صحبت های رئیس Epic راجع به NGP

Paranormal

کاربر سایت
سلام

20110309unrealNGP.jpg
رئیس شرکت Epic Games آقای Mark Rein در رابطه با دو آنالوگ کنسول دستی NGP گفته که این اولین کنسول دستی خواهد بود که میتواند تجربه ی کنسولهای خانگی را روی یک کنسول دستی برای گیمر به ارمغان بیاورد.

" من عاشق بازی کردن بازی های کنسولی هستم. عاشق انجام دادن بازی Gears of War یا Call of duty
یا Bortherlands هستم. و برای انجام بهتر چنین بازی هایی شما حتماً نیاز به دو آنالوگ خواهید داشت.

و NGP این امکان را فراهم کرده است. برای انجام این قبیل بازی ها شما مطمئناً زمان زیادی را صرف خواهید

کرد. روی تخت خودتان، در هتل، یا جایی که تلویزیون های بزرگی وجود نداره. و این میتونه تجربه ای عالی باشه. قابلیت انجام چنین بازی های بزرگی در این وضعیت ها میتونه فوق العاده به نظر برسه.

هنگامی که شما دستان خودتون رو دور این دستگاه حلقه میزنید و میدونید که برخی از بازی های بررگ برایش عرضه میشوند مطمئناً خواهید گفت که میخوام میخوام میخوام !!

بگید که اگر قرار باشه بازی Call of Duty روی این کنسول عرضه بشه که سازندگانش گفتند میشه، یا بازی
World of Warcraft به نظر شما این کنسول فروش باورنکردنی رو نخواهد داشت؟ البته که این چنین میشه."

آقای Mark Rein همچنین گفت که گیمرها و به علاوه خودش منتظر گفته شدن قیمت این کنسول دستی هستند چرا که تمامی قدرتهای یک کنسول خانگی را دارد.

منبع

• Like
Reactions: Farh@d
به نظر Gears of War را روی NGP ببینیم ! دلیل دارم !! مایکروسافت زیاد روی کنسول دستی حساسیت نشون نمیده و از اون پیشنهادها هم دیگه به اپیک نمیده ! :d عرضه شدن Viiva pinata برای DS صحت این ادعام رو نشون میده !

به نظر Gears of War را روی NGP ببینیم ! دلیل دارم !! مایکروسافت زیاد روی کنسول دستی حساسیت نشون نمیده و از اون پیشنهادها هم دیگه به اپیک نمیده ! :d عرضه شدن Viiva pinata برای DS صحت این ادعام رو نشون میده !
رضا viva کجا و gears کجا آخه ؟:دی

ن اولین کنسول دستی خواهد بود که میتواند تجربه ی کنسولهای خانگی را روی یک کنسول دستی برای گیمر به ارمغان بیاورد.

من کلا با این طرز تفکر مشکل دارم !

سونی برای PSP هم به جز شاهکار هایی مصل Loco Roco سعی کرد این راه رو طی کنه که متاسفانه به بلاد ترکستان رهسپار شد !

مطمئنا اینکه بتونی بازی های کنسول های خانگی رو توی راه تجربه کنی فوق العادس اما همه چیز برای یه Handheld نیست ً!

هر چند که خیلی این کنسول با بازیهاش اقوا کنندست ولی خب ادم تو محیط شلوغ بیرون دوست داره یه مقدار اسایش اعصاب پیدا کنه یا بتونه برا کاراش تمرکز کنه که فکر نمیکنم بازیهایی مثل Killzone روی این کنسول بتونن چنین کاری بکنن چون بیشتر از اینکه ذهن ادم رو ازاد کنن و یه کم ادم بخنده،بیشتر درگیرش میکنن.به نظر من 3ds خیلی مناسب تره...

به نظر من كنسول دستي بايد چيزي متفاوت از كنسول خانگي باشه !!

اينا بايد مكمل هم باشن به نظر من !!

چه ارزشي داره شب تو خونه گيرز بزني صبح هم تو راه دانشگاه يا هر جاي ديگه گيرز بزني؟ :-/

اصلا من خوشم نمياد !

ظاهرا سونی میخواد اشتباه PSP رو تکرار کنه
اخه کنسول دستی که گیرز و کیلزون و انچارتد نمیخواد...جور در نمیاد اصلا
اون DS با سخت افزار زیره صفرش بخاطر اون گیم های فوق العاده مفرح و نوع اورانش اونقدر میفروخت و PSP دقیقا از همین سوراخ ضربه خورد ولی ظاهرا سونی با NGP داره همون راه ترکستانو پیش میگیره...

• Like
Reactions: .:Soheil:.
اگر از بحث رقابت با 3DS صرف نظر کنیم ، من با این یارو Mark Rein موافقم
NGP هم گرافیک خری داره هم دوتا انالوگ داره صفحه لمسی هم که داره
تا الان خیلی ها PSP رو به خاطر داشتن یک انالوگ و گرافیک کمتر از ps2 نمیخریدن
حالا که همه این ها ردیف شده و کلی قابلیت دیگه هم اضافه شده چرا نخرن
خود من وقتی کپیخور بشه با کله میخرم :d

" من عاشق بازی کردن بازی های کنسولی هستم. عاشق انجام دادن بازی Gears of War یا Call of duty
یا Bortherlands هستم. و برای انجام بهتر چنین بازی هایی شما حتماً نیاز به دو آنالوگ خواهید داشت.
یعنی ادم باید مغزش تاب داشته باشه که بخواد Gears of War و Call of duty و ... روی یک کنسول دستی بازی کنه!.

یعنی ادم باید مغزش تاب داشته باشه که بخواد Gears of War و Call of duty و ... روی یک کنسول دستی بازی کنه!.
یعنی خیلی ها مثل بنده که دوست دارند کنار عناوین فان بازی های مذکور رو هم روی کنسول دستیشون تجربه کنند مغزشون تاب داره و فقط شما سالمی دیگه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or