صحبت های 2K Games در مورد Mafia II - PS3

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
585419_5.jpg

Elizabeth، یکی از کارکنان 2K Games در پاسخ به سوالاتی که در مورد نسخه PS3 این بازی شده بود چنین اظهار داشت.

وی گفت تلاش تیم بر این بوده تا بازی را برای هر سه پلتفرم به بهترین شکل ممکن بهینه سازی کنند و برای همین تفاوت‌هایی بین نسخه‌های مختلف وجود خواهد داشت.

" در مورد نسخه PS3 می‌خواهم تعدادی از سوالات شما را پاسخ دهم. در این نسخه چمنزار‌هایی باز جزییات بالا و افکت‌های خون زیاد وجود نخواهد داشت. حرکت لباس‌ کاراکتر‌ها برای مثال در مقایسه با نسخه PC از سطح پایین‌تری برخوردار است. همچنین visual fidelity( میدان دید) در نسخه اصلی بازی همانطوری‌ست که در نسخه دمو مشاهده کردید."

او در پایان اشاره کرد علیرغم وجود تفاوت‌هایی بین نسخه‌های مختلف، هسته و قلب بازی مافیا برای همه پلتفرم‌ها یکسان خواهد بود.

Source

البته دوستان انقد به چمن حساسيت نشون ميدن آدم بهشون شک ميکنه :دی

ولی رو 360 و PS3 واسه تروفی اچيو گرفتن ارزش داره :دی
خو دیگه خیلی رو پی اس 3 تابلو هستش . خیلی چمنشو نسبت به ایکس باکس 360 ضایع درست کردن .
خو به من که هیچ بری نمی خوره ( ولی انتظار داشتم حتی مطمئن بودم که برا پی اس 3 بهتره ولی انگار ضایع شدم :d ) . اما خوب در کل فکر کنم باید حتما هم برا ایکس باکسو بگیرم . هم برا پی سی .

اصلا چرا بازی رو با این وضعیت دارن برای PS3 می دن بیرون؟کنسلش کنن بره در شان PS3 نیست که همچین بازی ای روش بیاد...من فقط موندم تو این سالا اینا داشتن چیکار می کردن...
نسخه PS3 اش با این تفاسیر 10 چوق هم نمیرزه...امیدوارم بخاطر این کارشون فروش نسخه PS3 بطرز فاحشی بیاد پایین تا درس عبرتی براشون شه و از دفعه بعد بجای خوش گذرونی تو استدیوشون یکم به خودشون فشار بیارن و چنین چیز نفرت انگیزی رو تحویل مردم ندن.

حالا خودتو ناراحت نکن بزرگ میشی یادت میره . برا قلبت ضرر داره .

آخرین ویرایش:
اصلا چرا بازی رو با این وضعیت دارن برای PS3 می دن بیرون؟کنسلش کنن بره در شان PS3 نیست که همچین بازی ای روش بیاد...من فقط موندم تو این سالا اینا داشتن چیکار می کردن...
نسخه PS3 اش با این تفاسیر 10 چوق هم نمیرزه...امیدوارم بخاطر این کارشون فروش نسخه PS3 بطرز فاحشی بیاد پایین تا درس عبرتی براشون شه و از دفعه بعد بجای خوش گذرونی تو استدیوشون یکم به خودشون فشار بیارن و چنین چیز نفرت انگیزی رو تحویل مردم ندن.

بابا دیگه انقدر هم سخت نگیر به خاطر چند تا مشکل نباید به این بازی گفت چیز نفرت انگیز .بازی غیر از گرافیک چیزای دیگه هم داره که به نظر من مهمتر از همش چیزیه که تو امضام نوشتم.;)

بابا دیگه انقدر هم سخت نگیر به خاطر چند تا مشکل نباید به این بازی گفت چیز نفرت انگیز .بازی غیر از گرافیک چیزای دیگه هم داره که به نظر من مهمتر از همش چیزیه که تو امضام نوشتم.;)

ميخوای بگيم همون 800 صفحه سناريو رو بدن بيرون بازيرو بی خيال شيم!

ولی در کل 4 تا چمن فرق اونجوری ايجاد نميکنه مهم مشکلاتی مثل افت فريم هست که خدا رو شکر PS3 نداره!

بخدا وقتی بعضی پست ها رو میخونم نمیدونم بخندم یا گریه کنم. الان اگه این تفاوت ها روی xbox بود ملت میریختن که برید کنسولتون رو بذارید سر کوزه سه چراغ بده. اما الان نداشتن چمن هیچ فرقی ایجاد نمیکنه اونم با این حالت >> :-"

کل 4 تا چمن
واقعا به نظرت 4 تا چمنه؟ واقعا فکر میکنی فقط همون جلوی خونه ویتو چمن داره و جاهای دیگه ندارن؟

کمبود خونشو چی میگی؟ نور پردازی و سایه زنی رو چی میگی؟

در ضمن اون فریمی که میگی والا من تو خود نسخه 360 هم چیزی ندیدم. دروغ نباشه فقط وقتی از داخل خونه و پنجره به بیرون نگاه میکنی به افت خیلی خیلی جزئی پیدا میکنه که به چشم نمیاد. والا اگه از نسخه 360 هم اون مقدار حجم از چمن کم میکردن فکر نکنم افت فریمی رو هم شاهد بودیم.

• Like
Reactions: I AM XBOX
واقعا به نظرت 4 تا چمنه؟ واقعا فکر میکنی فقط همون جلوی خونه ویتو چمن داره و جاهای دیگه ندارن؟

مگه ميخوام برم بچرم تو چمنا؟ :دی من ميرم خلاف کاری بکنم :دی
خون موقع تير زدن داشت!

افت فريم توموقع شليک با شتگان هست دقت کن!

به نظر من باید اسم نسخه پلی استیشن بازی رو MafiaII:ships rush بگذارند . البته من اگه یه پهنای باند خوب داشتم حتما یه وبلاگ می زدم و برای نخریدن این بازی و اعتراض به اون یه گروه تشکیل میدادم . یارو خجالت نمی کشه فکر می کنه حالا چی ساخته اومده می گه همینه که هست . آدم لجش می گیره . بهترین راه همونیه که گفتم ولی حیف:(
این رو می خوام در جواب یکی از دوستان بگم که گفته بودند بازی فقط یه گرافیک نیست . البته من هم این موضوع رو قبول دارم ولی نه اینکه یکی بیاد و به من بگه همینه که هست . حالا می خواد مافیا 100000 صفحه سناریو داشته باشه

آخرین ویرایش:
اینجا میشد بگی درود بر PC حالا من نسخه PS3 رو نمیدونم ولی نسخه Xbox360 در مقابل PC افتضاح بود
در اینکه نسخه کنسول اصلا به پای پی سی نمیرسه شکی نیست.چون مافیا یعنی گرافیک و کنترل،و کنسول هم برا این بازیا ساخته نشده،بازیهایی مثل ماریو و ماشین سواری برای کنسول خوبه.

چرا همه فقط از نبود چمن می گن؟ چرا نمی گن که pool of blood های یا خون ریختن های روی زمین هم توی این نسخه بسیار کم شده و چند عنصر دیگر که توی متن اصلی بهش اشاره شده؟

در کل هیچی مافیا 1 نمیشه :d و خواهشا دوستان اگه میخواند پست بدند لااقل فکر کنند یعنی چی که ps3 قدرت نداره ؟؟؟ شما تا حالا uncharted 2 رو از نزدیک دیدی ؟؟؟ بیخیال شید ! چمن ارزش این حرفا رو نداره

چرا اینقد به 2K گیرمیدین؟؟ تقصیره اونا نیست که!! PS3 قدرت Support اون گرافیکو نداره.
بیچاره PS3 :( آدم دلش کباب میشه وقتی میبینه این کنسول قدرت پردازش چمن و خون رو هم نداره :(

بیچاره PS3 :( آدم دلش کباب میشه وقتی میبینه این کنسول قدرت پردازش چمن و خون رو هم نداره :(
LOL :d
HeadShot:d
==========================
حالا یعنی موقع تیر زدن خون نداره ؟ :-/
بهه !:دی
حالا چن روز دیگه یه خبر میاد رو Ps3 قابلیت هدشات کردن نیست :دی lol :d

بعضی دوستان بیخودی میخوان توجیه کنن. گرافیک هم بخشی از بازی هستش مخصوصا اگه بازی رو این مورد حرفی برای گفتن داشته باشه. من که اگه بلوری 60 70 هزاری رو بهم 2 هزار بدن همون dvd هزاری360 رو میگیرم.(هرچند که فقط مال pc رو میگیرمlol )

و متاسفانه اژدهای درون ps3 این بار هم بیدار نشد.

بعضی دوستان بیخودی میخوان توجیه کنن. گرافیک هم بخشی از بازی هستش مخصوصا اگه بازی رو این مورد حرفی برای گفتن داشته باشه. من که اگه بلوری 60 70 هزاری رو بهم 2 هزار بدن همون dvd هزاری360 رو میگیرم.(هرچند که فقط مال pc رو میگیرمlol )

و متاسفانه اژدهای درون ps3 این بار هم بیدار نشد.

اژدهای درون کلآ با بازیهای Multiplatform ای که اواسط (شایدم اواخر !) دوران ساخت روی PS3 پورت میشن بیدار نمیشه ! به جاش با بازیهای انحصاری (3 تا بازی ای که همه میشناسیم !) بیدار شده و توی بازیهایی که پورت نسخه PS3 درست انجام میشه هم بیدار میمونه ! مثل FF XIII که دست شرکتی مثل خرس گُنده نیفتاده و از نظر گرافیکی مشخصه کدوم نسخه جلوتره. یا بازی ای مثل Dragon Age که خوب پورت شده و نسخه PS3 از نظر فریم ریت و مسائل دیگه جلوتر هست.

به نظر من باید اسم نسخه پلی استیشن بازی رو MafiaII:ships rush بگذارند . البته من اگه یه پهنای باند خوب داشتم حتما یه وبلاگ می زدم و برای نخریدن این بازی و اعتراض به اون یه گروه تشکیل میدادم . یارو خجالت نمی کشه فکر می کنه حالا چی ساخته اومده می گه همینه که هست . آدم لجش می گیره . بهترین راه همونیه که گفتم ولی حیف:(
این رو می خوام در جواب یکی از دوستان بگم که گفته بودند بازی فقط یه گرافیک نیست . البته من هم این موضوع رو قبول دارم ولی نه اینکه یکی بیاد و به من بگه همینه که هست . حالا می خواد مافیا 100000 صفحه سناریو داشته باشه

شما میتونی نخری....... به همین راحتی......
ولی برای من و امثال من که با مافیا 1 خاطره دارن خیلی ارزش داره و چند تا مشگل کوچیک باعث نمیشه که از اومدنش ناراحت باشم.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or