صحبت های Ubisoft در رابطه با Watch Dogs

Easy_GoiiN

کاربر سایت
watch-dogs-box-art-header-2.jpg

همانطور که در جریان هستید، طبق صحبت های یوبی سافت، قرار است عنوان Watch Dogs به یک فرانچایز تبدیل شود؛ چرا که یوبی سافت برای این عنوان برنامه ای طولانی مدت ریخته است. Watch Dogs برای 10 سال برنامه ریزی شده است. حال Tony Key در اظهار نظری جالب اعلام کرد:
ما در صورتی شروع به ساختن یک عنوان می کنیم که فقط به یک فرانچایز تبدیل شود.
زمانی که در رابطه با دنیای بازی و همچنین نظارت Aidan سوال شد، Key پاسخ داد:
Watch Dogs یک دنیای کاملاً واقعی را به نمایش می گذارد و Aidan Pearce هم دائماً هواسش به ساختمان ها و کارهایی که مردم انجام می دهند هست.
منبع

یوبی سافت: بازیی بازی است که میلک شود، بازی که میلک نشود بازی نیست [-(

دارید بی انصافی میکنید در حق یوبی سافت ! من زیاد اهل فن بازی نیستم اما الان یوبی سافت یکی از 3 شرکت قدرتمند بازی سازیه !
عرضه ی عنوان سالانه ی هر شرکت برای بعضی ها خوبه و بعضی ها هم دوست ندارن اما وقتی یوبی سافت میبینه از عرضه ی سالانش استقبال میکنن دلیلی نمیبینه که بازی رو عرضه نکنه !

دارید بی انصافی میکنید در حق یوبی سافت ! من زیاد اهل فن بازی نیستم اما الان یوبی سافت یکی از 3 شرکت قدرتمند بازی سازیه !
عرضه ی عنوان سالانه ی هر شرکت برای بعضی ها خوبه و بعضی ها هم دوست ندارن اما وقتی یوبی سافت میبینه از عرضه ی سالانش استقبال میکنن دلیلی نمیبینه که بازی رو عرضه نکنه !
من خودم به شخصه خیلی یوبی رو قبول دارم، جزء معدود شرکتاییه که پشت سر هم آی پی جدید میده و از این لحاظ خیلی دوستش دارم اما، دنباله ساختن هاش رو چندان قبول ندارم نمونش AC !!

ببخشید دوستان البته به نظر من حق داره تا حدودی نه اینکه بازی دیگه نسازه نه اما شرکت به این بزرگی باید بازی بسازه که بتونه ازش پول در بیاره وگرنه این همه کارکنان و افراد این شرکت کی قراره هزینه هاشون بده ؟

از طرف دیگه ساخت بازی جدید ریسک خیلی بالایی داره برای شرکت های مثل UBI به خاطر اینکه اگه چند تا بازی بسازن که سود نداشته باشه در شرکت تخته میشه .

همین راکستار یا EA هم حساب کنید دقیقا دارن همین کار میکنن البته به روش UBI و ACTI نمیدوشن بازی ها رو اینجوری اما بازم تا حدودی میشه بهشون حق داد تا حدودی هم نه .

من خودم به شخصه خیلی یوبی رو قبول دارم، جزء معدود شرکتاییه که پشت سر هم آی پی جدید میده و از این لحاظ خیلی دوستش دارم اما، دنباله ساختن هاش رو چندان قبول ندارم نمونش AC !!

AC یک و دو رو که من بحث نمیکنم چون واقعا زیبا و دوست داشتنی و همچنین فروش خوبی داشتن .
نسخه ی Brother HooD نسخه ای فوقلاده از هر جهت بود توی هر زمینه بهبود یافته بود از گرافیک و طراحی صورت گرفته تا گیم پلی و نوآوری ! همچنین تونست متای خوبی بگیره و از بعضی مجلات معتبر نمره 10 رو کسب کنه ( عقیده ی من اینه که نمرات یه چیزه شخصی کسیه که بازی رو انجام میده زیاد به نمرات اعتقاد ندارم ) این نسخه فروش خوبی داشت و مورد توجه قرار گرفت ! طرفداران تا اینجا راضی بودن !
بعدش یوبی اومد نسخه ی Revelation رو معرفی کرد ! درسته زیاد تغییری تو بازی ندیدیم همچنین نمرات کمی هم گرفت ! شاید بعضی از هوادارن هم ناراضی کرد ! اما بازم تونست فروش خوبی به ثمر برسونه !
بعدشم که نسخه ی 3 رو معرفی کرد که کلا از ریشه بازی تغییر کرد و حتی گیم پلی ، نمراتشم نسبتا خوب بود راضی کننده بود همچنین تونست فروش خوبی هم داشته باشه و تازه هوادارن هم راضی بودن !
نسخه IV Black Flag هم گیم پلی تقریبا مشابه ای به 3 داره اما باز هم نو آوری و تغییر درش زیاد دیده میشه با توجه به دو گیم پلی منتشر شده !

در حال حاضر یکی از IP مهم یوبی سافت که داره ازش هم نون خوبی میخوره و هم مورد توجه هوادارانه همین AC هست .

به نظرم یوبی سافت شرکت فوقلاده ای از نظر IP هست همینطور که خودت گفتی تنوع تو IP های شرکت یوبی خیلی زیاده !

من مطمئنم یوبی سافت میدونه داره چه کار میکنه !

بابا شماچراپیله کردین بهac؟cod.resident evel.میدان نبرد.gta ایناهم تعدادشون داره2رقمی میشه

@ sa_sa
اتفاقا به نظر من زوال سری AC از BH شروع شد که به شدت پسرفت نسبت به ACII بود. اول داستانش که خیلی خیلی آبکی کار شده بود. بعدش هم گیم پلی که Copy+Paste شده بود. Revelation که اوج افتضاحات یوبی بود و از هر جهت بازی بی ارزشی بود. تنها دلیلی که من بازی کردمش داستانش بود که ببینم که چی میشه. شماره ی ۳ انصافا بد نبود ولی تاثیراتی که دو نسخه ی قبلی روی مخاطب و همین طور روی خود ACIII گذاشته بودن باعث شد در حد یه بازی خوب ظاهر بشه و نه بیشتر. AC IV هم با اینکه یه عالمه قابلیت جدید توش هست ولی چون دیگه سری ملیک شده هر چه قدر هم خوب باشه گیمر جماعت رو راضی نمیکنه.
دقیقا مشکل سری هایی مثل AC که سالانه عرضه میشن همینه. واقعیت اینه که اولا نمیتونن به میزان لازم مکانیزم جدید و خلاقیت توی شماره ی بعدی به کار ببرن و بعدش هم چون پشت سر هم گیمر داره یه احساس رو (هر بار با کمی تغییر) تجربه میکنه براش تکراری میشه و هرچه قدر هم که بازی خوب باشه نمیتونه در حد و اندازه هاش بدرخشه.

@ sa_sa
اتفاقا به نظر من زوال سری AC از BH شروع شد که به شدت پسرفت نسبت به ACII بود. اول داستانش که خیلی خیلی آبکی کار شده بود. بعدش هم گیم پلی که Copy+Paste شده بود. Revelation که اوج افتضاحات یوبی بود و از هر جهت بازی بی ارزشی بود. تنها دلیلی که من بازی کردمش داستانش بود که ببینم که چی میشه. شماره ی ۳ انصافا بد نبود ولی تاثیراتی که دو نسخه ی قبلی روی مخاطب و همین طور روی خود ACIII گذاشته بودن باعث شد در حد یه بازی خوب ظاهر بشه و نه بیشتر. AC IV هم با اینکه یه عالمه قابلیت جدید توش هست ولی چون دیگه سری ملیک شده هر چه قدر هم خوب باشه گیمر جماعت رو راضی نمیکنه.
دقیقا مشکل سری هایی مثل AC که سالانه عرضه میشن همینه. واقعیت اینه که اولا نمیتونن به میزان لازم مکانیزم جدید و خلاقیت توی شماره ی بعدی به کار ببرن و بعدش هم چون پشت سر هم گیمر داره یه احساس رو (هر بار با کمی تغییر) تجربه میکنه براش تکراری میشه و هرچه قدر هم که بازی خوب باشه نمیتونه در حد و اندازه هاش بدرخشه.

ببین این نظر شخصیه تو هست منم بهش احترام میذارم !
اما هواداران واقعی بازی این نظرو ندارن ! Brother HooD اگه گند بود فروششم باید بد میبود و همینطور الی بعد ! اما اینطور نبود ! وقتی هوادار بازی استقبال میکنه چرا نیان نسخه ی جدید بسازن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or