونطور که میبینی جهت 3 چراغ در هر 2 حالت یکیه نسبت به افق.

من همیشه به بقیه پیشنهاد میکنم از فن استفاده کنند تا حالا هم ندیدم کسی از فن درست استفاده کرده باشه و کنسولش ارور بده
حالا کنسول را با طاهر دادی ؟ یا NEXTGEN
بازم کنسول XBOX 360 میگیری ؟
هنوز که فکری به حالش نکردم ! اگه به هیچ وجه درست نشد مجبورم یکی دیگه بگیرم ! این همه بازی مونده که هنوز بازی نکردم مثل Bioshock , Halo 3 , Mass Effect , GOW 2 , ... :biggrin1:

نوشته شده توسط Dinosaur
به به آقا احسان ! چند وقت بود ندیده بودمت ! چطوری ؟!
راستش من هیچ فنی براش نزاشته بودم ولی با وجود اینکه اتاقم قبلآ گرمتر از تابستون بود هیچ مشکلی نداشت. دقیقآ 1 هفته بعد از اینکه کولر گازی توی اتاقم گذاشتم و دمای کولر هم همیشه 18 درجه بود این طوری شد !! کلآ امکان داره از سرمای زیاد این طوری بشه ؟!! :confused:
راستی تاریخ کنسولم هم آخرای 2006 بود.

من تو اتاقم کولر گازی همیشه روشنه و مطمئن باش بخاطر سرما یا احتلاف درجه حرارت نیست.من کنسولم 20 ساخت هم روشن بوده و هیچ اتفاقی هم نیافتاده

هنوز که فکری به حالش نکردم ! اگه به هیچ وجه درست نشد مجبورم یکی دیگه بگیرم ! این همه بازی مونده که هنوز بازی نکردم مثل Bioshock , Halo 3 , Mass Effect , GOW 2 , ... :biggrin1:
واقعا دلم سوخت یاد خودم افتادم که دستگام سوخت
ولی این دفعه حتما براش فن بگیر خیلی تاثیر داره
واقعا Xbox 360 افتضاح ساخته شده

Last edited by a moderator:
ببخشید احسان جون ! انقدر اعصابم خورده زدم به جای نقل قول پست شما رو ویرایش کردم !!
راستش هنوز که به آقا طاهر ندادم ولی احتمالآ به زودی بهشون بدم. چون اینجوری افسردگی میگیرم.:biggrin1:

به به میبینم که تاپیک کلاً منحرف شده . بهر حال مشکلات کنسول انقدر زیاده که همه دوست دارن یه جایی پیدا بشه درد دل کنن .امیدوارم این تاپیک و تاپیکهای مشابه آینه عبرتی برای سایرین باشه چه اونایی که کنسول دارن و چه اونایی که قصد خریدن دارن . از دوستان خواهش دارم که بخاطر چند بازی که هر چند بازیهای فوق العاده ای هم هستند انتخاب اشتباهی نکنن البته دوستانی که پول کنسول براشون زیاده رو میگم . درسته که من و شما بخاطر عشق به بازی:love: این پولو میدیم ولی یادمون باشه که ممکنه باز هم تاکید میکنم ممکنه تاوان سنگینی هم در مقابلش بدیم :confused:. من این تاپیکو 2 روز قبل زدم ولی تعداد بازدیدکنندگان رو ببینید :eek:فکر میکنید معنیش چیه:( بازهم میگم اول فکر کنید بعد تصمیم بگیرید .

در ضمن خیلی جالبه بیشتر دوستانی که کنسولشون خراب شده تازه واردن:confused:این معنیش چیه:confused:

به به میبینم که تاپیک کلاً منحرف شده . بهر حال مشکلات کنسول انقدر زیاده که همه دوست دارن یه جایی پیدا بشه درد دل کنن .امیدوارم این تاپیک و تاپیکهای مشابه آینه عبرتی برای سایرین باشه چه اونایی که کنسول دارن و چه اونایی که قصد خریدن دارن . از دوستان خواهش دارم که بخاطر چند بازی که هر چند بازیهای فوق العاده ای هم هستند انتخاب اشتباهی نکنن البته دوستانی که پول کنسول براشون زیاده رو میگم . درسته که من و شما بخاطر عشق به بازی:love: این پولو میدیم ولی یادمون باشه که ممکنه باز هم تاکید میکنم ممکنه تاوان سنگینی هم در مقابلش بدیم :confused:. من این تاپیکو 2 روز قبل زدم ولی تعداد بازدیدکنندگان رو ببینید :eek:فکر میکنید معنیش چیه:( بازهم میگم اول فکر کنید بعد تصمیم بگیرید .

در ضمن خیلی جالبه بیشتر دوستانی که کنسولشون خراب شده تازه واردن:confused:این معنیش چیه:confused:

خیلی ممنون که بچه ها رو ارشاد و امر بمعروف کردی. خوب بود اون11 میلیون نفری رو که 360 خریدن تو کل دنیا رو هم میشد یجورایی ارشاد کنی. میشه بگین خب پس دوستانی که میخوان بازیهایی جدید رو بازی کنن باید چه چیزی بخرن؟
البته جواب شما برای من مشخصه. میپرسم که دوستان هم بدونن.

خیلی ممنون که بچه ها رو ارشاد و امر بمعروف کردی. خوب بود اون11 میلیون نفری رو که 360 خریدن تو کل دنیا رو هم میشد یجورایی ارشاد کنی. میشه بگین خب پس دوستانی که میخوان بازیهایی جدید رو بازی کنن باید چه چیزی بخرن؟
البته جواب شما برای من مشخصه. میپرسم که دوستان هم بدونن.

دوست عزیز اون یازده میلیون که میفرمائید 1-حداقل 1 سال از بابت کنسولشون بیمه اند .
2- سطح درامد اونا رو با خودمون اصلا مقایسه نکن . ببین عزیز من خودمم 360 دارم چیزی هم که گفتم ارشاد نبود واقعیات توی تاپیکها بود که من جمع بندی کردم اگه شما به نتیجه دیگه ای رسیدید حتما به ما هم بگید . من کسی رو مجبور نکردم و با قطعیت هم حرف نزدم . هر کسی اختیار داره و میتونه تصمیم بگیره . در مورد خریدن چیزه دیگه هم فکر کنم اگه حرفی نزنم بهتره وگرنه میای به یه چیزه دیگه ای متهمم میکنی . گیرز که داره تو پی سی میاد لاست پلانت ، بیو شاک ، گاست ریکون 2 ، درت و... هم که اومده البته نمیگم همه بازیها ولی خیلی از عنوانها اومدن. بازم میگم هر کسی مختاره انتخاب کنه ولی از روی عقل نه احساس .
بهر حال 360 یه کنسول دوست داشتنی :love:ولی بیرحمه :evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or