صحبت های Ubisoft در رابطه با Watch Dogs

Easy_GoiiN

کاربر سایت
watch-dogs-box-art-header-2.jpg

همانطور که در جریان هستید، طبق صحبت های یوبی سافت، قرار است عنوان Watch Dogs به یک فرانچایز تبدیل شود؛ چرا که یوبی سافت برای این عنوان برنامه ای طولانی مدت ریخته است. Watch Dogs برای 10 سال برنامه ریزی شده است. حال Tony Key در اظهار نظری جالب اعلام کرد:
ما در صورتی شروع به ساختن یک عنوان می کنیم که فقط به یک فرانچایز تبدیل شود.
زمانی که در رابطه با دنیای بازی و همچنین نظارت Aidan سوال شد، Key پاسخ داد:
Watch Dogs یک دنیای کاملاً واقعی را به نمایش می گذارد و Aidan Pearce هم دائماً هواسش به ساختمان ها و کارهایی که مردم انجام می دهند هست.
منبع

GTA هم فروش می کنه ، خیلی هم فروش می کنه . سالانه هم عرضه نمیشه . البته من اصلا از GTA خوشم نمیاد :دی

GTA رو نباید با اینجور بازی ها مقایسه کرد ! GTA عنوانی هست که برای ساختش کلی هزینه شده ! و همینطور وقت گذاشتن ! وگر نه GTA رو هم میشه سالیانه عرضه کرد همینطور که خود راک استار قبلا گفته بود !
حالا اینکه از GTA هم خوشت نمیاد نظر شخصیه خودته :d

ببین این نظر شخصیه تو هست منم بهش احترام میذارم!
اما هواداران واقعی بازی این نظرو ندارن ! Brother HooD اگه گند بود فروششم باید بد میبود و همینطور الی بعد ! اما اینطور نبود ! وقتی هوادار بازی استقبال میکنه چرا نیان نسخه ی جدید بسازن !
یعنی چی هواداران واقعی؟ یعنی من هوادار نما هستم؟ من AC و ACII رو هر کدوم 3بار تموم کردم. حالا چون گفتم BH افتضاح بود هوادار نیستم. بعدشم فروش دلیلی بر کیفیته؟ الآن RE6 بسیار بسیار خوب فروخته و کپکام اعلام کرده بود که بزرگ ترین Shipping شون تا به حال بوده. پس RE 6 بهترین قسمت از سری RE هستش. تازه تا خوب میفروشه و هوادارا میخرن پس کپکام همین کار های افتضاحش رو ادامه بده؟
تازه من نگفتم BH گند بود. گفتم سری از این نسخه رو به زوال رفت که دو چیز متفاوت هستن. Revelation هم بود که سری رو به افتضاح کشوند.
بعد من چون انتقاد میکنم هوادار نیستم. باشه خودت قضاوت کن. بعد از AC که یه فرنچایز رو شروع کرد و کلا بی نظیر و تک بود و به نظر من بین 25 بازی برتر تاریخه، و ACII که همه چیز سری رو به Perfection میرسونه، واقعا BH ادامه ی قابل و درخوری برای این دو بود؟ یا Revelation؟ حتی ACIII هم به کیفیت این دو نمیرسه. دلیل نمیشه یه بازی خوب بود، باعث میلک شدن سری نشه. اتفاقا به نظرم هم وجود BH نیاز بود و هم Revelation (به خاطر اینکه اگه نبودن یه Gap داستانی شدید ایجاد میشد) ولی سالانه کردن و تکراری شدنش باعث ناراحتی هوادار نما ها شده.
یوبی از نظر سرمایه گذاری و ساخت فرنچایز های جدید بی نظیره (حتی EA هم توی این قسمت حریفش نمیشه) ولی توی نگهداری درست از IP هاش هم یکی از بدترین شرکت های موجوده. اون از Splinter Cell که شماره به شماره متاش پایین میاد، این از AC که از نامزد GotY بودن به جایی میرسه که یه سری مجله ها حتی نامزده Best Action/Adventure اش هم نمیکنن!
یوبی اونقدر IP داره که اگه هر سال 1/3 شون رو بیرون بده (که باعث میشه بین هر ادامه ی یک بازی 3 سال فاصله بیافته) میتونه خودش رو به بزرگ ترین شرکت Publisher تبدیل کنه ولی سیاست های اشتباهش باعث میشن هواداران واقعیش، هوادارنما بشن!:d

یعنی چی هواداران واقعی؟ یعنی من هوادار نما هستم؟ من AC و ACII رو هر کدوم 3بار تموم کردم. حالا چون گفتم BH افتضاح بود هوادار نیستم. بعدشم فروش دلیلی بر کیفیته؟ الآن RE6 بسیار بسیار خوب فروخته و کپکام اعلام کرده بود که بزرگ ترین Shipping شون تا به حال بوده. پس RE 6 بهترین قسمت از سری RE هستش. تازه تا خوب میفروشه و هوادارا میخرن پس کپکام همین کار های افتضاحش رو ادامه بده؟
تازه من نگفتم BH گند بود. گفتم سری از این نسخه رو به زوال رفت که دو چیز متفاوت هستن. Revelation هم بود که سری رو به افتضاح کشوند.
بعد من چون انتقاد میکنم هوادار نیستم. باشه خودت قضاوت کن. بعد از AC که یه فرنچایز رو شروع کرد و کلا بی نظیر و تک بود و به نظر من بین 25 بازی برتر تاریخه، و ACII که همه چیز سری رو به Perfection میرسونه، واقعا BH ادامه ی قابل و درخوری برای این دو بود؟ یا Revelation؟ حتی ACIII هم به کیفیت این دو نمیرسه. دلیل نمیشه یه بازی خوب بود، باعث میلک شدن سری نشه. اتفاقا به نظرم هم وجود BH نیاز بود و هم Revelation (به خاطر اینکه اگه نبودن یه Gap داستانی شدید ایجاد میشد) ولی سالانه کردن و تکراری شدنش باعث ناراحتی هوادار نما ها شده.
یوبی از نظر سرمایه گذاری و ساخت فرنچایز های جدید بی نظیره (حتی EA هم توی این قسمت حریفش نمیشه) ولی توی نگهداری درست از IP هاش هم یکی از بدترین شرکت های موجوده. اون از Splinter Cell که شماره به شماره متاش پایین میاد، این از AC که از نامزد GotY بودن به جایی میرسه که یه سری مجله ها حتی نامزده Best Action/Adventure اش هم نمیکنن!
یوبی اونقدر IP داره که اگه هر سال 1/3 شون رو بیرون بده (که باعث میشه بین هر ادامه ی یک بازی 3 سال فاصله بیافته) میتونه خودش رو به بزرگ ترین شرکت Publisher تبدیل کنه ولی سیاست های اشتباهش باعث میشن هواداران واقعیش، هوادارنما بشن!:d
اولا کپ کام رو قاطی ماجرا نکن :d
دو تو به عنوان هوادار یوبی سافت ! تا حالا چند تا AC نسخه ی اصلی گرفتی !؟
یوبی سافت یه شرکت 27 سالست که به مراتب پیشرفتش خیلی زیاد بوده و شعبههای متعددی توی کشور های مختلف به ثبت رسونده ! شما چند ساله با یوبی سافت آشنا هستی که میگی هوادار !؟یعنی بیشتر از من !؟
نسخه های Brother Hood و Revelations یک Spin-Off بودن که به مراتب خیلی نسبت به یه Spin-Off گسترده و وسیع بودن !

من هنوز نمیتونم معنی این میلکی که میگن رو درک کنم !

Splinter Cell هم خوبه به نظرم چیزی کم و کاست نداره ! متا هم برای یه هوادار اصلا ملاک نیست کسی که هوادار باشه عنوانشو میخره و بازی میکنه ! اینایی که میلک میلک میکنن یه سری هوادار نما هستن :d ( به کسی برنخوره )

مثلا همین Watch Dogs یه IP که تا حالا مثلش رو ندیدید ! پشت شرکت یوبی سافت مغز های متفکری نشسته الکی که نمیان زرت و زرت نسخه بدن بیرون ! مطمئن باش از من و شما بیشر حالیشونه !

ببخشید دوستان البته به نظر من حق داره تا حدودی نه اینکه بازی دیگه نسازه نه اما شرکت به این بزرگی باید بازی بسازه که بتونه ازش پول در بیاره وگرنه این همه کارکنان و افراد این شرکت کی قراره هزینه هاشون بده ؟

از طرف دیگه ساخت بازی جدید ریسک خیلی بالایی داره برای شرکت های مثل UBI به خاطر اینکه اگه چند تا بازی بسازن که سود نداشته باشه در شرکت تخته میشه .

همین راکستار یا EA هم حساب کنید دقیقا دارن همین کار میکنن البته به روش UBI و ACTI نمیدوشن بازی ها رو اینجوری اما بازم تا حدودی میشه بهشون حق داد تا حدودی هم نه .

یعنی چی ... ea و راک استار مثل اونها نمیدوشن ...

الان ea داره هر سال need foe sleep به خورد مردم میده که هر دفعه بی کیفیت تر میشه ... فیفا میده کپی نسخه های قبلی بدون هیچ تغییری .... مثلا مدال افتخار درسته شیر دوشی نیست .. دزدی بود از ملت که با یه اسم معروف یه بازی دسته 3 بندازی به ملت ... اگه یه شرکت منفور و دزد تو دنیا باشه اون ea هستش ....

راک استار هم با شماره دار شدن عنوان هاش مشکلی نداره و استقبال میکنه ... ولی فرقش با اونا اینه که کیفیت محصول تضمین شده است ... و به اندازه کافی نو اوری و تنوع به کار میگیره

اولا کپ کام رو قاطی ماجرا نکن :d
دو تو به عنوان هوادار یوبی سافت ! تا حالا چند تا AC نسخه ی اصلی گرفتی !؟
یوبی سافت یه شرکت 27 سالست که به مراتب پیشرفتش خیلی زیاد بوده و شعبههای متعددی توی کشور های مختلف به ثبت رسونده ! شما چند ساله با یوبی سافت آشنا هستی که میگی هوادار !؟یعنی بیشتر از من !؟
نسخه های Brother Hood و Revelations یک Spin-Off بودن که به مراتب خیلی نسبت به یه Spin-Off گسترده و وسیع بودن !
من هنوز نمیتونم معنی این میلکی که میگن رو درک کنم !
Splinter Cell هم خوبه به نظرم چیزی کم و کاست نداره ! متا هم برای یه هوادار اصلا ملاک نیست کسی که هوادار باشه عنوانشو میخره و بازی میکنه ! اینایی که میلک میلک میکنن یه سری هوادار نما هستن :d ( به کسی برنخوره )
مثلا همین Watch Dogs یه IP که تا حالا مثلش رو ندیدید ! پشت شرکت یوبی سافت مغز های متفکری نشسته الکی که نمیان زرت و زرت نسخه بدن بیرون ! مطمئن باش از من و شما بیشر حالیشونه !
من از PoP یوبی رو میشناسم و از AC طرفدارش شدم.
نسخه های BH و Revelation هم درسته یه Spin-off بودن ولی به خاطر عرضه ی سالانه باعث تکراری شدن بازی میشه و این کار اشتباهه و دلیلی به جز سود دهی نداره. وگرنه اگه 1-2 سال فاصله بینشون بود که هم بازی گسترده تر و دارای خلاقیت های بیشتر بشه هیچ کس شاکی نبود. BH بد نبود و اگه یکم بیشتر روش کار میشد و 1 سال دیرتر میومد با اینکه مثل ACII شاهکار نمیشد ولی همه ازش لذت میبردن و میشد یکی از نسخه های عالی سری. Revelation که اصلا نمیتونم به عنوان یه AC اصلا قبولش کنم. بازی خوبی بود ولی AC به شدت افتضاحی بود. زمانی که یه بازی اسم یه فرنچایز رو روی خودش داره باید ارزش اسم رو نگه داره. مثلا سری Mario حتی Paper Mario هم اون جذابیت رو نگه داشت و کلا تمام بازی های سری Mario ارزش اسم رو نگه داشتن و برای همین هست سالی 20 تا ماریو بیاد باز هم احساس لوس شدن (برای اینکه انقدر میلک میلک نکنیم) رو به مخاطب نمیده.
متا هم درسته مهم نیست. من بر خلاف خیلی از دوستان از TC SC: Conviction خوشم اومد ولی پایین اومدن متا اونقدر هم بی ارزش نیست و روی دیدگاه عموم گیمر ها (کسایی که هوادارش نیستن) تاثیر منفی نمیزاره و این بده.
تازه WD هیچی من هنوز توی کف The Division هستم و مطمئنم یکی از بهترین بازی های نسل بعد میشه ولی این که پایه ی یه سری رو عالی بریزی ولی بعد شیره اش رو بکشی سری رو نابود میکنه.
منم میگم اگه به جای اینکه با عجله بازی هایی که پتانسیل بسیار بالایی دارن رو لوس کنن، میتونن با 1-2 سال کار بیشتر، کم کردن باگ های عجیب و غریب و آوردن چند تا مکانیزم جدید، سری رو ارتقا بدن نه این که سری کاهش کیفیت پیدا کنه و این جوری 100% فروششون رو هم میکنن. الآن همه شرکت ها دنبال سود کردن بیشتر با خرج کردن کمترن (حالا یوبی توشون حاضر روی IP های جدید هم سرمایه گذاری کنه ولی در هر صورت به دنبال سود بیشتره) و این مغز های متفکر اول دنبال این هستن که بازی بیشتر فروش کنه.
در هر صورت من یوبی رو به عنوان یکی از معدود شرکت هایی که ریسک میکنه قبول دارم ولی به جای این که هر سال یه AC بده بیاد سالی در میون یه PoP و یه AC بده خیلی جالب تره و باعث هم نمیشه آدم احساس کنه داره بازی تکراری به خوردش میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or