صفحه ترحیم

سلام
اصلا قصد ندارم تو دل کسیو خالی کنم یا جو الکی بدم فقط میخواستم کسایی که 1 درصد هم نمیخوان احتمال بدن که پولشون سوخت شه با خرید 360 اونم هر نوعش این کارو کردن. حتی فالکون با فن 12v حتی اگه خیلی کم بازی کنن حتی اگه وقتی دستتون رو میگیرید پشتش باد سرد بیاد بیرون. خیلی جالب که دستگاه من هیچ جوره هم تعمیر نشد حتی دوبی هم فرستادم ولی نشد و مجبور شدم اوراقش کنم . اولش ارورش 0110 یعنی رمهاش بودن بود ولی بعدا چند تا ارور مختلط با هم میداد. چه شانسی آورد اونی که میخواست این دستگاه رو بخره :cheesygri قبل از اینکه معامله شه 3 چراغ داد :cool: تازه تعمیر کاره میگفت قبل از تو یه الایت هم اومد که اون درست شد . این بود سرگذشت 360 فالکون من با فن 12 ولت .... ;)
توضیحتو کاملتر بده
من دستگاهتو تو نکستژن دیدم که وقتی میخواستی 12 ولت کنی سیمها رو اشتباه زده بودی و کل بورد رو سوزونده بودی

مال من آرکید بود از سیم فنها هم نبود من 12V نکردم تعمیر کار کرده بود خود نکست جن هم گفت احتمالا از نوسان برق بوده و دلیل اصلیشو هیشکی نفهمید :confused::confused:

مال من آرکید بود از سیم فنها هم نبود من 12V نکردم تعمیر کار کرده بود خود نکست جن هم گفت احتمالا از نوسان برق بوده و دلیل اصلیشو هیشکی نفهمید :confused::confused:

جالبه که بدونی فقط دستگاه شماست که تو سری فالکون برای تعمیر سه چراغ رفته نکستزن

یعنی نمی شه اونقد با خیال راحت بشینی بازی کنی تا موقعی که دو چراغ بشه بعد خاموش کنی ؟
موقعی که دو چراغ بشه خاموش کنی که خیلی ضرر داره ولی اگه فالکون داری برا محض احتیاط 12 ولت کن بعد با خیال راحت بشین بازی کن
;)

1-كسي اينجا تا حالا فالكون داشته كه 3چراغ داده باشه؟
2-ديدن فيلم هم به دستگاه فشار مياره و احتمال 3چراغ شدن رو بيشتر ميكنه؟

چون يه تلويزيون گرفتم و ميخوام باهاش فيلم ببينم ولي كامپيوترم خروجي HD نداره و كابل دو سر VGA هم ندارم و دستگاهي كه خروجي HD ميده همين 360 هستش.

1-كسي اينجا تا حالا فالكون داشته كه 3چراغ داده باشه؟
2-ديدن فيلم هم به دستگاه فشار مياره و احتمال 3چراغ شدن رو بيشتر ميكنه؟
اگر نخوای 5 تا فیلم 2 ساعته یک ضرب پشت سر هم ببینی:) نه فیلم یا موزیک پخش کردن فشار خاصی به دستگاه نمی یاره.

اگر نخوای 5 تا فیلم 2 ساعته یک ضرب پشت سر هم ببینی:) نه فیلم یا موزیک پخش کردن فشار خاصی به دستگاه نمی یاره.
نه بابا، Movie Marathon كه نميريم! لول.
كلا يه فيلم 2ساعته رو 3روز طول ميكشه ببينم.

تشكر از پاسخ ولي من عطاش رو به لقاش ميبخشم.

باز بگين PS3 به درد نميخوره! لول

بله سابقه داشته ولی کم
در مورد سه چراغ هم معمولا قبلش فریز میکنه خاموش میکنی بعد روشن میکنی وبا یه پدیده ی شوم به نام سه چراغ روبه رو میشی:((:((:((امیدوارم برا ی هیچکس پیش نیاد
همینطوری هم نیست.... مثلا بازی bully فریز تو ذاتشه.... مجبوری خاموش کنی و بعد روشن کنی....

اقا اين چه جورشه اون دوستاني كه ميگن 3 چراغ هست اطلاعات دقيق بدن چي ميشه ؟ تاريخ نوع برد و اينكه داشتند چي بازي ميكردند اطلاعاتتتتتت كامل

اقا اشکان حرفایی می زنیا ... !!!
من تو هفته 4 5 روز بالای 9 ساعت بازی می کردم دستگاه هیچیش نشد !
ولی الان که هفته ای 1 الی 2 ساعت بازی می کنم دستگاه ارور داد اونم چه اروری !!! ( e74 )
در ضمن خدمت دوستان عزیز عرض بنمایم
فالکون احتمال خرابی داره و اون هایی که میان و می پرسن کسی تا حالا بوده که دستگاهش فالکون باشه و خراب بشه باید بگم بله
نمنونش خودم ! ارورش هم از اون ارور های ...
ولی این رو هم بگم که شاید از 100 تا یا 1000 تا یکیش خراب در بیاد که نگران نباشید همون هم واسه من در اومد

دوستان سلام !

کنسول من هم خدا رو شکر! واسه بار دوم 3 چراغ قرمز داد و این بار دیگه رسما به ملکوت اعلی! پیوست . (یعنی خودم فاتحشو خوندم!)
بار اول که سه چراغ داد فرستادمش NextGen با XCamp درستش کرد اما این بار دیگه نه میخوام بدم درستش کنن نه فعلا قصد خرید یکی دیگشو دارم ....... .

دوستان سلام !

کنسول من هم خدا رو شکر! واسه بار دوم 3 چراغ قرمز داد و این بار دیگه رسما به ملکوت اعلی! پیوست . (یعنی خودم فاتحشو خوندم!)
بار اول که سه چراغ داد فرستادمش NextGen با XCamp درستش کرد اما این بار دیگه نه میخوام بدم درستش کنن نه فعلا قصد خرید یکی دیگشو دارم ....... .
ایمن کنسول تو هم بالاخره از میان ما رفت (3 ثانیه سکوت)
ولی امین حیفه کنسوله. بده درستش کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or