صحبت های 2K Games در مورد Mafia II - PS3

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
585419_5.jpg

Elizabeth، یکی از کارکنان 2K Games در پاسخ به سوالاتی که در مورد نسخه PS3 این بازی شده بود چنین اظهار داشت.

وی گفت تلاش تیم بر این بوده تا بازی را برای هر سه پلتفرم به بهترین شکل ممکن بهینه سازی کنند و برای همین تفاوت‌هایی بین نسخه‌های مختلف وجود خواهد داشت.

" در مورد نسخه PS3 می‌خواهم تعدادی از سوالات شما را پاسخ دهم. در این نسخه چمنزار‌هایی باز جزییات بالا و افکت‌های خون زیاد وجود نخواهد داشت. حرکت لباس‌ کاراکتر‌ها برای مثال در مقایسه با نسخه PC از سطح پایین‌تری برخوردار است. همچنین visual fidelity( میدان دید) در نسخه اصلی بازی همانطوری‌ست که در نسخه دمو مشاهده کردید."

او در پایان اشاره کرد علیرغم وجود تفاوت‌هایی بین نسخه‌های مختلف، هسته و قلب بازی مافیا برای همه پلتفرم‌ها یکسان خواهد بود.

Source

کسی نیومده بازی رو تحریم کنه ؟ :d یادش بخیر سر Red Dead چقدر خندیدیم . :d

ولی خداییش اینجا دیگه تفاوت از فاحش هم گذشته !! :d

آخرین ویرایش:
من حاضرم 70 چوق بدم نسخه PS3 رو بگیرم تا کلی خرج کنم PC ارتقا بدم !
البته هنوز هم میگم مگه بعضی ها میخوان برن تو بازی چرا کنن که اینقدر مشکل چمن رو مشکل حاد میدونن ؟!؟ اگه تفاوت بین نسخه ها اونقدر فاحش بود حتما رو نمره ها تاثیر میذاشت و هر پلتفرم نمره ی خودش رو میگرفت !
الان که دام به حافظم فشار میارم یادم میاد قبل از اومدن RDR هم از این حرفا زیاد بود !
اون هایی که میخواستن گوسفند در RDR پرورش بدن خیلی به چمن PS3 گیر داده بودن !
والا ما که بازی کردیم اونقدر مشکل فاحشی ندیدیم !
اگه یه نفر برای چهار تا دونه چمن 180 درجه نظرش رو نسبت یه یه هفته پیش عوض کنه واقعا جای تعجب داره !

ولی یه عده NEOOB (به قول دوستان) زیبایی بازی رو به چمن میدونن !
واسه ی یک مشت علف حاضرن قتل انجام بدن :d

خوب بود دوستان یه چیزی به شما یاد دادن=))
دیگه از کلمه noob استفاده نکن چون مال قرن دریانوسه!
-----------

شما کلی خرج کن پول همون ps3 بده و فقط باهاش بازی کن
اما pc هزار تا کار دیگه هم میشه باهاش کرد

بخدا وقتی بعضی پست ها رو میخونم نمیدونم بخندم یا گریه کنم. الان اگه این تفاوت ها روی xbox بود ملت میریختن که برید کنسولتون رو بذارید سر کوزه سه چراغ بده. اما الان نداشتن چمن هیچ فرقی ایجاد نمیکنه اونم با این حالت >> :-"

واقعا به نظرت 4 تا چمنه؟ واقعا فکر میکنی فقط همون جلوی خونه ویتو چمن داره و جاهای دیگه ندارن؟

کمبود خونشو چی میگی؟ نور پردازی و سایه زنی رو چی میگی؟

در ضمن اون فریمی که میگی والا من تو خود نسخه 360 هم چیزی ندیدم. دروغ نباشه فقط وقتی از داخل خونه و پنجره به بیرون نگاه میکنی به افت خیلی خیلی جزئی پیدا میکنه که به چشم نمیاد. والا اگه از نسخه 360 هم اون مقدار حجم از چمن کم میکردن فکر نکنم افت فریمی رو هم شاهد بودیم.

احسنتبه این سخنان
حرف دل خیلی از دوستان رو زدی=))

کسی نیومده بازی رو تحریم کنه ؟ :d یادش بخیر سر Red Dead چقدر خندیدیم . :d

ولی خداییش اینجا دیگه تفاوت از فاحش هم گذشته !! :d
:))=))یادش بخیر اون قضیه رو:دی

جدا اینجا تفاوتش از فاحش گذشته،یه چیزی در سطح فُحش هست:دی

• Like
Reactions: GENE
حالا خودتو ناراحت نکن بزرگ میشی یادت میره . برا قلبت ضرر داره .
کسی با شما استاد گرامی حرف نزد.ضمنا من با کسی شوخی ندارم و کنترل اعصابم رو از دست بدم حساب این رو نمی کنم که این جا کجاست و غیره.پس درست صحبت کن.
بابا دیگه انقدر هم سخت نگیر به خاطر چند تا مشکل نباید به این بازی گفت چیز نفرت انگیز .بازی غیر از گرافیک چیزای دیگه هم داره که به نظر من مهمتر از همش چیزیه که تو امضام نوشتم.;)
مشکلاتش به هیچ وجه قابل چشم پوشی نیست،گرافیک نسخه PS3 بقدری با نسخه PC تفاوت فاحش داره که می شه گفت گرافیک نسخه PC رو تنظیمات low از PS3 بالاتره!
اگه دلیل خریدش 800 صفحه سناریوش باشه بهتره بریم همون 800 صفحه رو بخونیم تا یه بازی ناقص رو بازی کنیم!
مطمئنا نمره نسخه PS3 پایینتر میاد و user score ـش هم تو تموم سایتها خیلی پایین می شه!پس بهتره یا کنسل شه یا تاخیر بخوره چون اینجوری برای خودشون خیلی گرون تموم می شه...

در این که توان پردازش گرافیکی پلی 3 خیلی بیشتر از این حرفهاست شکی نیست اگه هست بگید تا رفعش کنم . مشکلات رو رفع کردن می خریم . بیشتر به ضرر خودشون می شه .

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or