صحبت های آقای شینجی میکامی در مورد Resident Evil 6

hmd2009

کاربر سایت
55784612289241063907.jpg

درود

اخیرا CVG مصاحبه ی جالبی رو با آقای شینجی میکامی بنیانگذار بازی رزیدنت اویل انجام داده که بخشی از اون رو که راجع به Resident Evil 6 هست براتون میزارم

CVG : آقای میکامی همونطور که مطلع هستید رزیدنت اویل 6 مدتی هست که معرفی شده آیا شما از این که سری بازی های رزیدنت اویل که شما اونو ساختید بدون شما ادامه پیدا کنه راضی هستید؟

Mikami : من نمیگم که دقیقا خوشحالم یا غمگینم.من فکر میکنم که اونا به سختی دارن روی اون کار میکن بچه های کپکام

CVG : آیا شما اونو بازی میکنید ؟

Mikami :نمیدونم تا زمانی که بازی عرضه بشه! من رزیدنت اویل 5 رو تا همین یکسال پیش هنوز بازی نکرده بودم که زمان طولانی هست بعد از عرضه بازی. اونا یک کپی از بازی رو برای من فرستادند ولی من در بسته رو برای مدت طولانی حتی باز نکردم . حالا بازی خوب یا بد اما من میدونستم که یه نفر به غیر از من بازی رو ساخته و اون با سبک مورد علاقه ی من فرق داشت و من ایده ی اونو دوست نداشتم.

CVG :بعضی از افراد دیگه از هرچی بازیه و فیلم زامبی هست حالشون بهم میخوره

Mikami : بله درسته! این یک مشکله.وقتی من تریلر رزیدنت اویل 6 رو دیدم بیشتر شبیه فیلم های اکشن هالیوودی بود تا یک بازی زامبی . خب با این حال اون فقط یک تریلر بود.

آخرین ویرایش:
این نشون میده هنوز هم علاقه داره ولی capcom نظرش این نیست...!!معلوم میشه همون IP قدیم رو هم بازی نکرده یعنی میلی به بازی کردن اون نداشته..!!خودش هم داره میگه که بازی بطور وحشتناکی اکشن شده..!!کاش میشد برگرده و یه اویل درست بسازه که من تو این سال آخری گیمریم یه اویل بازی کنم و بازنشسته بشم :(مثل همین IP ای که capcom میده به شرکتهای خارجی بسازن خدا کنه یه اویل درست بببینم..!!

دوست عزیز آقا حمید گل ببخشید ولی شما سه باز این خبر رو نوشته اید http://forum.bazicenter.com/thread24348/page571/#post2118620http://forum.bazicenter.com/thread24348/page571/#post2118736
برادر این خبر برای تاپیک خبراست و اونی که شما دیدی تو قسمت بحث و گفتو گو در باره ی سری resident evil هستش و این دوتا هیچ منافاتی با هم ندارن.

دوست عزیز آقا حمید گل ببخشید ولی شما سه باز این خبر رو نوشته اید

http://forum.bazicenter.com/thread24348/page571/#post2118620

http://forum.bazicenter.com/thread24348/page571/#post2118736

:d من اول خبر رو تو پیجمون تو ف بوک گذاشتم بعد تو تاپیک رزیدنت اویل چون ارتباط مستقیم به اون داره و بعد اینجا البته تو تاپیک رزیدنت اویل یک اشتباه کوچیکی شد دوبار گذاشتم که الان شما لطف کردید و گفتید و پاکش کردم ممنون :x

اخیرا CVG مصاحبه ی جالبی رو با آقای شینجی میکامی بنیانگذار بازی رزیدنت اویل انجام داده که بخشی از اون رو که راجع به Resident Evil 6 هست براتون میزارم

این میکامی حق امتیازی داره تو این بازی؟؟؟یعنی سهمی بهش تعلق میگیره؟؟

حسين جان جناب شينجي ميكامي خالق اين سري هست پس صدالبته كه همه اين سري رو با نام ايشون ميشناسن ولي اگه از لحاظ مالي و اين حرف ها بخوايم بگيم نه متاسفانه جناب ميكامي حقي نداره;)

=((
لعنت بهت کپکام
خیلی حالم گرفته شد با این خبر :(
اه...
اون از dmc که داد کامیا رو دراورد و مجبورش کرد بگه بازی رو بدید من بسازم تا نابود نشه !
اینم از resident evil که کارگردان بزرگی مث میکامی رو مجبور کرده همچین حرفی بزنه
واقعا تجارته کثیفی شده

=((
لعنت بهت کپکام
خیلی حالم گرفته شد با این خبر :(
اه...
اون از dmc که داد کامیا رو دراورد و مجبورش کرد بگه بازی رو بدید من بسازم تا نابود نشه !
اینم از resident evil که کارگردان بزرگی مث میکامی رو مجبور کرده همچین حرفی بزنه
واقعا تجارته کثیفی شده

شک نکن که ninja theory کارشو بلده و DMC خوبی بهت میده چون بلد نیست بازی بد بسازه.پس نگران نباش;)

راجب اویل جدیدم بگم که من چند تریلر ازش دیدم اون حس ترس گذشته برگشته،فقط باید بدونید اگه اون حس ترس رو میخواید باید شخصیت خاص خودشو انتخاب کنید.آخه این اویل جدید رو میشه با سه شخصیت بازی کرد که محیط بازی هر شخصیت فضا و اتمسفر متفاوتی با دیگری داره،یه شخصیت بیشتر اکشن،یکی دیگه اکشن و ترس با هم و دیگری بیشتر ترس

شک نکن که ninja theory کارشو بلده و DMC خوبی بهت میده چون بلد نیست بازی بد بسازه.پس نگران نباش;)

راجب اویل جدیدم بگم که من چند تریلر ازش دیدم اون حس ترس گذشته برگشته،فقط باید بدونید اگه اون حس ترس رو میخواید باید شخصیت خاص خودشو انتخاب کنید.آخه این اویل جدید رو میشه با سه شخصیت بازی کرد که محیط بازی هر شخصیت فضا و اتمسفر متفاوتی با دیگری داره،یه شخصیت بیشتر اکشن،یکی دیگه اکشن و ترس با هم و دیگری بیشتر ترس
جدا خوب شد گفتی چون این دو شاهکار ninja theory کلا نسل رو تحت الشعاع قرار داده !!!! :))
من اصلا کاری ندارم که شماره جدید خوبه یا بد
برای من این مهمه که به خاطر پول ساخته یه نفر که مطمئنا برای هرکس خیلی ارزشمنده رو از چنگش در آوردن همین

جدا خوب شد گفتی چون این دو شاهکار ninja theory کلا نسل رو تحت الشعاع قرار داده !!!! :))
من اصلا کاری ندارم که شماره جدید خوبه یا بد
برای من این مهمه که به خاطر پول ساخته یه نفر که مطمئنا برای هرکس خیلی ارزشمنده رو از چنگش در آوردن همین

شاهکار نیستند ولی عالین.هرکی کمی از گیم بدونه میفهمه که ninja theory واسه کاراش خیلی زحمت میکشه و بازیاشم عموما خیلی خوب میشن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or