صحبت های رئیس Epic راجع به NGP

Paranormal

کاربر سایت
سلام

20110309unrealNGP.jpg
رئیس شرکت Epic Games آقای Mark Rein در رابطه با دو آنالوگ کنسول دستی NGP گفته که این اولین کنسول دستی خواهد بود که میتواند تجربه ی کنسولهای خانگی را روی یک کنسول دستی برای گیمر به ارمغان بیاورد.

" من عاشق بازی کردن بازی های کنسولی هستم. عاشق انجام دادن بازی Gears of War یا Call of duty
یا Bortherlands هستم. و برای انجام بهتر چنین بازی هایی شما حتماً نیاز به دو آنالوگ خواهید داشت.

و NGP این امکان را فراهم کرده است. برای انجام این قبیل بازی ها شما مطمئناً زمان زیادی را صرف خواهید

کرد. روی تخت خودتان، در هتل، یا جایی که تلویزیون های بزرگی وجود نداره. و این میتونه تجربه ای عالی باشه. قابلیت انجام چنین بازی های بزرگی در این وضعیت ها میتونه فوق العاده به نظر برسه.

هنگامی که شما دستان خودتون رو دور این دستگاه حلقه میزنید و میدونید که برخی از بازی های بررگ برایش عرضه میشوند مطمئناً خواهید گفت که میخوام میخوام میخوام !!

بگید که اگر قرار باشه بازی Call of Duty روی این کنسول عرضه بشه که سازندگانش گفتند میشه، یا بازی
World of Warcraft به نظر شما این کنسول فروش باورنکردنی رو نخواهد داشت؟ البته که این چنین میشه."

آقای Mark Rein همچنین گفت که گیمرها و به علاوه خودش منتظر گفته شدن قیمت این کنسول دستی هستند چرا که تمامی قدرتهای یک کنسول خانگی را دارد.

منبع

• Like
Reactions: Farh@d
اتفاقا من خیلی از این NGP خوشم اومده یکی از دلایلش همین دو آنالوگ بودنش هست MGS رو که روی PSP بازی میکردم اشکم در میومد و آخرم نصفه ولش کردم و رفت به خاطر همین آنالوگ ها ...
بعدش هم چه عیبی داره آدم بازی هایی مثل Kz و G.O.W رو روی کنسول دستی تجربه کنه؟ اتفاقا به نظرم خیلی هم عالی هست خیلی هم تجربه ی خوبی میشه، شاید برای اتوبوس و... مناسب نباشه ولی خیلی وقت ها ممکن مسافرت رفتی، تو اداره هستی یا باید 5 یا 6 ساعت رو الکی بگذرونی و دسترسی به تلویزیون و... نداری میتونی خیلی راحت از این بازی ها استفاده کنی.

گیر بیخود میدین :d.

برعکس کارشناسی های دوستان اتفاقا این کنسول دستی بخاطر همین ویژگی هاش موفق خواهد بود اینکه یه نفر بتونه در حال جابه جا شدن حتی یه بازی ای عین کاول او دیوتی رو بازی کنه و این اینده صنعت گیمه.بازی کردن در هر مکان و هر زمان!
من به شدت دلم میخواد یه جی تی ای عین san andreas روی ngp بیاد.یه بازی ای با مدت زمان گیم پلی طولانی و سرگرم کنندگی بی حد و حصرو دارای محیط و ماموریت های متنوع!

یعنی ادم باید مغزش تاب داشته باشه که بخواد Gears of War و Call of duty و ... روی یک کنسول دستی بازی کنه!.
فقط امیدوارم وقتی ماکرو هم تو جمع سازندگان کنسول های دستی اومد و خواست بازیایی که بالا نام بردی رو روی کنسولش بده این پست شما ویرایش یا مفقود الاثر نشده باشه !

فقط امیدوارم وقتی ماکرو هم تو جمع سازندگان کنسول های دستی اومد و خواست بازیایی که بالا نام بردی رو روی کنسولش بده این پست شما ویرایش یا مفقود الاثر نشده باشه !
فکر نکنم MS بیاد این طرفا !! اگر هم بیاد سیاستش رو داره که چه بازیهایی عرضه کنه! بازیهای XBLــش خوراک دستــیه! اگر هم بره طرف اون بازیها شکستی بزرگ بیش نیست!
vIvA pinata=Gears of war ?
رضا viva کجا و gears کجا آخه ؟:biggrin1:

اگر دقت کنید یه شباهت هایی پیدا می کنید .!:d

اتفاقا من خیلی از این NGP خوشم اومده یکی از دلایلش همین دو آنالوگ بودنش هست MGS رو که روی PSP بازی میکردم اشکم در میومد و آخرم نصفه ولش کردم و رفت به خاطر همین آنالوگ ها ...
بعدش هم چه عیبی داره آدم بازی هایی مثل Kz و G.O.W رو روی کنسول دستی تجربه کنه؟ اتفاقا به نظرم خیلی هم عالی هست خیلی هم تجربه ی خوبی میشه، شاید برای اتوبوس و... مناسب نباشه ولی خیلی وقت ها ممکن مسافرت رفتی، تو اداره هستی یا باید 5 یا 6 ساعت رو الکی بگذرونی و دسترسی به تلویزیون و... نداری میتونی خیلی راحت از این بازی ها استفاده کنی.

گیر بیخود میدین :d.

مرسي از شما !!
واقعا باعث بالا رفتن راندمان كاري هم ميشه اين كنسول در اينده !!
از اثرات جانبيشه كه هنوز به فكر خود سوني نرسيده

فکر نکنم MS بیاد این طرفا !! اگر هم بیاد سیاستش رو داره که چه بازیهایی عرضه کنه! بازیهای XBLــش خوراک دستــیه! اگر هم بره طرف اون بازیها شکستی بزرگ بیش نیست!
بالاخره هر شرکتی یه سری بازی بزرگ داره که با اونها شناخته میشه ! طبیعتا هر کنسولی هم بده چه دستی و چه خونگی هوادارها توقع دارن که اون بازی رو روی کنسول جدید ببینن که فکر نمی کنم ماکرو هم از این قاعده مستثنی باشه ! مثلا تعداد halo های این نسل تا الان کم نبوده ! همه ی هوادارها هم راضی هستن و هر دفعه بیشتر از دفعه ی قبل چشم انتظار این بازی هستن :d
برای NGP هم احتمال داره با قابلیت لمسی بودن یا SIXAXIS بازی های مفرحی ساخته بشه ولی خب برای معرفی معمولا بازیهای بزرگ یا شناخته شده ی اون شرکت یا شرکت های دیگه معرفی میشن بعد یواش یواش نوبت به سایر بازیها میرسه.برای رونمایی از 3DS هم کم از این بازیای بزرگ معرفی نشد !(سوای اینکه خود DS کلی بازی مفرح داشت :d)

معلومه سیبیل مبارک این چند وقته حسابی چرب شده من نمی دونم قبلا کدوم گوری تازه اینا رو فهمیده
قبلآ NGP ای در کار نبوده که بفهمه ! :دی Epic توی کنفرانس معرفی NGP هم حضور داشت و جزو اولین شرکتهای غیر زیر مجموعه سونی بود که یه دمو برای کنسول نشون داد !

قبلآ NGP ای در کار نبوده که بفهمه ! :دی Epic توی کنفرانس معرفی NGP هم حضور داشت و جزو اولین شرکتهای غیر زیر مجموعه سونی بود که یه دمو برای کنسول نشون داد !

خوب از همون جا سبیل چرب شد دیگه یه هفته پیشم اخه گفته بود می خواد geow روی ps3 ببینه الانم روی ngp جالبه از اون طرف کلیفی بی اومد ....د به مو سونی:d

می دونی از این ادامای پولکی به شدت متنفرم

خوب از همون جا سبیل چرب شد دیگه یه هفته پیشم اخه گفته بود می خواد geow روی ps3 ببینه الانم روی ngp جالبه از اون طرف کلیفی بی اومد ....د به مو سونی:d

کلآ Epic رابطه بدی با سونی نداشته هیچ وقت ! :دی توی کنفرانس 2005 سونی و کنفرانس های بعدی هم Epic دموی مخصوص برای PS3 ساخته بود و Unreal Tournament 3 هم یه چند ماهی زودتر روی PS3 اومد :دی ولی خب از اون طرف GeoW رو برای 360 داره که اونم هزینه ـش رو مایکروسافت میده :دی

یعنی به نظرت سونی حتما باید به اپیک پول بده تا اون برای کنسولش بازی بسازه؟؟؟
یا الان سونی داره به تک تک پابلیشر ها پول می ده؟؟
اتفاقا ګاهی اوقات برعکس هم می شه یعنی اپیک به سونی پول می ده!!

عزیزان من بذارید 4 تا بازی براش معرفی بشه بعد سرش رو ببرید.
البته اینم درسته به خصوص اینکه صفحه لمسی هم داره. باید منتظر موند دید در کنار این بازیا،به تعداد کافی از اون دست بازی هم خواهد داشت یا نه...

برعکس کارشناسی های دوستان اتفاقا این کنسول دستی بخاطر همین ویژگی هاش موفق خواهد بود اینکه یه نفر بتونه در حال جابه جا شدن حتی یه بازی ای عین کاول او دیوتی رو بازی کنه و این اینده صنعت گیمه.بازی کردن در هر مکان و هر زمان!
من به شدت دلم میخواد یه جی تی ای عین san andreas روی ngp بیاد.یه بازی ای با مدت زمان گیم پلی طولانی و سرگرم کنندگی بی حد و حصرو دارای محیط و ماموریت های متنوع!
عزیز من فکرشو بکن شما تو راه دانشگاهی و یه امتحان خیلی مهم با یه استاد سگ هم داری از اونطرف تو یه مینی بوس درب و داغونم نشستی تا برسی به جهنم! حالا اگه NGP داشته باشی تو اون موقعیت ترجیح میدی killzone بازی کنی یا angry bird ؟

• Like
Reactions: koorosh sh
عزیز من فکرشو بکن شما تو راه دانشگاهی و یه امتحان خیلی مهم با یه استاد سگ هم داری از اونطرف تو یه مینی بوس درب و داغونم نشستی تا برسی به جهنم! حالا اگه NGP داشته باشی تو اون موقعیت ترجیح میدی killzone بازی کنی یا angry bird ؟

البته اينم هست كه ميشه از هر دو جنبه بررسيش كرد !!
انگري بردز قبل امتحان كيلزون بعد از امتحان ;)

اگر بازي هاي بطور متناسب توليد بشن به نظرم يك حُسن هست اين !!
بازي هاي سنگين و درگير كننده در كنار بازي هاي اركيد و مفرح !!

• Like
Reactions: shefer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or