صفحه ترحیم

دستگاهه منم فوت شد (مرده شوره ریختشو ببرن!) 2007/3 بود.
اخرا تا 8 ساعتم برام کار کرد (=دلیل مرگ)

تو فکره یکی دیگم (فالکون). بگیرم یا نه؟ :confused:

خدارو شکر با همه گیر شدن سیستم دوازده ولت و سیستم شرود دیواید کم کم این تاپیک داره خودشو می کشه پایین 
به امید روزی که دیگه ترحیمی نداشته باشیم و بچه ها بجای گشتن دنبال قاتل بروسلی یکم حرف گوش کنن و تجربه رو دوباره تجربه نکنن

برادران با عرض تاسف میگم که امروز کنسول ما هم 3 چراغ داد واقعا چقدر رنگهای زیبایی هست .
بدم Next-gen ببینم درست میشه اگه نشد که تو فکر یک الایت هستم.

ویرایش :چیزی نبود فقط کابل برقش شل شده بود .درست شد دوباره.

آخرین ویرایش:
من یه elite که فکر می کنم برای آخرای 2007 باشه مادربوردشم که دیگه فالکون هست دارم فن هم روش نزاشتم ، می خواستم ببینم تا حالا سابقه داشته elite بدون فن سه چراغ شه؟
در ضمن اگه بخواد سه چراغ شه یکدفعه از یکی میره رو سه تا یا اول دو تایی می شه ؟

روزی چند ساعت بازی میکردی؟
چرا اینطور شد؟

چرا داغ این بنده خدار رو تازه میکنید ؟!
بحث چند ساعت بازی کردن نیست بلکه استفاده نکردن از روشهای کولینگ هستش که ممکن بود با استفاده از اونا کنسولش الان زنده بود ، البته بازم میگم ممکن بود ، پس اگه واستون مهمه که کنسولتون فعلا سالم بمونه و geow 2 رو بازی کنید بفکر کولینگ باشید تا فردا پشیمون نشید .

من یه elite که فکر می کنم برای آخرای 2007 باشه مادربوردشم که دیگه فالکون هست دارم فن هم روش نزاشتم ، می خواستم ببینم تا حالا سابقه داشته elite بدون فن سه چراغ شه؟
در ضمن اگه بخواد سه چراغ شه یکدفعه از یکی میره رو سه تا یا اول دو تایی می شه ؟
بله سابقه داشته ولی کم
در مورد سه چراغ هم معمولا قبلش فریز میکنه خاموش میکنی بعد روشن میکنی وبا یه پدیده ی شوم به نام سه چراغ روبه رو میشی:((:((:((امیدوارم برا ی هیچکس پیش نیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or