صحبت های 2K Games در مورد Mafia II - PS3

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
585419_5.jpg

Elizabeth، یکی از کارکنان 2K Games در پاسخ به سوالاتی که در مورد نسخه PS3 این بازی شده بود چنین اظهار داشت.

وی گفت تلاش تیم بر این بوده تا بازی را برای هر سه پلتفرم به بهترین شکل ممکن بهینه سازی کنند و برای همین تفاوت‌هایی بین نسخه‌های مختلف وجود خواهد داشت.

" در مورد نسخه PS3 می‌خواهم تعدادی از سوالات شما را پاسخ دهم. در این نسخه چمنزار‌هایی باز جزییات بالا و افکت‌های خون زیاد وجود نخواهد داشت. حرکت لباس‌ کاراکتر‌ها برای مثال در مقایسه با نسخه PC از سطح پایین‌تری برخوردار است. همچنین visual fidelity( میدان دید) در نسخه اصلی بازی همانطوری‌ست که در نسخه دمو مشاهده کردید."

او در پایان اشاره کرد علیرغم وجود تفاوت‌هایی بین نسخه‌های مختلف، هسته و قلب بازی مافیا برای همه پلتفرم‌ها یکسان خواهد بود.

Source

همون نسخه PC رو میگیریم 70 80 تومن پول بدم بازی که گرافیکش مزخرفه بگیرم در حد بازی 3 4 هزار تومنی x360 هم نیست .
مارو باش داشتیم براش پول جم میکردیم .
به یسری بر نخوره

ممنون از بابت خبر!

هسته و قلب بازی مافیا برای همه پلتفرم‌ها یکسان خواهد بود

همین کافیه! :d

اینجوری میشه گفت ضد تو حال همه PS3 بازا
اصلا ضد حال نیست اتفاقا!
بازی رو دوست من بهنیه کردن!قصدشون از اینکار برای این بوده که به بهترین شکل ممکن و بدون افت فریم بازی اجرا بشه!
به نظرت بازی با فریم پایین اجرا بشه بهتره یا گرافیک بازی یک مقدار کمی بهتر بشه؟!

تازه با اینکه گفتند بهنیه کردیم بازم تو پی سی برای اجرا کردن بازی با فیزیک MEDUIM OR HIGHباید کارت HIGH-ENDداشته باشی!
مثلGTX470 AND 480

وی گفت تلاش تیم بر این بوده تا بازی را برای هر سه پلتفرم به بهترین شکل ممکن بهینه سازی کنند

آخه کجاش خون داره mafia2 ؟:دی (خونش حس مافیایی نداره!)!
حتی جای برخورد گلوله هم حساب کتاب نداره:دی(حالا بماند به طرف تیر میزنی انگار نه انگار ،فرار میکنه! ):دی
یه بار سوراخ میکنه این گلوله!یه بار هم سوراخ نمیکنه!خب نمیزاشتن دیگه!(کله رو هم کاری نمیکنه گلوله!لذت هدشات رفت:دی)
تازه این همه فیزیک فیزیک میکنن!فیزیک برخورد ماشین با اشخاص رو یه کاریش میکردن!تریپ گونی سیب زمینیِ!
رفتن گیر دادن که لباس آقا تکون بخوره!!
تنها امیدم داستان بازیِ:دی
والا!

او در پایان اشاره کرد علیرغم وجود تفاوت‌هایی بین نسخه‌های مختلف، هسته و قلب بازی مافیا برای همه پلتفرم‌ها یکسان خواهد بود
همه چیش یکیه!حتی فیزیک و هسته فیزیک هم یکیه؟؟؟
نسخه کنسولی بجز داستان فکر کنم با نسخه PC کاملا متفاوت باشه:دی

البته گفته که: چون هر نسخه جداگونه ساخت شده هر کدوم ايرادای مخصوص به خودشونو دارن!

اگه PS3 چمن نداشته باشه 360 هم افت فريم و screen tearing همون رو PC ميزنيم به بدن :دی

ملت ديشب فحش کشيدن بهشون!

فکر کنم باید هر بازی مولتی پلتفرمی از این جور مشکلات داشته باشید که اخر سر بیاید سراغ پی سی که کنسول منفور شماست! :d
جان ؟ :دی
منظورت پلتفرم بود دیگه؟ :دی
پ.ن:نایفت کردم :دی
=============================
دوستان ما رو pc نمی زنیم اچیواشو لازم داریم :دی

بابا اینهمه بحث نکین:d
عمرا برم رو pc!!!
360 رو عشق است!!b-)
ps3 دارهما که خودم هم شاملشون میشم فعلا کمی حرص بکشن واسه روحیشون خوبه

البته گفته که: چون هر نسخه جداگونه ساخت شده هر کدوم ايرادای مخصوص به خودشونو دارن!

اگه PS3 چمن نداشته باشه 360 هم افت فريم و screen tearing همون رو PC ميزنيم به بدن :دی

ملت ديشب فحش کشيدن بهشون!

میشه بگید کجا گفته هر نسخه مشکلات مخصوص خودشو داره؟
Elizabeth گفته که بازی برای هر سه پلتفرم به بهترین شکل ممکن بهینه سازی شده ، بعد شما میای حدسی میگی نسخه 360 بازی افت فریم داره!!!
آخه اگه افت فریم داشت که میومدن مثل نسخه ps3 بازی ، بخشی از جزئیات مثل چمن رو حذف میکردن تا افت فریم نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or